Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 13
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Αρχίσαμε πάλι.(εγώ από γνωστό μου στο ΓΕΑ είναι ταδε σειρά) σταματήστε το. Δεν είναι ωραίο αυτό ... Αγχώνεστε χωρίς λόγο... Ας έρθει η στιγμή και βλέπουμε... Θα δούμε ποιός έχει τα μόρια για να μπει και ποιός τελικά θα καταταγεί
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 13
Αρχίσαμε πάλι.(εγώ από γνωστό μου στο ΓΕΑ είμαι ταδε σειρά) σταματήστε το. Δεν είναι ωραίο αυτό ... Αγχώνεστε χωρίς λόγο... Ας έρθει η στιγμή και βλέπουμε... Θα δούμε ποιός έχει τα μόρια για να μπει και ποιός τελικά θα καταταγεί
τι να σου πω. Εγω για τον εαυτο μου μιλησα. Δεν μου ειπε τιποτα αλλο. Ουτε πρωτους ουτε τιποτα. Σε συγκεκριμενη ειδικοτητα και καμια αλλη.Euaggelia123mcs έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 12:16 am Αρχίσαμε πάλι.(εγώ από γνωστό μου στο ΓΕΑ είμαι ταδε σειρά) σταματήστε το. Δεν είναι ωραίο αυτό ... Αγχώνεστε χωρίς λόγο... Ας έρθει η στιγμή και βλέπουμε... Θα δούμε ποιός έχει τα μόρια για να μπει και ποιός τελικά θα καταταγεί
αν εγω με 584 ειμαι 153 σε μια θεση με 15 θεσεις αν καποιος εχει λιγοτερα μορια μπορει να προχωρησει τη ζωη του αναλογως. Αυτη η διαδικασια μπορει να κρατησει τουλαχιστον αλλους δυο μηνες μεχρι επαπειρον. Οπως εγω μπορω να προχωρησω δυο μηνες νωριτερα με τα σχεδια μου ως πολιτης ετσι και αλλοι μπορει να τους φανει χρήσιμο.
Odyseas έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 12:24 amτι να σου πω. Εγω για τον εαυτο μου μιλησα. Δεν μου ειπε τιποτα αλλο. Ουτε πρωτους ουτε τιποτα. Σε συγκεκριμενη ειδικοτητα και καμια αλλη.Euaggelia123mcs έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 12:16 am Αρχίσαμε πάλι.(εγώ από γνωστό μου στο ΓΕΑ είμαι ταδε σειρά) σταματήστε το. Δεν είναι ωραίο αυτό ... Αγχώνεστε χωρίς λόγο... Ας έρθει η στιγμή και βλέπουμε... Θα δούμε ποιός έχει τα μόρια για να μπει και ποιός τελικά θα καταταγεί
αν εγω με 584 ειμαι 153 σε μια θεση με 15 θεσεις αν καποιος εχει λιγοτερα μορια μπορει να προχωρησει τη ζωη του αναλογως. Αυτη η διαδικασια μπορει να κρατησει τουλαχιστον αλλους δυο μηνες μεχρι επαπειρον. Οπως εγω μπορω να προχωρησω δυο μηνες νωριτερα με τα σχεδια μου ως πολιτης ετσι και αλλοι μπορει να τους φανει χρήσιμο.
Και πολυ καλα εκανες και ρωτησες εφοσων ειχες αυτη την δυνατοτητα διοτι γλιτωνεις χρονο και χρημα απο τα σχεδια σου. Οπως ειπες αριστα, γενικα η ολη διαδικασια καθυστερει πολυ κι εφοσων εισαι σε θεση στην οποια δυσκολο καν να σε καλεσουν για τις ΠΚΕ θα μπορεσεις να υλοποιησεις οτιδηποτε αλλο. Η αληθεια ειναι οτι η ειδικοτητα αυτη εχει συμμετοχη μιας και πολλοι οβα την δηλωνουν... Καλη επιτυχια σε οτι κι αν κανεις. Μην πεφτετε να το φατε το παιδι ενημερωσε εφοσων ειχε μια πληροφορια και καλα εκανε παρολο που δεν με αφορα η ειδικοτητα αυτη ειναι σωστο οποιος εχει μια πλγροφορια να μας ενημερωνει να γνωριζουμε κι υπολοιποι
Γνωριζει καποιος να με κατατοπισει για την ειδκοτητα του πυροσβεστη; Ειναι μονο στην βαση; Κατι που πρεπει να ξερω; Εχει μεγαλη διαφορα απο τους κοινους πυροσβεστες; Ευχαριστω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Και εγω αυτο δήλωσα
Το μόνο που ξερω ειναι οτι έχει πολλες μεταθέσεις κυρίως σε νησιά
Ποσα μόρια εχεις;
413 τα εβγαλα ελπιζω αν περασω οτι χρειαζεται για κρητη. Ποτε μαθαινεις που σε πηγαινουν, μετα την εκπαιδευση?Eirini_k έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 10:44 amΚαι εγω αυτο δήλωσα
Ποσα μόρια εχεις;
-
Αυτο δεν το ξέρω, και οτι σου ειπα ειναι απο αυτα που εχω ακουσειepiskepths έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 11:14 am413 τα εβγαλα ελπιζω αν περασω οτι χρειαζεται για κρητη. Ποτε μαθαινεις που σε πηγαινουν, μετα την εκπαιδευση;Eirini_k έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 10:44 amΚαι εγω αυτο δήλωσα
Ποσα μόρια εχεις;
Και εγώ πυροσβεστης.380 μόρια όμως. Εσύ ειρήνη;Eirini_k έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 11:27 amΑυτο δεν το ξέρω, και οτι σου ειπα ειναι απο αυτα που εχω ακουσειepiskepths έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 11:14 am413 τα εβγαλα ελπιζω αν περασω οτι χρειαζεται για κρητη. Ποτε μαθαινεις που σε πηγαινουν, μετα την εκπαιδευση;Eirini_k έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 10:44 am
Και εγω αυτο δήλωσα
Ποσα μόρια εχεις;
-
Λογικά 448, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρηEpiskeptis20 έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 12:00 pmΚαι εγώ πυροσβεστης.380 μόρια όμως. Εσύ ειρήνη;Eirini_k έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 11:27 amΑυτο δεν το ξέρω, και οτι σου ειπα ειναι απο αυτα που εχω ακουσει
Πολύ καλά είστε!
Παιδιά δεν θέλω να σας αποθαρρύνω αλλά περυσι ο πρωτος επιτυχών ΟΠΥΡ είχε 1073 και ο τελευταίος 782.
Για ΟΠΥΡ σιγουρα τα μορια και παλι υψηλα θα ειναι οπως και για αμυνης αεροδρομιου. Λογικο. Ειναι ειδικοτητες τις οποιες εχουν αρκετοι ΟΒΑ αυτοματως ανεβαζει τον πηχη των μοριων στα 800 σχεδον+++ δυστυχως. Καλη επιτυχια παιδες ωστοσο σε οτι κι αν κανετε, το καλυτερο ειναι να χεις δηλωσει και στα 3 σωματα ωστε να αυξανονται οι πιθανοτητες επιτυχιας.
Σωστά. Συν ότι απαιτεί απολυτήριο λυκείου οπότε υπάρχει παρα πολυς ανταγωνισμός.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 4:57 pm Για ΟΠΥΡ σιγουρα τα μορια και παλι υψηλα θα ειναι οπως και για αμυνης αεροδρομιου. Λογικο. Ειναι ειδικοτητες τις οποιες εχουν αρκετοι ΟΒΑ αυτοματως ανεβαζει τον πηχη των μοριων στα 800 σχεδον+++ δυστυχως. Καλη επιτυχια παιδες ωστοσο σε οτι κι αν κανετε, το καλυτερο ειναι να χεις δηλωσει και στα 3 σωματα ωστε να αυξανονται οι πιθανοτητες επιτυχιας.
Το απολυτηριο λυκειου ειναι το κινητρο... Το κακο ειναι οτι ανταγωνιζεσε οβα...Labros98 έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 5:51 pmΣωστά. Συν ότι απαιτεί απολυτήριο λυκείου οπότε υπάρχει παρα πολυς ανταγωνισμός.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 4:57 pm Για ΟΠΥΡ σιγουρα τα μορια και παλι υψηλα θα ειναι οπως και για αμυνης αεροδρομιου. Λογικο. Ειναι ειδικοτητες τις οποιες εχουν αρκετοι ΟΒΑ αυτοματως ανεβαζει τον πηχη των μοριων στα 800 σχεδον+++ δυστυχως. Καλη επιτυχια παιδες ωστοσο σε οτι κι αν κανετε, το καλυτερο ειναι να χεις δηλωσει και στα 3 σωματα ωστε να αυξανονται οι πιθανοτητες επιτυχιας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες