Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Ερώτηση παιδιά
Σε περίπτωση που βγαίνει την άλλη βδομάδα
Αίτησης θα μπορούμε να κάνουμε από την επόμενη σωστά ;
Γιατί μέσα στο ΦΕΚ λέει 5 μέρες μετά την δημοσίευση της νομίζω
Σε περίπτωση που βγαίνει την άλλη βδομάδα
Αίτησης θα μπορούμε να κάνουμε από την επόμενη σωστά ;
Γιατί μέσα στο ΦΕΚ λέει 5 μέρες μετά την δημοσίευση της νομίζω
Για τις εκτιμήσεις τους ας μη το σχολιάσουμε καλύτερα ούτε ελέφαντα δε πετυχαίνουν. Πάντως η προκήρυξη δεν είναι στο τυπογραφείο η θα τη βγάλουν έτσι η θα τη στείλουν Δευτέρα τυπογραφείο που σημαίνει την επόμενη Δευτέρα να βγει. Επίσης και η όλη διαδικασία θα πρέπει να τρέξει δε τελείωσε τίποτα με την έκδοση. Ας σοβαρευτούν τουλάχιστον απο εδώ και πέρα και μέχρι Δεκέμβρη να τελειώσουν τη διαδικασία. Γενικά πολύ προχεοροδουλεια βλέπω πάντως δε ξέρω πόσο καλά θ είναι για τους επιτυχόντες στο τέλος. Αντε να δούμε
Εφ'όσον έχουν βάλει ΑΣΕΠ μέσα, πρέπει να πάει τυπογραφείο. Ίσως να πάει Δευτέρα και να βγει μετά από μία εβδομάδα. Για να το λέει ο υπουργός, αναμένουμε.
Διυλίζουμε τον κώνωπα εδώ μέσα μου φαίνεται.
MΕχρι την Δευτέρα νομίζω θα βγει η προκήρυξη είναι τ λόγια τ υπουργού... ! ... Λπν... ! ... Ποια Δευτέρα
... Τι καθαρά. Δευτέρα... Την Μεγάλη Δευτέρα... Τν Δευτέρα τ Πασχα... Μήπως... !. , η το Γυρίσαμε σαν Πανο Κιάμο, από Δευτέρα θα ... Θα... Προφανώς αστειεύομαι Μν πέσετε να με φάτε... Ελπίζω ν βγει λειαν συντόμως... ! ...
... Τι καθαρά. Δευτέρα... Την Μεγάλη Δευτέρα... Τν Δευτέρα τ Πασχα... Μήπως... !. , η το Γυρίσαμε σαν Πανο Κιάμο, από Δευτέρα θα ... Θα... Προφανώς αστειεύομαι Μν πέσετε να με φάτε... Ελπίζω ν βγει λειαν συντόμως... ! ...
Το θέμα είναι αν θα αποσταλεί στο τυπογραφείο την Δευτέρα ή θα εκδοθεί με κάποιον τρόπο, όπως και να έχει απ' ό, τι φαίνεται είναι πολύ κοντά στην έκδοση.
Έχω πάντως την εντύπωση οτα θα τρέξει γρήγορα η διαδικασία αν πάει από Δευτέρα ΕΤ αρχές με μέσα Οκτωβρίου οι αιτήσεις μέσα προς τέλη Νοεμβρίου προσωρινά Ιανουαρίου αθλήματα Φεβρουαρίο οριστικά και μετά σχολή.
Πολύ αισιόδοξος 
Πως γίνεται να βγεις χωρίς να πάει τυπογραφείο ;
Αφού η διαδιακασια είναι στάνταρ εφόσον έβαλε τον ΑΣΕΠ στην προκήρυξη
Ρε παιδιά μήπως ο υπουργός εννοεί αυτό το πράγματα και τζαμπα το κάνουμε εμείς τοσο θέμα ;
Δηλαδή ότι από Δευτέρα θα πάει τυπογραφείο για να εκδοθεί ;
Ρε παιδιά μήπως ο υπουργός εννοεί αυτό το πράγματα και τζαμπα το κάνουμε εμείς τοσο θέμα ;
Πολύ πιθανό, αυτό να εννοεί. Θα δούμε.Rm70gr έγραψε: Σάβ Σεπ 30, 2023 12:26 am Πως γίνεται να βγεις χωρίς να πάει τυπογραφείο ;
Ρε παιδιά είπε την ερχόμενη Δευτέρα θα βγει η προκήρυξη, όχι θα πάει τυπογραφείο. Τι να πω
Νταξει ρε παιδια και έτ να πάει σε μια βδομάδα μετά το πολύ 2 θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις. Σιγά το πρόβλημα τώρα. Τι αρχές Οκτωβρίου τι μέσα!
Παιδιά δε ξέρω αν το ξέρετε μάλλον η ΔΕ θα είναι εκτός ασεπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kit την Σάβ Σεπ 30, 2023 8:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάλλον η ΔΕ θα είναι εκτός ασεπ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες