Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Venom94 »

Το Β2 ειναι προαπαιτουμενο για να συμμετασχεις, δεν μοριοδοτειται! Και απο τα αλλα δυο μοριοδοτειται το μεγαλυτερο, αλλα δεν παιρνεις εξτρα μορια επειδη εχεις και τα δυο.
Oem

Δημοσίευση από Oem »

Κατάλαβα, οπότε βάζω μόνο το λοουερ και το προφισενσι; Η είμαι καλυμμενος με το προφισενσι να βάλω μόνο?
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Στο μητρωο σου στο ασεπ δεν τα εχεις περασμενα και τα 2 ετσι κι αλλιως; Για να εχεις C2 ειναι αυτονοητο οτι εχεις ηδη B2.
Oem

Δημοσίευση από Oem »

Πολύ όμορφα οπότε αναμένουμε να βγει η προκυρηξη να δούμε και την προϋπηρεσία, εγώ την έχω περάσει καλού κακού στο μητρώο έχω ως σεκουριτι και σαν σώμα ασφαλείας. Τα έχω περάσει και τα δύο κ αν μετράνε θα τα βάλω μέσα στην αίτηση.
Aggeloukos

Δημοσίευση από Aggeloukos »

Καλημερα παιδια και καλη επιτυχια σε ολους! Εγω εχω μορια χωρις εμπειρια για ΔΕ 417 και με εμπειρια (προυπηρεσια security) εχω 984, και επισης ανηκω σε ειδικη κατηγορια διοτι ο πατερας μου εχει ποσοστο αναπηριας 67%. Εχω πιθανοτητες; Σας ευχαριστω και καλη συνεχεια σε ολους.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα όλοι έχουν πιθανότητες και αυτό λόγω αθλημάτων. Θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο πως θα διαμορφωθούν οι θέσεις. Θα σου έλεγα να το παλέψεις για επαρχία που δεν θα έχει τόσο ανταγωνισμό αλλά όπου βολεύει τον καθένα
Oem

Δημοσίευση από Oem »

Aggeloukos έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 12:20 pm Καλημερα παιδια και καλη επιτυχια σε ολους! Εγω εχω μορια χωρις εμπειρια για ΔΕ 417 και με εμπειρια (προυπηρεσια security) εχω 984, και επισης ανηκω σε ειδικη κατηγορια διοτι ο πατερας μου εχει ποσοστο αναπηριας 67%. Εχω πιθανοτητες; Σας ευχαριστω και καλη συνεχεια σε ολους.
Στα ίδια είμαστε φίλε εγώ χωρίς 490 και με εμπειρία 990 πιστεύω αν δηλώσουμε παντού κάτι μπορεί να γίνει
Vasilhspan

Δημοσίευση από Vasilhspan »

Πιος σύμφωνει με αυτό που θα πω θέλω σχόλια από κάτω:
Χωρίς εμπειρία από 500 - 700

Με εμπειρία από 900 έως 1100 ++
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Billara για προσωρινους πινακες καλά τα λες.
Στους τελικούς πινακες θα παίξει 400 με 600 χωρίς εμπειρία.
Και με εμπειρια 700 -900 διότι στα άθληματα θα κοπεί πάρα πάρα πολύ κόσμος. Ειδικά γυναίκες και όσο ακούω ότι θα διαγωνιστούν μαζί με άνδρες άστοο θα πέσει πολύ πάτος, δεν έχω κάτι προς τις γυναίκες προς θεού. Απλά τα είδα στην 6κ
XrhstosFa

Δημοσίευση από XrhstosFa »

Παιδιά καλησπέρα θα κάνω ΔΕ τα χαρτιά μου χωρίς εμπειρία
Έχω απολυτήριο 15 και πτυχίο ΙΕΚ με ΕΟΠΠΕΠ αλλά ειδικότητα οικονομικών καμία σχέση. Αυτό λογικά δεν θα μετρήσει σαν δεύτερος τίτλος σωστά;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

400 μόρια χωρίς εμπειρία δεν υπάρχει πιθανότητα να φτάσει.
Θαύμα θα είναι αν πέσει κάτω απ τα 600 στα οριστικά
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Diasostis31 έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 1:41 pm 400 μόρια χωρίς εμπειρία δεν υπάρχει πιθανότητα να φτάσει.
Θαύμα θα είναι αν πέσει κάτω απ τα 600 στα οριστικά

Πλειοψηφία των αιτήσεων θα είναι 14 με ΕΔ και β2 γ αυτό έβαλα αυτό το πλαφόν. Και με εμπειρια πιστεύω εκει που είπα πάνω κάτω.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

14 τυπικά προσόντα και ΕΔ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Οι άνδρες και οι γυναίκες δεν ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο στα αθληματα. Ο μόνος αντίπαλος είναι ο χρόνος! Δεν σημαίνει ότι αν τερματίσει στο 1000αρι πρώτος άνδρας κ κανα δυο από πίσω κ μετά έρθει γυναίκα θα κοπεί! Αν είναι εντός χρόνου θα περάσει φιλε. Απλά λέμε ότι γενικά για τις γυναίκες είναι δύσκολα
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Δεν είπα κατι τέτοιο. Πιος θα κάνει καλύτερο χρόνο. Είπαν ότι κόβονται επίσης δεν είναι μόνο το 1000ρι είναι η σφαίρα είναι και το άλμα είς μήκος. Όχι πως άνδρες δεν κόβονται πάρα πολύ κόβονται αλλά λίγο πάρα πάνω ποσοστό σε γυναίκες
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες