Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Παιδιά όσοι με το καλό θα είναι νεοδιοριστέοι θα ξεκινήσουν με έναν μισθό 760 καθαρά συν γάμος συν το κάθε παιδί?
Ετσι όπως έγινε η κατάσταση με την ακρίβεια τουλάχιστον για τους ΔΕ με ένα παιδί να πιάσεις τα 750 ευρώ πιστεύω είναι μονόδρομος αντε με τις υπηρεσίες να πιάσεις και τα 800 γιατί καθε 3 χρόνια θα δικαιούσαι γύρω στα 40 αύξηση
Υπάρχουν κρατήσεις τα πρώτα δύο χρόνια σε όσους διορίζονται.
Οπότε και τα 800 ευρω τα πρώτα δυο χρόνια θα φαίνονται σαν ενα άπιαστο όνειρο
Οπότε να φανταστούμε ότι πάει μετά τον Γενάρη;
Δυστυχώς...
Δυστυχώς...
Πιο πιθανο ειναι να δουμε γρηγοροτερα το fly over και το νεο γηπεδο του ΠΑΟΚ στη θεσσαλονικη παρα την προκηρυξη αυτη 

Θα βγει ρε παιδιά σε μας φαίνεται πολύ γιατί ανυπομονούμε. Δεν γίνεται πάντως να μη βγει καθόλου! Αν όχι το 2023 αρχές 2024 πιστεύω πως θα βγει κανονικά από τον ΑΣΕΠ
Ναι οκ περιμένουμε αλλά περιμένουμε 2 χρόνια και. Δηλαδή κάποια στιγμή καταντάει ντροπή, μια προκήρυξη είναι, ε, ας τη βγάλουν! Αναμένουμε! Εξάλλου δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο!
Τωρα που πηρε μπρος η δικαστικη και φυγανε και οι εκλογες υπαρχει καμια πιθανοτητα να δουμε και αυτη μεχρι τελος του ετους ; Στα αζητητα αυτη η προκυρηξη, τον τελευταιο καιρο δεν υπαρχει πουθενα.
Αρχικά επειδή είμαι στη Δημοτική Αστυνομία μπήκα να ενημερώσω κι να καθησυχάσω κάποια άτομα. Όσο για το μισθό σας για όσους περάσετε ξεκινάνε καθαρά ΧΩΡΊΣ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ που λένε μερικοί! Καθαρά ξανα λέω 890€.
Κι μετά από 3 χρόνια που ανεβαίνετε κλιμάκιο αυξάνεται ανά 50€ το μήνα ο μισθός σας (όχι το χρόνο φυσικά γιατί έχω ακούσει κι αυτά).
Με επίδομα γάμου 70€ τώρα για παιδιά το πρώτο συν 50€ το δεύτερο συν 20 οπότε πάμε σύνολο για τα δύο 70€ κι ούτε κάθε εξής. Αυτά το χιλιάρικο θα βγεί το λιγότερο σε 4 χρόνια!
Διότι θα παίρνετε έξτρα επίδομα επικινδυνότητας έτσι λέγονται οπότε ανεβαίνεις!Keep going
κι μην ακούτε ότι σας λένε! Αυτά κι λίγη υπομονή θα βγει η προκήρυξη μας έχουν ζαλίσει εμάς που τα ακούμε σχεδόν κάθε μέρα!
ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!
Κι μετά από 3 χρόνια που ανεβαίνετε κλιμάκιο αυξάνεται ανά 50€ το μήνα ο μισθός σας (όχι το χρόνο φυσικά γιατί έχω ακούσει κι αυτά).
Με επίδομα γάμου 70€ τώρα για παιδιά το πρώτο συν 50€ το δεύτερο συν 20 οπότε πάμε σύνολο για τα δύο 70€ κι ούτε κάθε εξής. Αυτά το χιλιάρικο θα βγεί το λιγότερο σε 4 χρόνια!
Διότι θα παίρνετε έξτρα επίδομα επικινδυνότητας έτσι λέγονται οπότε ανεβαίνεις!Keep going
ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!
Σε ευχαριστούμε πολύ!Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 5:03 pm Αρχικά επειδή είμαι στη Δημοτική Αστυνομία μπήκα να ενημερώσω κι να καθησυχάσω κάποια άτομα. Όσο για το μισθό σας για όσους περάσετε ξεκινάνε καθαρά ΧΩΡΊΣ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ που λένε μερικοί! Καθαρά ξανα λέω 890€.
Διότι θα παίρνετε έξτρα επίδομα επικινδυνότητας έτσι λέγονται οπότε ανεβαίνεις!Keep goingκι μην ακούτε ότι σας λένε! Αυτά κι λίγη υπομονή θα βγει η προκήρυξη μας έχουν ζαλίσει εμάς που τα ακούμε σχεδόν κάθε μέρα!
ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!
Ευχαριστουμε για τη διευκρινιση αδερφε! Μια ερωτηση, τα ωραρια πως πανε;Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 5:03 pm Αρχικά επειδή είμαι στη Δημοτική Αστυνομία μπήκα να ενημερώσω κι να καθησυχάσω κάποια άτομα. Όσο για το μισθό σας για όσους περάσετε ξεκινάνε καθαρά ΧΩΡΊΣ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ που λένε μερικοί! Καθαρά ξανα λέω 890€.
Διότι θα παίρνετε έξτρα επίδομα επικινδυνότητας έτσι λέγονται οπότε ανεβαίνεις!Keep goingκι μην ακούτε ότι σας λένε! Αυτά κι λίγη υπομονή θα βγει η προκήρυξη μας έχουν ζαλίσει εμάς που τα ακούμε σχεδόν κάθε μέρα!
ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!
Ενας που είχα ρωτήσει στη Θεσσαλονίκη με είχε πει οτι ξεκινάνε 7-15 και συν τις υπηρεσίες που έχουνmrhabuya έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 2:37 pmΕυχαριστουμε για τη διευκρινιση αδερφε! Μια ερωτηση, τα ωραρια πως πανε;Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 5:03 pm Αρχικά επειδή είμαι στη Δημοτική Αστυνομία μπήκα να ενημερώσω κι να καθησυχάσω κάποια άτομα. Όσο για το μισθό σας για όσους περάσετε ξεκινάνε καθαρά ΧΩΡΊΣ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ που λένε μερικοί! Καθαρά ξανα λέω 890€.
ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 6 επισκέπτες