Πολιτικό προσωπκό μόνο από τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού.
Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Μάλιστα εγώ δηλ που έχω πτυχίο πανεπιστήμιακης εκπαίδευσης και δεν θέλω να ενταχθω στο αστυνομικό προσωπικό δεν μπορώ να κανω αιτηση; Η υπάρχει κάποια άλλη ειδικότητα που μπορώ να κάνω?niasimas έγραψε: Κυρ Σεπ 24, 2023 7:17 pmΠολιτικό προσωπκό μόνο από τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού.
Όσοι επιθυμούν το πολιτικό προσωπικό, πρέπει να έχουν συμμετάσχει στον γραπτό διαγωνισμό, που αφορούσε τους ΠΕ και ΤΕ. Για το αστυνομικό, που έχει και αυτό ΠΕ και ΤΕ, θα περάσει μέσω της διαδικασίας των μορίων. Αυτή ήταν η απόφαση του Υπουργείου. Ήδη έχει σταλεί, στο τυπογραφείο η προκ. Για ΤΕ, του γραπτού, που περιλαμβάνει και τις θέσεις για δικαστική. Θα ακολουθήσει για τους ΠΕ πολιτικού και κάποια στιγμή, του αστυνομικού.Politikoprosopiko έγραψε: Κυρ Σεπ 24, 2023 8:48 pmΜάλιστα εγώ δηλ που έχω πτυχίο πανεπιστήμιακης εκπαίδευσης και δεν θέλω να ενταχθω στο αστυνομικό προσωπικό δεν μπορώ να κανω αιτηση; Η υπάρχει κάποια άλλη ειδικότητα που μπορώ να κάνω;niasimas έγραψε: Κυρ Σεπ 24, 2023 7:17 pmΠολιτικό προσωπκό μόνο από τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού.
AΚρα του τάφου σιωπή στο φόρουμ βασιλεύει
Καλησπέρα,
Τα αθλήματα είναι υποχρεωτικά; Υπάρχει δηλαδή η περίπτωση η προκήρυξη να μην ζητήσει εν τέλει αθλήματα; Αν όχι, πόσος χρόνος θεωρείτε ότι χρειάζεται για να προετοιμαστεί κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί; Δυστυχώς μου φαίνονται πολύ δύσκολα!:(
Τα αθλήματα είναι υποχρεωτικά; Υπάρχει δηλαδή η περίπτωση η προκήρυξη να μην ζητήσει εν τέλει αθλήματα; Αν όχι, πόσος χρόνος θεωρείτε ότι χρειάζεται για να προετοιμαστεί κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί; Δυστυχώς μου φαίνονται πολύ δύσκολα!:(
Ναι είναι υποχρεωτικά!Danai99 έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 3:16 pm Καλησπέρα,
Δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση, ανάλογα το σωματότυπο/ οργανισμό και την προπόνηση. Ξεκίνα άμεσα, δεν είναι τίποτα τρελό, ούτε και κάτι που άμα πας απροπονητη θα περάσεις! Μην το σκέφτεσαι, χάνεις πολύτιμο χρόνο.
Μάγκες βγήκε τίποτα;
Ναι, το λάδι μας
Θέμα ημερών λέει, για να δούμε
https://workenter.gr/dikastiki-astynomi ... 2Fy9zriDuY
https://workenter.gr/dikastiki-astynomi ... 2Fy9zriDuY
Παιδιά εγώ διάβασα για μέσα Οκτωβρίου.
Ότι ειναι, θα δείξει ο καιρος !
Ότι ειναι, θα δείξει ο καιρος !
Απο ομαδική στο φβ:
Μια ερώτηση :
Αν κάποιος μπει ΕΠΟΠ και μετά βγεί προκήρυξη πχ η δικαστική αστυνομία που αναμένεται να βγει μπορεί να κάνει μετάταξη ;
Πολλά θέλουν, τι πίνουν και δεν μας δίνουν…
Μια ερώτηση :
Αν κάποιος μπει ΕΠΟΠ και μετά βγεί προκήρυξη πχ η δικαστική αστυνομία που αναμένεται να βγει μπορεί να κάνει μετάταξη ;
Πολλά θέλουν, τι πίνουν και δεν μας δίνουν…
Τελικά επειδή δεν έχω καταλάβει θα μετράει προϋπηρεσία και από σώμα ασφαλείας; Δεν το έχω ξεκαθαρίσει γιατί φτιάχνω μητρώο μου τώρα.
Καλημέρα θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση μπορεί να είναι χαζή αλά θα την κάνω
εγώ έχω και β2 και c1 και c2 μπορώ να τα βάλω όλα θα μοριοδοτηθω για όλα η μόνο το προφισενση βάζω; Δεν έχω ξανά κάνει αίτηση για αυτό η τόσες ερωτήσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες