Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Διάβασα μόλις το φεκ το ιεκ τι είναι αυτό που λέει; Έγω είχα βγάλει ένα χαρτί άδεια σεκουριτι
Μπορώ να κάνω με απολυτήριο λυκείου έχω 20 απολυτήριο προφισενση 2η γλώσσα ξένη υπολογιστές αυτοκίνητο και μηχανάκι απεριόριστο 7 χρόνια περίπου προϋπηρεσία ως λφ. Και ένα χρόνο σεκουριτι που δεν ξέρουμε ακόμα άμα μετρήσει.
Μπορώ να κάνω με απολυτήριο λυκείου έχω 20 απολυτήριο προφισενση 2η γλώσσα ξένη υπολογιστές αυτοκίνητο και μηχανάκι απεριόριστο 7 χρόνια περίπου προϋπηρεσία ως λφ. Και ένα χρόνο σεκουριτι που δεν ξέρουμε ακόμα άμα μετρήσει.
Εχεις απολυτηριο 20 και καιγεσαι για μια θεση με 700ε μισθο;MARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 5:48 pm Διάβασα μόλις το φεκ το ιεκ τι είναι αυτό που λέει; Έγω είχα βγάλει ένα χαρτί άδεια σεκουριτι
Μαρριλου κάτσε εκεί που είσαι κορίτσι μου στο λιμενικό που είναι σώμα ασφαλείας (μισθολογικά, συνταξιοδοτικά καλύτερα και άλλα προνόμια των σωμάτων). Η δικαστική τα πρώτα χρόνια δεν θα ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Θα ακροβατεί σαν ερμαφρόδιτη υπηρεσία ανάμεσα στα σώματα ασφαλείας και στους πολιτικούς δημόσιους υπαλλήλους με ότι αυτό συνεπάγεται.
20 απολυτήριο ΕΠΆΛ, Δεν είναι και απόφοιτος του Harvard να χαραμιζεται στη δικαστική
Απλή εμπειρία από ιδιωτικό τομέα 7 μόρια ανά μήνα security.
Ειδική εμπειρία από σώματα ασφαλείας 20 μόρια ανά μήνα
Πυροσβεστική. Λ. Φ. ΕΦ. ΚΤΛΠ. Σε 2 εβδομάδες από τώρα δημοσιεύετε. Καλή επιτυχία σε όλους.
Ειδική εμπειρία από σώματα ασφαλείας 20 μόρια ανά μήνα
Πυροσβεστική. Λ. Φ. ΕΦ. ΚΤΛΠ. Σε 2 εβδομάδες από τώρα δημοσιεύετε. Καλή επιτυχία σε όλους.

- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Δεν υπάρχει ειδική εμπειρία στο άρθρο 29 του ν.4765/2021
Οπότε άκυρα μου έλεγαν οκ. Σήμερα το πληροφορήθηκα από αστυνομικο. Σορρυ για την παραπλη/ση
Δεν θυμάμαι να σε έβαλα κεχαγιά στο κεφάλι μου, χαλαρωσε.mrhabuya έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 6:18 pmΕχεις απολυτηριο 20 και καιγεσαι για μια θεση με 700ε μισθο;MARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 5:48 pm Διάβασα μόλις το φεκ το ιεκ τι είναι αυτό που λέει; Έγω είχα βγάλει ένα χαρτί άδεια σεκουριτι
Όλες το έχετε στα αθληματα λέτε και στις θέσεις για τις φυλακές κάλεσαν περίπου 170 γυναίκες για αθληματα κ είδαμε 5-10 ικανες στο τέλος
χαχαχααχχα τραβα σε καναν ψυχιατρο να λυσεις τα θεματα σου. Ουτε σε προσεβαλα ουτε ειπα κατι ειρωνικο ή κακο. ΧαλαρωσεMARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 6:45 pmΔεν θυμάμαι να σε έβαλα κεχαγιά στο κεφάλι μου, χαλαρωσε.mrhabuya έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 6:18 pmΕχεις απολυτηριο 20 και καιγεσαι για μια θεση με 700ε μισθο;MARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 5:48 pm Διάβασα μόλις το φεκ το ιεκ τι είναι αυτό που λέει; Έγω είχα βγάλει ένα χαρτί άδεια σεκουριτι
Σε 2 εβδομάδες θα βγει η προκυρηξη ;
Κάθε ημέρα είναι πιθανή από εδώ και στο εξής, πιστεύω.
Εμένα με έκρινε η επιτροπή ότι είμαι ικανή για να ενταχθω στο λιμενικό σώμα, και πρόσεξε πως μιλάς μην κάνω κανενα αίτημα να μάθω πιος είσαι μην ξεχνάς ότι εχω προσβάση σαν σώμα ασφαλείας πρόσεχε. Άλλη μια κουβέντα περιμένω.mrhabuya έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 6:59 pmχαχαχααχχα τραβα σε καναν ψυχιατρο να λυσεις τα θεματα σου. Ουτε σε προσεβαλα ουτε ειπα κατι ειρωνικο ή κακο. ΧαλαρωσεMARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 6:45 pmΔεν θυμάμαι να σε έβαλα κεχαγιά στο κεφάλι μου, χαλαρωσε.mrhabuya έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 6:18 pm
Εχεις απολυτηριο 20 και καιγεσαι για μια θεση με 700ε μισθο;
Σιγά ρε μοσαντ που θα βρεις ποιος είναι ο άλλος από έναν ανώνυμο φόρουμ αχαχαχαχαχαχα κατουρα και λίγο μωρη Μαριλου 92 που μπήκες να μας το παίξεις και νόμος και τάξη. Σε προκαλώ εγώ έλα ψάξε να βρείς ποιος είμαι. Άιντε πατσαβούρια που μπαίνετε με φεικ ονόματα και το παίζετε καμποσοι σε ανώνυμο φόρουμ. Αν έχεις μπει εσύ λιμενικό μωρη/μωρέ γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν είσαι καν γυναίκα εγώ είμαι ο καπτεν Αμέρικα! Άι σιχτιρ απογευματιατικα ζώον!
Τι πάθατε με το κορίτσι ολοι σας; Γίνετε λιγο τζεντλεμανς... Μαριλου92 αν χρειαστείς προστασία ειμαι εδω για σένα... Σκυλιά που γαβγίζουν να μη τα φοβάσαι... Συνέχισε να μας λές για τα προσόντα σου δεν ειναι κακό, φόρουμ ειναι... Τι αλλα προσόντα εχεις?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες