Για σεκιουριτάς ποσα παίρνεις; Κι επίσης, θέλει συγκεκριμένο ύψος και πανω;mrhabuya έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 9:30 pm Η στιγμη που ως σεκιουριτι παιρνω πολλα παραπανω απ οτι αν μπω δικαστικη![]()
Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 77
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Ρε φίλε, το ιεκ πόσα μόρια πιάνει?
φιλε μου δες. Αν εισαι σε καλη εταιρια οπως εγω, με νορμαλ αριθμο βραδινων το μηνα (6-7), με κυριακες, αργιες κτλ ειμαι 850-900. Πιο κατω δεν πεφτω πλεον. Και φυσικα δωρα επιδοματα κτλ. Αν πετυχεις κακη εταιρια αστο γαμα το. Συγκεκριμενο υψος δεν θελει οχι
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 77
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, κοπελα είμαι btw.mrhabuya έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:04 pmφιλε μου δες. Αν εισαι σε καλη εταιρια οπως εγω, με νορμαλ αριθμο βραδινων το μηνα (6-7), με κυριακες, αργιες κτλ ειμαι 850-900. Πιο κατω δεν πεφτω πλεον. Και φυσικα δωρα επιδοματα κτλ. Αν πετυχεις κακη εταιρια αστο γαμα το. Συγκεκριμενο υψος δεν θελει οχι
Φίλε εμαι σε ένα πολύ καλό νοσοκομείο σαν ασφάλεια είμαι στα 1000€ με όλα νύχτες αργίες αλλά τόσο ΤΟΞΙΚΟ περιβάλλον που δεν αντέχεταιmrhabuya έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:04 pmφιλε μου δες. Αν εισαι σε καλη εταιρια οπως εγω, με νορμαλ αριθμο βραδινων το μηνα (6-7), με κυριακες, αργιες κτλ ειμαι 850-900. Πιο κατω δεν πεφτω πλεον. Και φυσικα δωρα επιδοματα κτλ. Αν πετυχεις κακη εταιρια αστο γαμα το. Συγκεκριμενο υψος δεν θελει οχι
εχω ακουσει για νοσοκομεια οτι ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα ναι. Ειναι να πετυχεις καλο ποστο. Ειμαι σε ενα εργοστασιο, πολυ καλο περιβαλλον και φορτος εργασιας σε φουλ νορμαλ πλαισια. Ειναι πολυ καλο επαγγελμα αν ξαναλεω εισαι σε καλη εταιρια και σε καλο ποστοCoco2k έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:28 pmΦίλε εμαι σε ένα πολύ καλό νοσοκομείο σαν ασφάλεια είμαι στα 1000€ με όλα νύχτες αργίες αλλά τόσο ΤΟΞΙΚΟ περιβάλλον που δεν αντέχεταιmrhabuya έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:04 pmφιλε μου δες. Αν εισαι σε καλη εταιρια οπως εγω, με νορμαλ αριθμο βραδινων το μηνα (6-7), με κυριακες, αργιες κτλ ειμαι 850-900. Πιο κατω δεν πεφτω πλεον. Και φυσικα δωρα επιδοματα κτλ. Αν πετυχεις κακη εταιρια αστο γαμα το. Συγκεκριμενο υψος δεν θελει οχιsvetlana έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 9:47 pm
Για σεκιουριτάς ποσα παίρνεις; Κι επίσης, θέλει συγκεκριμένο ύψος και πανω;
Εταιρείες σεκιούριτι... Αυτή η μάστιγα! Ευχή και κατάρα σας την δίνω, μακριά.
Όσον αφορά το ωράριο σε μένα η πόλη μου είναι μικρή, το δικαστήριο το πρωτοδικείο δεν λειτουργούν βράδυ, δεν έχω δει ποτέ να φυλάγεται βράδυ από αστυνομικούς, επομένως πιθανό το ωράριο να προσαρμοστεί στα πρωινά δεδομένα σωστά;
Σε τρεις προκηρυξεις θα βγει. Μια το πολιτικό προσωπικό ΠΕ από τον γραπτό διαγωνισμό, κατα τον Οκτώβρη. Η δεύτερη για πολιτικό προσωπικό ΤΕ πάλι από τον γραπτό διαγωνισμό κ θα πάει τυπογραφείο έως Παρασκευή και η τριτη μια ενιαία για όλο το ένστολο προσωπικό πε, τε, δε. Πηγή του proson.gr
Έτσι όπως τα λένε, βλέπω το 24 να βγαίνει η προκυρηξη.
Τα έφεραν όλα ανάποδα, αλλαγές, τροποποιήσεις βεβιασμένες για να την βγάλουν το 2024; Ακραίο θα’ναι!
Τι έγινε; Έχασα κάτι?
Δε γίνεται να βγει το 24 διότι θα χάσουν τα χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης. Ειπώθηκε και στη Βουλή. Θα πρέπει να βάλουν χρήματα από τον εθνικό προϋπολογισμό. Βέβαια από αυτούς όλα να τα περιμένεις.
Μακάρι ρε παιδιά... Απλά το καθυστερούν πάρα πολύ και είναι από φεκ σε φεκ. Εκτός και αν κάνω λάθος. Αλλά πραγματικά και εγώ τα περιμένω όλα από αυτούς.
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Στο ταμειο ανάκαμψης που έχει ενταχθεί το έργο της δικαστικής αστυνομίας λέει ότι ορόσημο και δέσμευση έχει να λειτουργήσει στο 4ο τετράμηνο του 2023. ΣΩΣΤΟΣ.D.Y.K έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 10:17 am Δε γίνεται να βγει το 24 διότι θα χάσουν τα χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης. Ειπώθηκε και στη Βουλή. Θα πρέπει να βάλουν χρήματα από τον εθνικό προϋπολογισμό. Βέβαια από αυτούς όλα να τα περιμένεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες