Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε παιδιά θα τα λέει αναλυτικά η προκήρυξη όλα! Και αν ακόμα υπάρχουν απορίες Γιαυτο είναι το νήμα
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από vaglok »

Jimmayy έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 6:12 pm Οδηγός δουλεύω. Δεν τα έβγαλα για την προκήρυξη αφού έτσι και αλλιώς οδηγάω και φορτηγό και μηχανές.

Η απορία μου ωστόσο είναι λογική. Η απάντηση σου απο την άλλη όχι και τόσο.
Ναι λογική είναι η απορία σου. Θα τα διαλευκάνει όλα η προκυρηξη.
Επισκέπτης

Μου φαίνεται αδύνατο να μπορέσει να γίνει τόσο γρήγορα η διαδικασία... Εδώ στη δημοτική αναφέρουν ότι από την προκήρυξη θα περάσουν μήνες μέχρι τα αθληματα και τα ψυχομετρικά και εδώ θα τα κάνουν σε ενα μήνα;
Επισκέπτης

Μου φαίνεται αδύνατο να μπορέσει να γίνει τόσο γρήγορα η διαδικασία... Εδώ στη δημοτική αναφέρουν ότι από την προκήρυξη θα περάσουν μήνες μέχρι τα αθληματα και τα ψυχομετρικά και εδώ θα τα κάνουν σε ενα μήνα;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από niasimas »

Αν λέει ο Διασώστης, ότι δεν θα πάρει Κ η προκήρυξη, ίσως δεν θα πάει τυπογραφείο. Άρα μπορεί να βγει κατευθείαν αύριο.
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Θα πάει τυπογραφειο δν εχει σχεση πρέπει να δημοσσιεύτει βάση νόμου όπως και με τους ΕΦ και του 19 και την οππι το 21 δν εχει σχεση το κ
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Panagouleassssss94 έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 7:30 pm Θα πάει τυπογραφειο δν εχει σχεση πρέπει να δημοσσιεύτει βάση νόμου όπως και με τους ΕΦ και του 19 και την οππι το 21 δν εχει σχεση το κ
OK. Άρα, βάσει τον υπουργό, θα πάει αύριο τυπογραφείο. Αν τον έχουν ενημερώσει και αυτόν σωστά!
Petrosgt

Δημοσίευση από Petrosgt »

Θα έχει δείκτη μάζας σώματος λέτε?
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Petrosgt έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 9:50 pm Θα έχει δείκτη μάζας σώματος λέτε;
Τέτοιες προκηρύξεις, συνήθως, έχουν. Θα δείξει η προκήρυξη.
Annita

Δημοσίευση από Annita »

Βρε παιδιά καλησπέρα και καλη επιτυχία. Εγω ειμαι 31με παιδι εναμιση χρονων. Εαν τα καταφερω να μπω θα εισακτουμε σε σχολη; Ποσο διαρκει; Εσωκλειστοι; Αθηνα; Γιατι μενω πατρα. Επισης για το αστυνομικό προσωπικο θελει φακελο ασεπ; Δλδ απο που πρέπει να ξεκινησω; Ειλικρινά χεν ξερω τίποτα απο αυτα. Παρακαλώ αε με βοηθήσει κάποιος. Το οριο ηλικίας ανεβηκε στα 35 δλδ εμένα με πιανει;
Despoina92

Δημοσίευση από Despoina92 »

Ερώτηση εγώ που είμαι 1,68 και 57 κιλά θα έχω θέμα με τον δείκτη μάζας; Επίσης πια πιστεύετε θα είναι η βάση για αυτούς που έχουν εμπειρία και αυτούς δεν έχουν ευχαριστώ.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Despoina92 έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 10:54 pm Ερώτηση εγώ που είμαι 1,68 και 57 κιλά θα έχω θέμα με τον δείκτη μάζας; Επίσης πια πιστεύετε θα είναι η βάση για αυτούς που έχουν εμπειρία και αυτούς δεν έχουν ευχαριστώ.
Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν Δ. Μ. Σ. Μεταξύ 19-27 Kg/m2. Οι γυναίκες υποψήφιες πρέπει να έχουν Δ. Μ. Σ. Μεταξύ 18-25 Kg/m2.
Παράδειγμα: Ένας υποψήφιος με ύψος 1,75 μέτρα και βάρος 74 κιλά έχει Δ. Μ. Σ.74 / (1,75 x 1,75) = 24,16 Kg/m2.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Annita έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 10:53 pm Βρε παιδιά καλησπέρα και καλη επιτυχία. Εγω ειμαι 31με παιδι εναμιση χρονων. Εαν τα καταφερω να μπω θα εισακτουμε σε σχολη; Ποσο διαρκει; Εσωκλειστοι; Αθηνα; Γιατι μενω πατρα. Επισης για το αστυνομικό προσωπικο θελει φακελο ασεπ; Δλδ απο που πρέπει να ξεκινησω; Ειλικρινά χεν ξερω τίποτα απο αυτα. Παρακαλώ αε με βοηθήσει κάποιος. Το οριο ηλικίας ανεβηκε στα 35 δλδ εμένα με πιανει;
Στο πρώτο ερώτημα, μπάινεις σχολή, για τέσσερις μήνες, το που δεν γνωρίζω. Θέλει μητρώο ΑΣΕΠ, όχι φάκελο. Το φτιάχνεις ηλεκτρονικά, στο σάιτ του ΑΣΕΠ, δεν είναι δύσκολο. Το όριο ηλικίας είναι 35, οπότε μπορείς να δηλώσεις.
Despoina92

Δημοσίευση από Despoina92 »

niasimas έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 11:17 pm
Despoina92 έγραψε: Κυρ Οκτ 01, 2023 10:54 pm Ερώτηση εγώ που είμαι 1,68 και 57 κιλά θα έχω θέμα με τον δείκτη μάζας; Επίσης πια πιστεύετε θα είναι η βάση για αυτούς που έχουν εμπειρία και αυτούς δεν έχουν ευχαριστώ.
Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν Δ. Μ. Σ. Μεταξύ 19-27 Kg/m2. Οι γυναίκες υποψήφιες πρέπει να έχουν Δ. Μ. Σ. Μεταξύ 18-25 Kg/m2.
Παράδειγμα: Ένας υποψήφιος με ύψος 1,75 μέτρα και βάρος 74 κιλά έχει Δ. Μ. Σ.74 / (1,75 x 1,75) = 24,16 Kg/m2.
Θα μου κάνεις μια μετάφραση; 😆 δηλ μια κοπέλα που έχει ύψος 1,68 πόσα κιλά πρέπει να είναι?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δεν υπάρχει ΔΜς, επειδή είναι πολιτικό προσωπικό.
Η σχολή είναι 2 μηνες, και 2 πρακτική στο δικαστήριο διορισμού.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες