Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ναι το έχω ακούσει κ από άλλους αυτό είναι η αλήθεια. Άρα λέτε για αθλήματα αρχές Οκτωβρίου ή τέλη Σεπτεμβρίου; Πρόβλεψη τώρα τι πιστεύετε!
evakar
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από evakar »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 10:14 am Ναι το έχω ακούσει κ από άλλους αυτό είναι η αλήθεια. Άρα λέτε για αθλήματα αρχές Οκτωβρίου ή τέλη Σεπτεμβρίου; Πρόβλεψη τώρα τι πιστεύετε!
Κατά τη γνώμη μου αρχές Οκτωβρίου
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 10:14 am Ναι το έχω ακούσει κ από άλλους αυτό είναι η αλήθεια. Άρα λέτε για αθλήματα αρχές Οκτωβρίου ή τέλη Σεπτεμβρίου; Πρόβλεψη τώρα τι πιστεύετε!
Οπως ημουν το ατομο που ανεφερα οτι τριτη θα ανοιγε για ελλειπη δικαιολογητικα ετσι θα αναφερω οτι απο 15-2
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 10:38 am
Οπως ημουν το ατομο που ανεφερα οτι τριτη θα ανοιγε για ελλειπη δικαιολογητικα ετσι θα αναφερω οτι απο 15-2
***15-20 οκτωβριου θα ξεκινουν να καλουν για αθληματα. Νοεμβριο θα μαστε μεσα (οσοι ειμαστε)
George512
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από George512 »

Φίλε μου αυτό σημαίνει ότι από εβδομάδα θα έχουμε πίνακες κατάλληλων και ακατάλληλων ; Για να έχουμε αθλήματα 15-20 Οκτωβρίου;
George512
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Φίλε μου αυτό σημαίνει ότι από εβδομάδα θα έχουμε πίνακες κατάλληλων και ακατάλληλων ; Για να έχουμε αθλήματα 15-20 Οκτωβρίου;
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Πέρσι πάντως χωρίς να επηρεάζει το φέτος άτυπη σε εισαγωγικά σύγκριση έκανε 13 μέρες μετά τα ελλιπή για να βγουν οι πίνακες κατάλληλοι/ακατάλληλοι
Επισκέπτης

Αλλο περσυ το χουμε πει 1000 φορες. Η προκυρηξη ειχε βγει στην ωρα της φετος στενευουν τα περιθωρια. Προφανως κατι γνωριζω οπως ειχα πει και για τα ελλειπη.
George512
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Για να γίνει αυτό όμως φίλε μου κάθε εβδομάδα πρέπει να υπάρχει ροή στο θέμα τις διαδικασίας ώστε 20 να μας καλέσουν για αθλήματα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 11:53 am Αλλο περσυ το χουμε πει 1000 φορες. Η προκυρηξη ειχε βγει στην ωρα της φετος στενευουν τα περιθωρια. Προφανως κατι γνωριζω οπως ειχα πει και για τα ελλειπη.
Έγινε φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Επισκέπτης

George512 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:08 pm Για να γίνει αυτό όμως φίλε μου κάθε εβδομάδα πρέπει να υπάρχει ροή στο θέμα τις διαδικασίας ώστε 20 να μας καλέσουν για αθλήματα
Θα τα δειτε μονοι σας δεν λεω κατι αλλο. Θα φανουν ολα. Καλη επιτυχια!
George512
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Καλή επιτυχία φίλε μου ευχαριστούμε για την ενημέρωση
DimStau

Δημοσίευση από DimStau »

Εγώ έχω δηλώσει και στα 3 σώματα. Είχα πάρει τηλέφωνο στο νούμερο του ΣΞ να ρωτήσω αν οι γιατροί πρέπει να υπογράψουν και στα 3 χαρτιά (ΣΞ, ΠΑ ΚΑΙ ΠΝ) και μου είχαν πει ότι μόνο σε ένα από τα 3 αρκεί και σε όλους τους γιατρούς έδινα το χαρτί του ΣΞ. Χθες βρέθηκα με έναν φίλο μου που δήλωσε και αυτός και τα 3 και μου είπε ότι πρέπει να υπογράψουν και στα 3. Γνωρίζετε τι παιζει γιατί παίρνω τηλέφωνο στο νούμερο του ΠΝ αλλά δεν βγάζω γραμμή.
nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από nikoletamaria »

DimStau έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 2:41 pm Εγώ έχω δηλώσει και στα 3 σώματα. Είχα πάρει τηλέφωνο στο νούμερο του ΣΞ να ρωτήσω αν οι γιατροί πρέπει να υπογράψουν και στα 3 χαρτιά (ΣΞ, ΠΑ ΚΑΙ ΠΝ) και μου είχαν πει ότι μόνο σε ένα από τα 3 αρκεί και σε όλους τους γιατρούς έδινα το χαρτί του ΣΞ. Χθες βρέθηκα με έναν φίλο μου που δήλωσε και αυτός και τα 3 και μου είπε ότι πρέπει να υπογράψουν και στα 3. Γνωρίζετε τι παιζει γιατί παίρνω τηλέφωνο στο νούμερο του ΠΝ αλλά δεν βγάζω γραμμή.
καλησπερα. Εγω ξερω και στα 3 πρεπει να υπογραψουν οι γιατροι... Ειναι 3 διαφορετικα σωματα και στις εξετασεις τα κρατανε αυτοι εκει υπογγεγραμμενα και απο αυτους και τα τρια καθε φορα (ψυχοτεχνικα-υγειονομικα-αθληματα) ολοκληρωνοντας την τεταρτη μερα δε παιρνεις τιποτα πισω ... Περσι τουλαχιστον ετσι εγινε. Εγω ειχα σε αεροπορια και ξηρα 2 διαφορετικα υπογεγγραμενα απο τους γιατρους και καθε φορα που ολοκληρωνα το ενα υπογραφανε και αυτοι και στα δυο. Δλδ επιτυχων στις εξετασεις των ψυχοτεχνικων σφραγιδες υπογραφες κλπ και στα 2 βαζανε τα επαιρνες για την επομενη μερα. Αλλα την τεταρτη μερα που εφευγες επιτυχων και απο τις 3 εξετασεις δε τα δινανε τα κρατουσαν ολα
DimStau

Δημοσίευση από DimStau »

nikoletamaria έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 4:36 pm
DimStau έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 2:41 pm Εγώ έχω δηλώσει και στα 3 σώματα. Είχα πάρει τηλέφωνο στο νούμερο του ΣΞ να ρωτήσω αν οι γιατροί πρέπει να υπογράψουν και στα 3 χαρτιά (ΣΞ, ΠΑ ΚΑΙ ΠΝ) και μου είχαν πει ότι μόνο σε ένα από τα 3 αρκεί και σε όλους τους γιατρούς έδινα το χαρτί του ΣΞ. Χθες βρέθηκα με έναν φίλο μου που δήλωσε και αυτός και τα 3 και μου είπε ότι πρέπει να υπογράψουν και στα 3. Γνωρίζετε τι παιζει γιατί παίρνω τηλέφωνο στο νούμερο του ΠΝ αλλά δεν βγάζω γραμμή.

Καταλαβαα. Σ ευχαριστώ

καλησπερα. Εγω ξερω και στα 3 πρεπει να υπογραψουν οι γιατροι... Ειναι 3 διαφορετικα σωματα και στις εξετασεις τα κρατανε αυτοι εκει υπογγεγραμμενα και απο αυτους και τα τρια καθε φορα (ψυχοτεχνικα-υγειονομικα-αθληματα) ολοκληρωνοντας την τεταρτη μερα δε παιρνεις τιποτα πισω ... Περσι τουλαχιστον ετσι εγινε. Εγω ειχα σε αεροπορια και ξηρα 2 διαφορετικα υπογεγγραμενα απο τους γιατρους και καθε φορα που ολοκληρωνα το ενα υπογραφανε και αυτοι και στα δυο. Δλδ επιτυχων στις εξετασεις των ψυχοτεχνικων σφραγιδες υπογραφες κλπ και στα 2 βαζανε τα επαιρνες για την επομενη μερα. Αλλα την τεταρτη μερα που εφευγες επιτυχων και απο τις 3 εξετασεις δε τα δινανε τα κρατουσαν ολα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες