φτιάξε λογαριασμό κ στείλε μ ενα PM να σε ρωτήσω κατι για ΟΒΑ ήμουν κ εγω κάποτε...
Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Πάντως σε αυτό με τα αθλήματα που λέτε κάτι πρέπει να κάνουμε να οργανωθούμε ώστε να έχουμε πλήρη δίκαια και αξιοκρατική επιτροπή όταν έρθει η ώρα.
Εχω μια απορία δηλαδη αυτο που λέγανε για τυπικα προσόντα ECDl Lower και διπλωμα αυτοκινήτου ή μηχανής δεν θα ισχύσει τελικά ας απαντήσει οποίος ξέρει
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Στα αθλήματα με τις επιτροπές που ξέρουμε τόσα χρόνια, εγώ κατάλαβα ότι πρέπει να έχεις κ λιγη τύχη! Κ δεν εννοώ να μη βγάζεις τα όρια κ να σου κάνουν χατίρια. Προπονηθειτε δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Παιδιά στα αθλήματα αν δεν κανενετε ένα 2 μηνο καλή προπόνηση μην περιμένετε αποτέλεσματα. Εγώ όταν έδωσα για σωφρον μιλούσαμε με ένα παλικάρι κ μ έλεγε τι να κάνω αθλήματα ρε αφού τρέχω κάθε μέρα το έχω.
Κοπηκε στο χιλιάρι. Οι επιτροπές αφού είναι του υπουργείου θα έχει λίγο ανοχή στυλ 4.21 αν και έμαθα ότι έκοψαν άτομα με 4,21 στην 9κ
Κοπηκε στο χιλιάρι. Οι επιτροπές αφού είναι του υπουργείου θα έχει λίγο ανοχή στυλ 4.21 αν και έμαθα ότι έκοψαν άτομα με 4,21 στην 9κ
Πόσος καιρός λέτε να περάσει από τη στιγμή που θα βγεί η προκήρυξη μέχρι να ξεκινήσει η εκπαίδευση των επιτυχοντων?
Ο υπουργός είπε ότι μεχρη τέλη Δεκεμβρίου θα έχουν τελειώσει. Αν και το βλέπω πολύ χλομό θα δείξει.
Παιδιά καλησπέρα και χίλια συγνώμη για την ενόχληση. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω για διευκρίνιση, έχω διπλώματα έχω Ειδικές Δυνάμεις έχω ecdl αλλά δεν έχω lower. Μπορώ να κάνω αίτηση για ΔΕ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά. Εμκ 347
Μία απλή ερώτηση γιατί όσοι είστε ήδη διορισμένοι θέλετε να μπείτε και σε άλλη και σε άλλη προκήρυξη?
Μισό λεπτό μην ξεκινήσετε να φέρω τα ποπκορν

Venom χαχαχαχαχα. Ελα μην τρελαθείτε πάλι
Δεν έχει πρόβλημα το κράτος και έχεις εσύ; 
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες