Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από nikoletamaria »

Kapoios15 έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 1:03 pm
nikoletamaria έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 4:28 pm
Kapoios15 έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 1:13 pm Ακόμα και τώρα μπορείς να κάνεις Lazer... Μέσα σε 3 μέρες θα είσαι εντάξει... Ακόμα και να κάνεις την δύσκολη μέθοδο πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα! Απ' το να σε κόψουν για υψηλή μυωπία κάνεις αυτό
καλησπερα προς ενημερωση ολων. Εχω μυωπια 3.5 περσι δεν ειχα θεμα Ι1 μου εδωσαν, δε ξερω καποιο οριο... Αναλογα και την ειδικοτητα βεβαια. Παντωςς το αγορι μου εκανε λειζερ πριν 2 χρονια και παιδια δεν εισαι ενταξει σε 3 μερες μην λετε χαζα... Για μια εβδομαδα εισαι με φουλ σταγονες στα ματια και γυαλια ηλιου ακομα και μεσα στο σπιτι. Δε μπορεις να βγεις στο φως ειτε λαμπες στο σπιτι ειτε στον ηλιο, εχεις χειρουργημενα ματια στην ουσια. Και επισης ο γιατρος τοτε ειπε τουλαχιστον 6 μηνες εως 8 περιπου μηνες δε μπορεις να αθληθεις καθολου. Απαγορευεται λογω της πιεσης/υπερτασης των ματιων. Και επισης δε μπορεις σε καμια περιπτωση να σηκωσεις βαρος γι αυτους τους μηνες.
σας μεταφερω ακριβως τι μας ειπε τοτε ο γιατρος. Αυτοματως φυσικα δε μπορεις να κανεις λειζερ 2 βδομαδες πριν τις αθλητικες δοκιμασιες. Και επισης δε πας να χειρουργησεις τα ματια σου απο την μια μερα στην αλλη. Θελει διαδικασια και πριν το λειζερ και μετα το λειζερ.
Μην έχεις άποψη αν δεν το έχεις κάνει... Εγώ έκανα Lazer και μπορώ να κρίνω! Μην αποτρέπεις τους άλλους απ' το όνειρο τους... Εγώ έκανα Lazer και είμαι έτοιμος για τους γιατρούς και τα αθλήματα... Βρικόλακες - 0 γυμναστική και πράσινα άλογα. Πουλά τα άλλου αυτά
εχω αποψη δυστοιχως για σενα, γιατι εκανε το αγορι μου οπως ξανα ειπα και ολα τα περασαμε μαζι. Τα ξερω. Και δεν πουλαω τιποτα και σε κανεναν. Δν εχω συμφερον απο κανεναν εδω μεσα. Εγραψα μερικα απο τα σημαντικοτερα που περασαμε τοτε και μας ειπε ο γιατρος... Μαλλον εσυ πουλας εις βαρος της υγειας αλλων και ειναι πολυ κακο ...
αν για κακη του τυχη σε πιστεψει καποιος και παει οντως σε οφθαλμιατρο θα καταλαβει ... Ακου εκει χειρουργειο στα ματια και σε 3 μερες εισαι κομπλε χαχαχαχα ... Δεν ειναι σφραγισμα ... ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ειναι ...
δεν με ενοχλει η αποψη σου, ο καθενας μπορει να φανταζεται οτι θελει δικαιωμα του. Αλλα μη παραμυθιαζεις τον κοσμο και μη μιλας με ειρωνεια οταν πανε να σε διορθωσουν ... Μπορει να φταιει το νεαρο της ηλικιας σου. Κατανοητο και αυτο. Αλλα δουλεψε το με τον εαυτο σου σε βαθος χρονου ... Καλη επιτυχια και καλη συνεχεια
Kapoios15

Δημοσίευση από Kapoios15 »

nikoletamaria έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 3:46 pm
nikoletamaria έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 4:28 pm

καλησπερα προς ενημερωση ολων. Εχω μυωπια 3.5 περσι δεν ειχα θεμα Ι1 μου εδωσαν, δε ξερω καποιο οριο... Αναλογα και την ειδικοτητα βεβαια. Παντωςς το αγορι μου εκανε λειζερ πριν 2 χρονια και παιδια δεν εισαι ενταξει σε 3 μερες μην λετε χαζα... Για μια εβδομαδα εισαι με φουλ σταγονες στα ματια και γυαλια ηλιου ακομα και μεσα στο σπιτι. Δε μπορεις να βγεις στο φως ειτε λαμπες στο σπιτι ειτε στον ηλιο, εχεις χειρουργημενα ματια στην ουσια. Και επισης ο γιατρος τοτε ειπε τουλαχιστον 6 μηνες εως 8 περιπου μηνες δε μπορεις να αθληθεις καθολου. Απαγορευεται λογω της πιεσης/υπερτασης των ματιων. Και επισης δε μπορεις σε καμια περιπτωση να σηκωσεις βαρος γι αυτους τους μηνες.
σας μεταφερω ακριβως τι μας ειπε τοτε ο γιατρος. Αυτοματως φυσικα δε μπορεις να κανεις λειζερ 2 βδομαδες πριν τις αθλητικες δοκιμασιες. Και επισης δε πας να χειρουργησεις τα ματια σου απο την μια μερα στην αλλη. Θελει διαδικασια και πριν το λειζερ και μετα το λειζερ.
Μην έχεις άποψη αν δεν το έχεις κάνει... Εγώ έκανα Lazer και μπορώ να κρίνω! Μην αποτρέπεις τους άλλους απ' το όνειρο τους... Εγώ έκανα Lazer και είμαι έτοιμος για τους γιατρούς και τα αθλήματα... Βρικόλακες - 0 γυμναστική και πράσινα άλογα. Πουλά τα άλλου αυτά
εχω αποψη δυστοιχως για σενα, γιατι εκανε το αγορι μου οπως ξανα ειπα και ολα τα περασαμε μαζι. Τα ξερω. Και δεν πουλαω τιποτα και σε κανεναν. Δν εχω συμφερον απο κανεναν εδω μεσα. Εγραψα μερικα απο τα σημαντικοτερα που περασαμε τοτε και μας ειπε ο γιατρος... Μαλλον εσυ πουλας εις βαρος της υγειας αλλων και ειναι πολυ κακο ...
αν για κακη του τυχη σε πιστεψει καποιος και παει οντως σε οφθαλμιατρο θα καταλαβει ... Ακου εκει χειρουργειο στα ματια και σε 3 μερες εισαι κομπλε χαχαχαχα ... Δεν ειναι σφραγισμα ... ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ειναι ...
δεν με ενοχλει η αποψη σου, ο καθενας μπορει να φανταζεται οτι θελει δικαιωμα του. Αλλα μη παραμυθιαζεις τον κοσμο και μη μιλας με ειρωνεια οταν πανε να σε διορθωσουν ... Μπορει να φταιει το νεαρο της ηλικιας σου. Κατανοητο και αυτο. Αλλα δουλεψε το με τον εαυτο σου σε βαθος χρονου ... Καλη επιτυχια και καλη συνεχεια
άντε πάλι για το αγόρι σου... Τι δεν κατάλαβες από αυτό που είπα; Κάποιος με 12 και 15 βαθμούς μυωπία που είναι ήδη κομμένος δεν αξίζει νομίζεις να προσπαθήσει; Και οι μέθοδοι είναι δύο όπως είπα... Η εύκολη και η δύσκολη... Εξαρτάται το πάχος του κερατοειδή... Όσο και να προσπαθείτε κάποιοι να κόψετε τα φτερά εδώ μέσα απ' τα παιδιά με προβλήματα που λύνονται... Άλλο τόσο υπάρχουμε κι εμείς που τους δίνουμε θάρρος... Καλή επιτυχία και σε εσένα μελλοντικέ συναδέλφε
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κάποιος που δηλώσει υλικονομος
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Kapoios15 έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 4:56 pm
nikoletamaria έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 3:46 pm
άντε πάλι για το αγόρι σου... Τι δεν κατάλαβες από αυτό που είπα; Κάποιος με 12 και 15 βαθμούς μυωπία που είναι ήδη κομμένος δεν αξίζει νομίζεις να προσπαθήσει; Και οι μέθοδοι είναι δύο όπως είπα... Η εύκολη και η δύσκολη... Εξαρτάται το πάχος του κερατοειδή... Όσο και να προσπαθείτε κάποιοι να κόψετε τα φτερά εδώ μέσα απ' τα παιδιά με προβλήματα που λύνονται... Άλλο τόσο υπάρχουμε κι εμείς που τους δίνουμε θάρρος... Καλή επιτυχία και σε εσένα μελλοντικέ συναδέλφε
Στην PRK απευθύνεται η κοπέλα που όντως τόσο χρονικό διάστημα σου παίρνει για αποθεραπεία και αυτή την μέθοδο προτείνει ο κάθε γιατρός κυρίως σε άτομα που προέρχονται ή θέλουν να ακολουθήσουν αυτά τα επαγγέλματα (σώματα ασφαλείας και ένοπλες δυνάμεις).

Ο κερατοειδής έχει σημαντικό ρόλο αλλά όποιος μπορεί να κάνει και τις δύο μεθόδους προτιμότερη είναι η PRK.
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Giannaros25 έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 12:53 pm Αριθμό πρωτοκόλλου θέλει και σφραγίδα από τον γιατρό αλλιώς είναι άκυρες!
Όταν λες αριθμό πρωτοκόλλου τι εννοείς;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 12:01 pm Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω για τις αιματολογικές εξετάσεις πρέπει να πάρω γνωμάτευση; Γιατί το μικροβιολογικό μου είπε οτι δεν δίνουν και ότι είμαι εντάξει. Με τις εξετάσεις που έκανα.
Πήγαινε τες στον γιατρό σου, να σου βάλει μία σφραγίδα και να γράψει ότι είσαι καλά.
Επισκέπτης

Πήρα τηλέφωνο στο helpdesk στην αεροπορία. Και μου είπε η κοπέλα στο χαρτί της προκήρυξης με τις εξετάσεις πρέπει να έχει σφραγιδα. Και οι εξετάσεις. Δηλ οι αιματολογικές
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 7:39 pm Πήρα τηλέφωνο στο helpdesk στην αεροπορία. Και μου είπε η κοπέλα στο χαρτί της προκήρυξης με τις εξετάσεις πρέπει να έχει σφραγιδα. Και οι εξετάσεις. Δηλ οι αιματολογικές
Θέλει σφραγίδα του γιατρού μικροβιολόγου.

Κάνε ότι θέλεις βασικά, εμείς θα σε πείσουμε?
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Όταν κάνουμε εξετάσεις, είτε μικροβιολογικές, είτε ακτινογραφίες, έιτε υπερήχους ή οτιδήποτε, βάζει υπογραφή από κάτω ένας γιατρός, που είναι επιστημονικά υπέυθυνος (έτσι λέγεται). Μπορεί να είναι ιατρός βιοπαθολόγος, για τις μικροβιολογικές, ιατρός ακτινολόγος, για ακτινογραφίες κ. Τλ. Σε κάθε εξέταση υπάρχει μία υπογραφή γιατρού, του ιατρικού κέντρου. Μετά τις πας σε δικό σου γιατρό, για να τις δει. Έτσι κάνουμε, για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, προκύψει. Άρα κάποια υπογραφή θα έχει, από εκεί που έγιναν οι εξετάσεις. Μετά πήγαινε τις και στον γιατρό σου, να βάλει μία υπογραφή και να πιστοποιεί ότι είσαι καλά, έτσι για κάθε ενδεχόμενο.
Επισκέπτης

Έβαλε ο υπεύθυνος γιατρός στον πίνακα Α υπογραφή και σφραγίδα και έγραψε στο πίνακα Α στην γνωμάτευση ότι είμαι καλά. Αυτό
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 10:12 pm Έβαλε ο υπεύθυνος γιατρός στον πίνακα Α υπογραφή και σφραγίδα και έγραψε στο πίνακα Α στην γνωμάτευση ότι είμαι καλά. Αυτό
Δεν θες κάτι άλλο, τότε.
Επισκέπτης

Σε ευχαριστώ πολύ!
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Λέτε να έχουμε σήμερα ανακοίνωση για κατάλληλους?
Dimitriskats
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Dimitriskats »

Παιδιά πήρα τηλέφωνο και μου είπανε ότι θα ανακοινωθούν κατάλληλοι ή ακατάλληλοι για τη δεύτερη φάση 9 Οκτώβρη και θα μας καλέσουν για τα λύματα από αρχές μέχρι τέλη Νοέμβρη
Επισκέπτης

Dimitriskats έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 8:13 am Παιδιά πήρα τηλέφωνο και μου είπανε ότι θα ανακοινωθούν κατάλληλοι ή ακατάλληλοι για τη δεύτερη φάση 9 Οκτώβρη και θα μας καλέσουν για τα λύματα από αρχές μέχρι τέλη Νοέμβρη
Μέχρι τέλη Νοεμβρίου για αθλήματα; Καλά Χριστούγεννα δλδ 😂
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες