Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Μάγκες τυφεκιοφορος ΕΔ με 594 μορια, περνάω;
καλησπερα ! Δινεις για το καθε σωμα ξεχωριστα αθληματα?DimStau έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 4:49 pmnikoletamaria έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 4:36 pmDimStau έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 2:41 pm Εγώ έχω δηλώσει και στα 3 σώματα. Είχα πάρει τηλέφωνο στο νούμερο του ΣΞ να ρωτήσω αν οι γιατροί πρέπει να υπογράψουν και στα 3 χαρτιά (ΣΞ, ΠΑ ΚΑΙ ΠΝ) και μου είχαν πει ότι μόνο σε ένα από τα 3 αρκεί και σε όλους τους γιατρούς έδινα το χαρτί του ΣΞ. Χθες βρέθηκα με έναν φίλο μου που δήλωσε και αυτός και τα 3 και μου είπε ότι πρέπει να υπογράψουν και στα 3. Γνωρίζετε τι παιζει γιατί παίρνω τηλέφωνο στο νούμερο του ΠΝ αλλά δεν βγάζω γραμμή.
Καταλαβαα. Σ ευχαριστώ
καλησπερα. Εγω ξερω και στα 3 πρεπει να υπογραψουν οι γιατροι... Ειναι 3 διαφορετικα σωματα και στις εξετασεις τα κρατανε αυτοι εκει υπογγεγραμμενα και απο αυτους και τα τρια καθε φορα (ψυχοτεχνικα-υγειονομικα-αθληματα) ολοκληρωνοντας την τεταρτη μερα δε παιρνεις τιποτα πισω ... Περσι τουλαχιστον ετσι εγινε. Εγω ειχα σε αεροπορια και ξηρα 2 διαφορετικα υπογεγγραμενα απο τους γιατρους και καθε φορα που ολοκληρωνα το ενα υπογραφανε και αυτοι και στα δυο. Δλδ επιτυχων στις εξετασεις των ψυχοτεχνικων σφραγιδες υπογραφες κλπ και στα 2 βαζανε τα επαιρνες για την επομενη μερα. Αλλα την τεταρτη μερα που εφευγες επιτυχων και απο τις 3 εξετασεις δε τα δινανε τα κρατουσαν ολα
Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Θεωρώ ότι είσαι πάνω από τον μεσο ορο αλλά δεν σημαίνει κατι αυτό. Εγώ εχω τα απολυτος βασικά (διπλωμα β, θητεια κτλπ και εχω 490) ειμαι σε αλλη ειδικοτητα βεβαια, αλλα σαν εμενα με μονο τα απολυτος απαραταιτητα μαλλον θα ειναι οι περισσοτεροι. Θεωρω οτι κινδυνεύεις κυριως απο οβα ομως και μονοι τους αυτοι ειναι πολλοι οποτε δεν ξερω αν εχεις ελπιδες. Αλλα η κανονικη απαντηση ειναι οτι κανεις δεν μπορει να ξερει. Καλη επιτυχία
οχι, μια φορα. Ολα μια φορα.episkepths έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 6:48 pmκαλησπερα ! Δινεις για το καθε σωμα ξεχωριστα αθληματα;DimStau έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 4:49 pmnikoletamaria έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 4:36 pm
Καταλαβαα. Σ ευχαριστώ
καλησπερα. Εγω ξερω και στα 3 πρεπει να υπογραψουν οι γιατροι... Ειναι 3 διαφορετικα σωματα και στις εξετασεις τα κρατανε αυτοι εκει υπογγεγραμμενα και απο αυτους και τα τρια καθε φορα (ψυχοτεχνικα-υγειονομικα-αθληματα) ολοκληρωνοντας την τεταρτη μερα δε παιρνεις τιποτα πισω ... Περσι τουλαχιστον ετσι εγινε. Εγω ειχα σε αεροπορια και ξηρα 2 διαφορετικα υπογεγγραμενα απο τους γιατρους και καθε φορα που ολοκληρωνα το ενα υπογραφανε και αυτοι και στα δυο. Δλδ επιτυχων στις εξετασεις των ψυχοτεχνικων σφραγιδες υπογραφες κλπ και στα 2 βαζανε τα επαιρνες για την επομενη μερα. Αλλα την τεταρτη μερα που εφευγες επιτυχων και απο τις 3 εξετασεις δε τα δινανε τα κρατουσαν ολα
η μονη ενσταση που υπαρχει απο καποιους ειναι για το ποσες σφραγιδες να σου βαλλουν οι γιατροι. Αν δηλαδη αφου σε εξετασουν τους βαλεις να σου σφραγησουν τα χαρτια απο ολα τα σωματα. Και απο αλλες χρονιες που δεν εχει παραπωνεθει καποιος,99% δεν χρειαζεται αλλα επειδη ειναι υποθεση μερικων δευτερολεπτων βαλτε τους να τα σφραγισουν ολα να ειστε ησυχοι.
Μην αγχώνεσαι με εμας τους ΟΒΑ, ναι είμαστε αρκετοί αλλα οι περισσότεροι μπήκανε το 2021 και το 2022, φέτος είμαστε πολλοί λιγότεροι που θέλουμε αρα οι περισσότεροι θα είστε πολίτες.Odyseas έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 7:24 pm Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Θεωρώ ότι είσαι πάνω από τον μεσο ορο αλλά δεν σημαίνει κατι αυτό. Εγώ εχω τα απολυτος βασικά (διπλωμα β, θητεια κτλπ και εχω 490) ειμαι σε αλλη ειδικοτητα βεβαια, αλλα σαν εμενα με μονο τα απολυτος απαραταιτητα μαλλον θα ειναι οι περισσοτεροι. Θεωρω οτι κινδυνεύεις κυριως απο οβα ομως και μονοι τους αυτοι ειναι πολλοι οποτε δεν ξερω αν εχεις ελπιδες. Αλλα η κανονικη απαντηση ειναι οτι κανεις δεν μπορει να ξερει. Καλη επιτυχία
ναι αλλα μιλαμε για θεσεις που περνουν 10-15 ατομα (δεν ξερω για τυφεκιοφορος που δηλωσε ο φιλος αλλα οι περισσοτερες καπου εκει ηταν) οποτε οσο λιγοι και να ειναι παλι θεωρω καλυπτουν τις περισσοτερες θεσεις. Ελπιζω βεβαια να εχεις δικιο και να χωραμε και οι πολιτεςPanagiotisvrg έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 7:45 pmΜην αγχώνεσαι με εμας τους ΟΒΑ, ναι είμαστε αρκετοί αλλα οι περισσότεροι μπήκανε το 2021 και το 2022, φέτος είμαστε πολλοί λιγότεροι που θέλουμε αρα οι περισσότεροι θα είστε πολίτες.Odyseas έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 7:24 pm Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Θεωρώ ότι είσαι πάνω από τον μεσο ορο αλλά δεν σημαίνει κατι αυτό. Εγώ εχω τα απολυτος βασικά (διπλωμα β, θητεια κτλπ και εχω 490) ειμαι σε αλλη ειδικοτητα βεβαια, αλλα σαν εμενα με μονο τα απολυτος απαραταιτητα μαλλον θα ειναι οι περισσοτεροι. Θεωρω οτι κινδυνεύεις κυριως απο οβα ομως και μονοι τους αυτοι ειναι πολλοι οποτε δεν ξερω αν εχεις ελπιδες. Αλλα η κανονικη απαντηση ειναι οτι κανεις δεν μπορει να ξερει. Καλη επιτυχία

Γνωρίζει κάποιος/α αν την ημέρα έχεις κληθεί για αθλήματα είσαι αδιάθετη τι ισχύει για το κολύμπι; Γιατί προφανώς δεν μπορείς να μπεις στην πισίνα. Δίνετε κάποια παράταση;
Στην προκήρυξη, υπάρχουν οι σχετικές οδηγίες, για περιπτώσεις κωλυμμάτων στις αθλητικές δοκιμασίες. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να έχεις υπόψη, είναι ότι εάν έστω και σε μία δοκιμασία δηλώσεις κώλυμμα, και σου δοθεί δικαίωμα να πας σε άλλη ημερομηνία, θα πρέπει να ξαναδώσεις όλα τα αθλήματα, ακόμη και αυτά που έχεις περάσει, από την αρχή. Επίσης, δεν μπορεί να δοθεί καμμιά παράταση πέραν της καταληκτικής ημερομηνίας όλων των αθλημάτων, δλδ εάν κάποιος π. Χ. Πάθει διάστρεμμα την τελευταία ημέρα που ολοκληρώνονται τα αθλήματα και δεν συμμετάσχει στην δοκιμασία, θα αποκλειστεί επί τόπου, χωρίς να του δοθεί άλλη ευκαιρία.
Τώρα για το συγκεκριμένο θέμα, παίρνεις τα γνωστά μέτρα που παίρνουμε και όταν θέλουμε να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Styga
Μπορείς να υπολογίσεις από πιο πριν τις μέρες που θα είσαι αδιάθετη και να πάρεις τηλέφωνο να σου αλλάξουν τις ημερομηνίες πριν δώσεις οποιοδήποτε άθλημα ώστε να μην τα ξαναδινεις από την αρχή ... Τώρα, σε περίπτωση που δεν αλλάξεις την ημερομηνία έγκαιρα, σκέψου πως οι αθλήτριες ακόμα και αδιαθετες μπαίνουν στο νερό εσύ θα είσαι μόνο για 3 λεπτά οπότε μην ανυσηχεις. Απλά όταν βγεις από το νερό θα πρέπει να αλλάξεις το βρεγμένα σύντομα
Έγινε σε ευχαριστώ!Episkeptis έγραψε: Σάβ Σεπ 23, 2023 11:53 amΜπορείς να υπολογίσεις από πιο πριν τις μέρες που θα είσαι αδιάθετη και να πάρεις τηλέφωνο να σου αλλάξουν τις ημερομηνίες πριν δώσεις οποιοδήποτε άθλημα ώστε να μην τα ξαναδινεις από την αρχή ... Τώρα, σε περίπτωση που δεν αλλάξεις την ημερομηνία έγκαιρα, σκέψου πως οι αθλήτριες ακόμα και αδιαθετες μπαίνουν στο νερό εσύ θα είσαι μόνο για 3 λεπτά οπότε μην ανυσηχεις. Απλά όταν βγεις από το νερό θα πρέπει να αλλάξεις το βρεγμένα σύντομα
Πολλές φορές, έχω τη βεβαιότητα, ότι οι περισσότεροι δεν έχουν διαβάσει την προκήρυξη!Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 23, 2023 1:35 pmΈγινε σε ευχαριστώ!Episkeptis έγραψε: Σάβ Σεπ 23, 2023 11:53 amΜπορείς να υπολογίσεις από πιο πριν τις μέρες που θα είσαι αδιάθετη και να πάρεις τηλέφωνο να σου αλλάξουν τις ημερομηνίες πριν δώσεις οποιοδήποτε άθλημα ώστε να μην τα ξαναδινεις από την αρχή ... Τώρα, σε περίπτωση που δεν αλλάξεις την ημερομηνία έγκαιρα, σκέψου πως οι αθλήτριες ακόμα και αδιαθετες μπαίνουν στο νερό εσύ θα είσαι μόνο για 3 λεπτά οπότε μην ανυσηχεις. Απλά όταν βγεις από το νερό θα πρέπει να αλλάξεις το βρεγμένα σύντομα
Styga
Από εβδομάδα λέτε να έχουμε πίνακες κατάλληλοι ακατάλληλοι; Θεωρώ ότι θα το τρέξουν αυτό το στάδιο.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Για να σου λύσω την απορία έχω διαβάσει την προκήρυξη. Δεν αναφέρει όμως κάποιου για το ότι θα ξανά δώσεις όλα τα αθλήματα αν δεν πας σε ένα ούτε επίσης αν μπορώ να δώσω αργότερα λόγω εμμήνου ρυσεως.Eleonora έγραψε: Σάβ Σεπ 23, 2023 3:01 pmΠολλές φορές, έχω τη βεβαιότητα, ότι οι περισσότεροι δεν έχουν διαβάσει την προκήρυξη!Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 23, 2023 1:35 pmΈγινε σε ευχαριστώ!Episkeptis έγραψε: Σάβ Σεπ 23, 2023 11:53 am
Μπορείς να υπολογίσεις από πιο πριν τις μέρες που θα είσαι αδιάθετη και να πάρεις τηλέφωνο να σου αλλάξουν τις ημερομηνίες πριν δώσεις οποιοδήποτε άθλημα ώστε να μην τα ξαναδινεις από την αρχή ... Τώρα, σε περίπτωση που δεν αλλάξεις την ημερομηνία έγκαιρα, σκέψου πως οι αθλήτριες ακόμα και αδιαθετες μπαίνουν στο νερό εσύ θα είσαι μόνο για 3 λεπτά οπότε μην ανυσηχεις. Απλά όταν βγεις από το νερό θα πρέπει να αλλάξεις το βρεγμένα σύντομα
Eleonora έγραψε: Σάβ Σεπ 23, 2023 3:01 pmΠολλές φορές, έχω τη βεβαιότητα, ότι οι περισσότεροι δεν έχουν διαβάσει την προκήρυξη!Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 23, 2023 1:35 pmΈγινε σε ευχαριστώ!Episkeptis έγραψε: Σάβ Σεπ 23, 2023 11:53 am
Αγαπητη μου φετος δυστυχως αντε 1 στους 10 να χει μπει στον κοπο να διαβασει τα φεκ. Φανταστειτε οτι υπαρχουν ατομα που περιμενουν στο ελεος των εξεταστων και δεν εχουν κανει εστω τη βασικη αθλητικη προετοιμασια... Κατα τα αλλα αν κοπουν θα ναι αδικια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες