Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Οσοι έχουν εντοπιοτητα σύμφωνα με το άρθρο 29 του νόμου 4765/2021 έχουν επιπλέον 20 μόρια χωρίς να προηγούνται από τους άλλους
Και 600-700 ευρώ μισθό για τα τρία πρώτα χρόνια
Οι όποιες κρατήσεις γίνουν, θα τραβήξουν για τον πρώτο χρόνο ΤΟ ΠΟΛΥ! Οπότε, από κει και έπειτα θα έχεις να λαμβάνεις τον μισθό κανονικά που θα σου αναλογεί+ επιδόματα (εάν εντάξουν την δικαστική σε κάποιο ή επίδομα τέκνου για όσους έχουν κλπ) + προσαυξήσεις νυχτερινών και αργιών. Απλά όλα αυτά ?12 και καταλαβαίνουμε οι του ιδιωτικού τομέα πόσο "πονάει" αυτό. Βέβαια υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουμε ότι αν μπούμε εκεί θα έχουμε μια αρκετά υπολογίσιμη χασουρα ετησίως απλά η ζυγαριά γέρνει προς την άλλη μεριά μόνο και μόνο γιατί το γουστάρουμε από μικροί και έχουμε σκεφτεί τον εαυτό μας έτσι κι ας μην έχουμε γεννηθεί από πλούσια (... ) Όλα επιλογές είναι στη ζωή!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Φυσικά έτσι είναι κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις σε αυτά τα επαγγέλματα όπως και εσυ έτσι το γουστάρω και εγώ και ας είναι λογά τα χρήματα για αρχή!
Μακάρι να έμπαιναν ΜΟΝΟ άτομα που το νιώθουν φίλε μου. Γιατί έχουν γεμίσει τα σώματα ασφαλείας και διάφορες επιχειρησιακές υπηρεσίες με παιδιά που τους έκαναν πλύση εγκεφάλου για μόνιμο και σταθερό μισθό, χωρίς να έχουν ιδέα που πάνε να μπούνε και τι θα κάνουν και φυσικά αυτό έχει επακόλουθο κυρίως στην προσφορά τους. Όσοι έχουν άτομα δικά τους μέσα, γνωρίζουν ήδη τι παίζει! Και αυτό κομμάτι των παραπάνω επιλογών αποτελεί, ο καθένας κάνει ότι θέλει μέχρι όμως το σημείο που αρχίζουν και επηρεάζονται και άλλοι πέραν του ενός που την έχει δει δημόσιος υπάλληλος σε κυβέρνηση με βαθύ πασοκ!Magnum7 έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 7:56 pm Φυσικά έτσι είναι κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις σε αυτά τα επαγγέλματα όπως και εσυ έτσι το γουστάρω και εγώ και ας είναι λογά τα χρήματα για αρχή!
Μπαίνουμε στο άλλο νήμα να μιλάμε μόνο για μόρια; Αφού ξέρουμε πλέον φεκ; Εκτιμήσεις μόρια βάσεις; Λέτε?
Παιδια με 600 ευρω καθαρα μισθο χωρις το επιδομα επικυνδινοτητας . Σκεφτειτε το καλα ολοι σας. Πολλοι δν θα περασετε στον τοπο σας θα ναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.
κανω προταση να μου δινουν 400 και ας μπωOaee έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 8:14 pmΜακάρι να έμπαιναν ΜΟΝΟ άτομα που το νιώθουν φίλε μου. Γιατί έχουν γεμίσει τα σώματα ασφαλείας και διάφορες επιχειρησιακές υπηρεσίες με παιδιά που τους έκαναν πλύση εγκεφάλου για μόνιμο και σταθερό μισθό, χωρίς να έχουν ιδέα που πάνε να μπούνε και τι θα κάνουν και φυσικά αυτό έχει επακόλουθο κυρίως στην προσφορά τους. Όσοι έχουν άτομα δικά τους μέσα, γνωρίζουν ήδη τι παίζει! Και αυτό κομμάτι των παραπάνω επιλογών αποτελεί, ο καθένας κάνει ότι θέλει μέχρι όμως το σημείο που αρχίζουν και επηρεάζονται και άλλοι πέραν του ενός που την έχει δει δημόσιος υπάλληλος σε κυβέρνηση με βαθύ πασοκ!Magnum7 έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 7:56 pm Φυσικά έτσι είναι κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις σε αυτά τα επαγγέλματα όπως και εσυ έτσι το γουστάρω και εγώ και ας είναι λογά τα χρήματα για αρχή!

Η στιγμη που ως σεκιουριτι παιρνω πολλα παραπανω απ οτι αν μπω δικαστικη 

Ρε διασωστη, για δε, όσοι έχουν πτυχίο ιεκ αυτό θα μετράει σαν έξτρα στα ήδη υπάρχοντα μόρια που θα έχει ο καθένας ή θα παίξουν αποκλειστικά ρόλο εμπειρία, απολυτήριο, ξένες γλώσσες και όχι ιεκ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες