Dhmos33 έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 4:32 pm
Μπορείς να μου πεις τι προϋπηρεσία έχεις; Για να καταλάβω Τον καημό σου;
Σου είπα έχω ιεκ και 8 χρόνια προϋπηρεσία σεκιουριτι.
Στη Δικαστική όμως δε θα μετρήσουν τα ένσημα σεκιουριτι όπως στην 6κ και 9κ.
Η επιτροπή θα μετρήσει μόνο από Σώματα ασφαλείας.
Εντάξει εσυ μην βάλεις την προϋπηρεσία ως σεκουριτι. Αφού το πιστεύεις και το στηρίζεις. Ας βάλει ο καθένας ότι θέλει στο τέλος θα ξυρισουν τον γαμπρό.
Dhmos33 έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 4:39 pm
Εντάξει εσυ μην βάλεις την προϋπηρεσία ως σεκουριτι. Αφού το πιστεύεις και το στηρίζεις. Ας βάλει ο καθένας ότι θέλει στο τέλος θα ξυρισουν τον γαμπρό.
Εσύ δε καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκες, λες και με συμφέρει αυτό που λέω. Προειδοποιηση έκανα.
Άλλωστε εφόσον εμείς έχουμε ΙΕΚ μπαίνουμε ούτως ή άλλως, ανεξαρτητα από την προϋπηρεσία.
Να μιλήσουμε λογικά όμως...
βάζει ιεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφάλειας κύριο σωστά;
Σε ότι οτιδήποτε προκύψει που βγάνει μέσω ασεπ πχ ζητάει ηλεκτρολόγους κύριο προσόν από απολυτήριο ηλεκτρολόγου βάζεις προϋπηρεσία από ηλεκτρολόγος.
Τώρα δικαστική αστυνομία δεν είναι σώμα ασφαλείας το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό. Και ζητάει κύριο προσόν ιεκ στέλεχος ασφαλείας. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια με την προϋπηρεσία.
Τέλος η επιτροπή θα κρίνει. Αλλά αν κάποιος έχει προϋπηρεσία σαν σεκουριτι και να μην το βάλει επειδή το συζητάμε εμείς εδώ είναι πολύ κρίμα να χάσει την θέση.
Παιδια λυστε μου μια απορια οποιος γνωριζειι σιγουρα το proficiency επειδη δν γραφει κατι στο φεκ. Θα το μοριοδοτει εξτρα; Η θα το μαθουμε στην προκυρηξη οταν βγει;
Καλησπέρα στο φορούν θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για την γυναίκα μου έχει 930 μόρια για ΔΕ αστυνομίκου προσωπικού με προϋπηρεσία φύλακας αρχαιολογικων ειναι καλη βαθμολογία η είναι πολύ χαμηλά?