Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giannaros25

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Giannaros25 »

Νταξει μωρέ το πολύ πολύ θα αλλάξουμε χρόνο κάτω στην Αυλώνα κανένα πρόβλημα!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εντωμεταξυ εδω μεσα ο καθενας οτι θελει λεει. Εχετε πλακα
Επισκέπτης

Ξέρει κανείς αν στην ακτινογραφία θέλουν μόνο σε cd ή και την πλάκα;
nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από nikoletamaria »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 10:56 am Ξέρει κανείς αν στην ακτινογραφία θέλουν μόνο σε cd ή και την πλάκα;
καλησπερα. Πηγα περσι με cd και δεν ειχα κανενα θεμα
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Το παράλογο σε όλο αυτό είναι με τα τηλέφωνα, πως γίνετε να ξέρουν και να μην υπάρχει μια σχετική ανακοίνωση με τα χρονικά περιθώρια που κυλήσει η διαδικασία
nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Kapoios15 έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 4:56 pm
nikoletamaria έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 3:46 pm
Kapoios15 έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 1:03 pm
Μην έχεις άποψη αν δεν το έχεις κάνει... Εγώ έκανα Lazer και μπορώ να κρίνω! Μην αποτρέπεις τους άλλους απ' το όνειρο τους... Εγώ έκανα Lazer και είμαι έτοιμος για τους γιατρούς και τα αθλήματα... Βρικόλακες - 0 γυμναστική και πράσινα άλογα. Πουλά τα άλλου αυτά
εχω αποψη δυστοιχως για σενα, γιατι εκανε το αγορι μου οπως ξανα ειπα και ολα τα περασαμε μαζι. Τα ξερω. Και δεν πουλαω τιποτα και σε κανεναν. Δν εχω συμφερον απο κανεναν εδω μεσα. Εγραψα μερικα απο τα σημαντικοτερα που περασαμε τοτε και μας ειπε ο γιατρος... Μαλλον εσυ πουλας εις βαρος της υγειας αλλων και ειναι πολυ κακο ...
αν για κακη του τυχη σε πιστεψει καποιος και παει οντως σε οφθαλμιατρο θα καταλαβει ... Ακου εκει χειρουργειο στα ματια και σε 3 μερες εισαι κομπλε χαχαχαχα ... Δεν ειναι σφραγισμα ... ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ειναι ...
δεν με ενοχλει η αποψη σου, ο καθενας μπορει να φανταζεται οτι θελει δικαιωμα του. Αλλα μη παραμυθιαζεις τον κοσμο και μη μιλας με ειρωνεια οταν πανε να σε διορθωσουν ... Μπορει να φταιει το νεαρο της ηλικιας σου. Κατανοητο και αυτο. Αλλα δουλεψε το με τον εαυτο σου σε βαθος χρονου ... Καλη επιτυχια και καλη συνεχεια
άντε πάλι για το αγόρι σου... Τι δεν κατάλαβες από αυτό που είπα; Κάποιος με 12 και 15 βαθμούς μυωπία που είναι ήδη κομμένος δεν αξίζει νομίζεις να προσπαθήσει; Και οι μέθοδοι είναι δύο όπως είπα... Η εύκολη και η δύσκολη... Εξαρτάται το πάχος του κερατοειδή... Όσο και να προσπαθείτε κάποιοι να κόψετε τα φτερά εδώ μέσα απ' τα παιδιά με προβλήματα που λύνονται... Άλλο τόσο υπάρχουμε κι εμείς που τους δίνουμε θάρρος... Καλή επιτυχία και σε εσένα μελλοντικέ συναδέλφε
καλα ενταξει κατεβα λιγο που ολα τα ξερεις και πουλας ειρωνεια. Καταρχας αν εχεις 12 βαθμους μυωπια σαφως ειναι απαραιτητο να χωριστει η εγχειριση σε 2 μεροι. Δλδ καποιος με τοσο μεγαλη μυωπια θα κανει 2 λειζερ δε γνωριζω τ χρονικο περιθωριο μεταξυ των 2 χειρουργειων...
και τελος παντων δεν ειμαστε γιατροι, οτι ξερουμε απο βιωματα μας μοιραζομαστε, η επιστημη προχωραιει. Οποιος εχει την αναγκη μιλαει με τον γιατρο του και ολα καλα !
Επισκέπτης

Εγώ την έχω σε πλάκα, όχι σε cd θα έχω πρόβλημα;
nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 11:34 am Εγώ την έχω σε πλάκα, όχι σε cd θα έχω πρόβλημα;
λογικα κανενα θεμα δεν θα εχεις. Αφου αυτο δινουν ; Τι να κανουμε. Σημαντικο θεωρω την γνωματευση της ακτινογραφιας με υπογραφη σφραγιδα. Και φυσικα πανω στον πινακα Α υπογραφη σφραγιδα επισης
Επισκέπτης

Episkepths έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 11:25 am Το παράλογο σε όλο αυτό είναι με τα τηλέφωνα, πως γίνετε να ξέρουν και να μην υπάρχει μια σχετική ανακοίνωση με τα χρονικά περιθώρια που κυλήσει η διαδικασία
Προφανώς δεν υπάρχει ανακοίνωση καθώς αυτές οι πληροφορίες δίνονται από στόμα σε στόμα που λέμε. Δεν θα κάτσουν να αναρτήσουν και ημερομηνίες που θα βγει το καθετι. Σου λέει αναμένεις και ενημερώνεσαι με προσωπική σου ευθύνη. Στο help desk αυτή είναι η πληροφορία για τα αθλήματα. Όποιος γνωρίζει κάτι άλλο ας το παραθέσει.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 12:11 pm
Episkepths έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 11:25 am Το παράλογο σε όλο αυτό είναι με τα τηλέφωνα, πως γίνετε να ξέρουν και να μην υπάρχει μια σχετική ανακοίνωση με τα χρονικά περιθώρια που κυλήσει η διαδικασία
Προφανώς δεν υπάρχει ανακοίνωση καθώς αυτές οι πληροφορίες δίνονται από στόμα σε στόμα που λέμε. Δεν θα κάτσουν να αναρτήσουν και ημερομηνίες που θα βγει το καθετι. Σου λέει αναμένεις και ενημερώνεσαι με προσωπική σου ευθύνη. Στο help desk αυτή είναι η πληροφορία για τα αθλήματα. Όποιος γνωρίζει κάτι άλλο ας το παραθέσει.

Αγαπητε ισως υπαρχουν ατομα που εχουν πληροφοριες αλλα προφανως δεν θα αναφερθουν σε ενα φορουμ. Διοτι οπως ειπες ειναι πληροφοριες απο στομα σε στομα και πολυ εμπιστευτικα εξαλλου τετοιοι ειδους διαγωνισμοι ο καθε ενας κοιταει τον εαυτο του δεν θα καθετε να διαδιδει πληροφοριες που μπορει να οφελησουν καποιον που διεκδικει την ιδια θεση.
Επισκέπτης

Πολύ σωστή η σκέψη σου!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 2:22 pm Πολύ σωστή η σκέψη σου!
Ειναι κοινη λογικη, ενοπλες δυναμεις ειναι θα εκτεθουν ατομα σε περιπτωση που διαδοθει οποιαδηποτε πληροφορια που δεν ειναι επισημως γνωστη κι ειδικα σε ενα τετοιου ειδους φορουμ το οποιο δεν γνωριζουμε ποιος παρακολουθει. Επισης το πιο σημαντικο που ανεφερα δυστυχως η ευτυχως "ο θανατος σου, η ζωη μου" κανεις δεν προκειται να θελει καποιος να μαθει καποια παραπανω πληροφορια για μια θεση που μπορει να ανταγωνιζονται γι αυτη. Εγω προτεινω γενικα να μην ειπωνονται ανακριβειες και οι λοιποι ωστοσο να μην "δενουν" μια πληροφορια που ακουστηκε σε οποιοδηποτε φορουμ... Τα αποτελεσματα οταν ειναι να βγουν, θα βγουν θα μαθευτει απο επισημη πηγη. Η ολη διαδικασια θελει γερο στομαχι κι υπομονη μιας κι υπαρχουν πολλα σταδια ακομη που αλλοι θα επιτυχουν σε ολα κι αλλοι σταδιακα θα αποχαιρετουν. Καλη επιτυχια και ως τοτε υπομονη.
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Για ειδικές δυνάμεις πλήρωμα σκάφους που παίρνει 60 άτομα με 450 μόρια περίπου έχω πιθανότητες?
Επισκέπτης

John2000 έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 4:47 pm Για ειδικές δυνάμεις πλήρωμα σκάφους που παίρνει 60 άτομα με 450 μόρια περίπου έχω πιθανότητες;

Εισαι λιγο στο οριο μιας και θα προτιμηθει απο οβα ειδικων δυναμεων. Αν ησουν στο 500αρι-550 θα ησουν λιγο πιο safe ειναι η αληθεια σε τετοιες ειδικοτητες θα παιξουν στον ποντο που λεμε. Καλη επιτυχια οπως και να χει, δεν εχεις ασχημα μορια
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 5:15 pm
John2000 έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 4:47 pm Για ειδικές δυνάμεις πλήρωμα σκάφους που παίρνει 60 άτομα με 450 μόρια περίπου έχω πιθανότητες;
[/quote

Εισαι λιγο στο οριο μιας και θα προτιμηθει απο οβα ειδικων δυναμεων. Αν ησουν στο 500αρι-550 θα ησουν λιγο πιο safe ειναι η αληθεια σε τετοιες ειδικοτητες θα παιξουν στον ποντο που λεμε. Καλη επιτυχια οπως και να χει, δεν εχεις ασχημα μορια
Ναι όμως πέρυσι ο τελευταίος μπήκε με 550 μόρια και φέτος παίρνει τους διπλάσιους σε αυτήν την ειδικότητα με πολύ λιγότερες αιτήσεις οπότε οι βάσεις θα πέσουν λογικά επίσης οι περισσότεροι οβα μπήκαν πέρυσι και προπερσι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες