Δημο ποτε θα βγει η προκυρηξη μπας και παμε στον τοπο μας ;Dhmos33 έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 5:41 pm Πάντως για να σας ενθαρρύνω λίγο πήγε ο ξάδερφος μου να φτιαξει το μητρώο του σε γραφείο για να είναι έτοιμο για την προκήρυξη έχει αν θυμάμαι καλά η 880 η 900 κάτι μόρια με εμπειρία. Και του είπαν απο όσους έχουν έρθει για το μητρώο τους για την Δικαστική μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει άλλος με τόσα μόρια για την Δικαστική. Και ότι έχουν έρθει πάρα πολύ.
Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Αδερφέ κάθε μέρα κοιτάω τον ασεπ χαχαχ. Περιμένω πως και πως.Aris1995 έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 6:56 pmΔημο ποτε θα βγει η προκυρηξη μπας και παμε στον τοπο μας ;Dhmos33 έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 5:41 pm Πάντως για να σας ενθαρρύνω λίγο πήγε ο ξάδερφος μου να φτιαξει το μητρώο του σε γραφείο για να είναι έτοιμο για την προκήρυξη έχει αν θυμάμαι καλά η 880 η 900 κάτι μόρια με εμπειρία. Και του είπαν απο όσους έχουν έρθει για το μητρώο τους για την Δικαστική μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει άλλος με τόσα μόρια για την Δικαστική. Και ότι έχουν έρθει πάρα πολύ.![]()
Παιδιά πάμε και στα καθήκοντα λίγο
Λογικά η φύλαξη είναι το βασικό και από κει και πέρα αίθουσες δικαστηρίων, βοήθεια με δικόγραφα κλπ;
Δλδ για γυναίκα θα είναι οκευ;
Λογικά η φύλαξη είναι το βασικό και από κει και πέρα αίθουσες δικαστηρίων, βοήθεια με δικόγραφα κλπ;
Δλδ για γυναίκα θα είναι οκευ;
Τα νυχτερινά θα πληρώνονται έξτρα;
Οι μεταγωγες θα είναι στα καθήκοντα μας?
Οπότε κλαιν φύλαξη τις πούδρας θα είμαστε.
Καλησπέρα με 950 μόρια με εμπειρία δεν θέλω να μου πείτε αν έχω ελπίδες η όχι μόνο ποσοστό πιθανότητας χαμηλό μέτριο η υψηλό αυτό μόνο.
Δυστυχώς μαθαίνω ότι θα κάνουν και πολλοί εποχικοί. Και ο βασικότερος λόγος είναι ότι βλέπουν ότι δεν θα υπάρξει προκήρυξη για πολλά άτομα και φυσικά πολλούς δεν θα τους πιάνει το όριο ηλικίας. Με την προϋπηρεσία αλλά και με τα μόρια πού διαθέτουν την έχουμε πουτσισει...
Πρέπει και οι εποχικοί να βρουν και την ησυχία τους! Αφού στην πυροσβεστική τους έχουν χεσμένους, θα ψάξουν αλλού και καλά θα κάνουν. Αναπόφευκτα, προκηρύξεις σαν την δικαστική και δημοτική, είναι οι κατάλληλες. Εκτός αν βρεθεί κάποια λύση με τα θέματα τους, πράγμα, που αυτή την στιγμή, φαίνεται δύσκολο.RangerTony έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 12:39 am Δυστυχώς μαθαίνω ότι θα κάνουν και πολλοί εποχικοί. Και ο βασικότερος λόγος είναι ότι βλέπουν ότι δεν θα υπάρξει προκήρυξη για πολλά άτομα και φυσικά πολλούς δεν θα τους πιάνει το όριο ηλικίας. Με την προϋπηρεσία αλλά και με τα μόρια πού διαθέτουν την έχουμε πουτσισει...
Βασικά η κυβέρνηση τους έχει χεσμενους, αφού αυτή παίρνει τις αποφάσεις.niasimas έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 1:58 amΠρέπει και οι εποχικοί να βρουν και την ησυχία τους! Αφού τους έχουν χεσμένους, θα ψάξουν αλλού και καλά θα κάνουν. Αναπόφευκτα, προκηρύξεις σαν την δικαστική και δημοτική, είναι οι κατάλληλες. Εκτός αν βρεθεί κάποια λύση με τα θέματα τους, πράγμα, που αυτή την στιγμή, φαίνεται δύσκολο.RangerTony έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2023 12:39 am Δυστυχώς μαθαίνω ότι θα κάνουν και πολλοί εποχικοί. Και ο βασικότερος λόγος είναι ότι βλέπουν ότι δεν θα υπάρξει προκήρυξη για πολλά άτομα και φυσικά πολλούς δεν θα τους πιάνει το όριο ηλικίας. Με την προϋπηρεσία αλλά και με τα μόρια πού διαθέτουν την έχουμε πουτσισει...
Εδώ εγώ ο ένας εποχικος ! Όχι θα κάτσω να σκάσω με τα εποχιλικια αφού μας γράφει η κυβέρνηση αναγκαστικά θα βρούμε άλλη διέξοδο.
Αααα ωραία, μπράβο! Δημόσιο να ναι και ο, τι να ναι παιδιά... 

Βγήκε από το σάιτ το dikastiko ποιοι θα είναι αυτοί που θα επιλέξουν την πρόσληψη στον αστυνομικό τομέα! Άρα δεν είναι μέσω ΑΣΕΠ!; Αναφέρει και 2 συμβούλους. Αλλά τι εννοεί ότι αυτη η επιτροπή θα επιλέξει ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες