Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από vaglok »

Argyris432 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:58 am Τσάμπα ξεφτιλιζεσαι φίλε δημόσια.
1809 δια του 25 (72) μήνες 6 χρονια οσαα έχω.
Αφού είσαι ότι να ναι. Πιο άσχετο από εσένα δεν έχω δει. Την γιαγιά μου να έβαζα θα τα καταλάβαινε.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Μην τρελενεστε ρε. Δια του 25 είναι η ημέρες εργασίας. Και βγαίνει το άθροισμα.
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από vaglok »

Dhmos33 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 1:02 am Μην τρελενεστε ρε. Δια του 25 είναι η ημέρες εργασίας. Και βγαίνει το άθροισμα.
Το ίδιο εξηγούσα. Του είπα μεταξύ 900 με 1000 μόρια θα έχει. Τώρα θα κάθομαι να βρω ακριβώς το ποσό θα έχει δεν είναι δουλειά μου.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδες να σας κανω μια άσχετη ερώτηση και όποιος ξέρει και θέλει μπορεί να απαντήσει και τον ευχαριστώ. Είπα να κάνω μια προκήρυξη 8μηνου μέχρι μα βγει η δικαστική και δεν μου μετρηθηκε η πολυτεκνια. Να σημειώσω πως πριν κανα μήνα πέρασε η μανα μου σε προκήρυξη, έκανε χρηση της πολυτεκνιας στα χαρτιά αλλά ούτε εκεινης της μετρήθηκε. Οπότε για το έτος 2023 δεν χρησιμοποιηθηκε απο κανεναν μας. Γιατί όμως; Να σημειώσω πως απο τα παιδιά το μεγαλύτερο είναι 24 και το μικρότερο 22. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

900 με 1000 έχει διαφορά 100 μόρια είναι ένα προφισενση και περίπου 2 μήνες εμπειρία. Όπως και τα 915 μέχρι τα 980 έχει διαφορά Αργύρη έτσι όπως τα υπολόγισες είναι καλά έκανες και ρώτησες για να μάθουν κ άλλοι

Υπολογισμος μοριων: Ημέρες εργασίας και το κάνετε ΔΙΑ ΤΟΥ 25. ΟΧΙ ΔΙΑ ΤΟΥ 30. ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΆΘΡΟΙΣΜΑ ΠΧ 67.8 ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ 67.
Argyris432

Δημοσίευση από Argyris432 »

Dhmos33 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 1:11 am 900 με 1000 έχει διαφορά 100 μόρια είναι ένα προφισενση και περίπου 2 μήνες εμπειρία. Όπως και τα 915 μέχρι τα 980 έχει διαφορά Αργύρη έτσι όπως τα υπολόγισες είναι καλά έκανες και ρώτησες για να μάθουν κ άλλοι

Υπολογισμος μοριων: Ημέρες εργασίας και το κάνετε ΔΙΑ ΤΟΥ 25. ΟΧΙ ΔΙΑ ΤΟΥ 30. ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΆΘΡΟΙΣΜΑ ΠΧ 67.8 ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ 67.
Σε υπέρ ευχαριστώ... Επιτέλους ένας νοήμων ανθρώπος.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Για αυτό είμαστε εδώ στο φόρουμ για να βοηθάμε και να λύνουμε απορίες, καλή συνέχεια.
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από vaglok »

Argyris432 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 1:13 am
Dhmos33 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 1:11 am 900 με 1000 έχει διαφορά 100 μόρια είναι ένα προφισενση και περίπου 2 μήνες εμπειρία. Όπως και τα 915 μέχρι τα 980 έχει διαφορά Αργύρη έτσι όπως τα υπολόγισες είναι καλά έκανες και ρώτησες για να μάθουν κ άλλοι

Σε υπέρ ευχαριστώ... Επιτέλους ένας νοήμων ανθρώπος.
Εγώ σου είπα στο περίπου για να βρω τους μήνες σου. Εγώ δεν θα μετρήσω τα μόρια σου για να σε διορισω. Προσπάθησα να σε βοηθήσω στο περίπου για να ξέρεις πού θα είσαι πάνω κάτω. Και ακόμα και κάτι να λέω λάθος σου είπα που να διαβάσεις ο ίδιος για να βρεις αυτό που θες. Μάθε να διαβάζεις. Δεν ειναι κακό. Και πάλι καλή τύχη.
Argyris432

Εσύ μου είπες ότι το κάνω και λάθος κ ολας. Και ότι δεν είναι έτσι. Αλλά τέλος πάντων δεν έχει νόημα πια αφού βρέθηκε άνθρωπος που ξέρει και μου έλυσε την απορία δεν έχει καν νόημα να μιλάμε.
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από vaglok »

Argyris432 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 1:28 am Εσύ μου είπες ότι το κάνω και λάθος κ ολας. Και ότι δεν είναι έτσι. Αλλά τέλος πάντων δεν έχει νόημα πια αφού βρέθηκε άνθρωπος που ξέρει και μου έλυσε την απορία δεν έχει καν νόημα να μιλάμε.
Δεν τα εξηγούσες σωστά ρε φίλε. Τεσπα δεν έχει νόημα όντως
Argyris432

Με καλύψε η απάντηση σου. Εφόσον καταλαβε ο δήμος33 αυτό που εξηγούσα. Στο οποίο δεν κατάλαβες εσύ που τα ελεγα και μπερδεμένα, ενω ολοι καταλαβαν τι ηθελα να πω ενω εσυ προσπαθείς εδω και μια ώρα μα πιάσεις σήμα.
Άστο τεσπα. Συνέχισε την δουλειά σου. Το λύσαμε τ θέμα αν δεν το έχεις καταλάβει χαχα.
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 1:05 am Παιδες να σας κανω μια άσχετη ερώτηση και όποιος ξέρει και θέλει μπορεί να απαντήσει και τον ευχαριστώ. Είπα να κάνω μια προκήρυξη 8μηνου μέχρι μα βγει η δικαστική και δεν μου μετρηθηκε η πολυτεκνια. Να σημειώσω πως πριν κανα μήνα πέρασε η μανα μου σε προκήρυξη, έκανε χρηση της πολυτεκνιας στα χαρτιά αλλά ούτε εκεινης της μετρήθηκε. Οπότε για το έτος 2023 δεν χρησιμοποιηθηκε απο κανεναν μας. Γιατί όμως; Να σημειώσω πως απο τα παιδιά το μεγαλύτερο είναι 24 και το μικρότερο 22. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ρωτάς στο φόρουμ γιατί δεν σας μετρήθηκε η πολυτεκνια σε δύο προκηρύξεις; Αυτά τα ρωτάς στον ΑΣΕΠ το φόρουμ δεν έχει μαντικές ικανότητες. Έχετε ξεφύγει ορισμένοι.

Στους πολύτεκνους δεν υπάρχουν όρια ηλικίας, πολύτεκνες θεωρούνται οι οικογένειες που έχουν από 4 παιδιά και πάνω.
kpapageor
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: ..
Επάγγελμα: ..

Δημοσίευση από kpapageor »

Τα αθλήματα σε ποια περιοχή θα γίνουν ξέρουμε;
Αθήνα λογικά όλοι μαζί; Ή σε κάθε περιφέρεια ξεχωριστά ;

Επίσης, αν κάποιος θέλει να δηλώσει περιοχές πχ Θεσσαλονίκη και Κρήτη πρέπει να παρουσιαστεί σε κάθε νομό της επιλογής που θέλει και να δώσει εκεί ξανά αθλήματα;
Ή
Τα δίνεις μία φορά και τέλος?
JusticeStuff

Δημοσίευση από JusticeStuff »

Καλημέρα και πάλι,

Η βεβαίωση φύλαξης ευπαθών εγκαταστάσεων που δόθηκε με το πέρας της στρατιωτικής θητείας μπορεί να μοριοδοτηθεί ως προϋπηρεσία?
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από vaglok »

Argyris432 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 1:43 am Με καλύψε η απάντηση σου. Εφόσον καταλαβε ο δήμος33 αυτό που εξηγούσα. Στο οποίο δεν κατάλαβες εσύ που τα ελεγα και μπερδεμένα, ενω ολοι καταλαβαν τι ηθελα να πω ενω εσυ προσπαθείς εδω και μια ώρα μα πιάσεις σήμα.
Άστο τεσπα. Συνέχισε την δουλειά σου. Το λύσαμε τ θέμα αν δεν το έχεις καταλάβει χαχα.
Βρε μπούφο αντί να πεις και ένα ευχαριστώ που ασχολούμαστε μαζί σου και να μπεις να διαβάσεις λίγο πριν να ρωτήσεις. Όταν ρωτάς δημόσια θα δέχεσαι και τις απαντήσεις που σου λένε. Αν δεν σου αρέσει η απάντησή θα ψάχνεις και μόνος σου.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες