Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Για πατρα αλανια πως το βλεπεται εχουμε ελπιδες; 
Μπορεί τα ΙΕΚ να είναι λίγα, αλλά και οι θέσεις της επαρχίας είναι ελάχιστες.
Ο Θεός μαζί σας.
Ο Θεός μαζί σας.
Εγώ παιδιά με 12.6 απολυτήριο,proficiency,ecdl, δίπλωμα μηχανής, αυτοκινήτου, ειδικές δυνάμεις,84 μήνες προϋπηρεσία, εντοπιοτητα για εδώ που είμαι τουλάχιστον, και 67 τα εκατό αναπηρία η σύζυγος. Τα κάνω και ότι γίνει...
Παιδιά και σειρά 100 200 να είστε δεν χάνετε ελπίδες θα φωνάξουν τουλάχιστον τους διπλάσιους για αθλήματα και ίσως και πολύ πάρα πάνω. Θα κοπούν στα αθλήματα αβέρτα... Καλή επιτυχία σε όλους!
Καλά θα πάει και αυτόD.Y.K έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 8:18 pm Μπορεί τα ΙΕΚ να είναι λίγα, αλλά και οι θέσεις της επαρχίας είναι ελάχιστες.
Ο Θεός μαζί σας.
Καλά ας μην προτρέχουμε δεν θα έχει τσιπακι σαν την δημοτική. Μπορεί στα αθλήματα να κόβονται και να τους λένε θα γράψουμε ότι τραυματίστηκες έλα πάλι την Παρασκευή και να τους περνάνε όπως έκαναν στους ΣΦ και τούς ΕΦ. Αλλά σίγουρα θα κοπούν πολλοί.
Μπααααα στην 9κ έκοβαν κανονικά, που ήταν υπουργείου τα αθλήματα. Ειδικά στο 1000ρι ήταν αρκετά αυστηροί...
+ ότι θα παραιτηθούν πολλοί μετά λόγο μισθού κτλ η το μετάνιωσαν κτλ
Στην 9Κ κολοκύθια έκοβαν στην αρχή.
Όταν όμως έγινε καταγγελία μετά έψαχναν τρύπα να κρυφτούν και το έπαιζαν προβλεπέ.
Προσευχές για επιτροπή με αρχίδια και όχι αρχίδια επιτροπή να κάνουμε και εδώ εφόσον δεν έχει τσιπάκι.
Όταν όμως έγινε καταγγελία μετά έψαχναν τρύπα να κρυφτούν και το έπαιζαν προβλεπέ.
Προσευχές για επιτροπή με αρχίδια και όχι αρχίδια επιτροπή να κάνουμε και εδώ εφόσον δεν έχει τσιπάκι.
Έδωσες και ξέρεις; Εγώ ξέρω ότι έκοβαν κανονικά ούτε για καταγγελίες άκουσα. Το να είναι λίγο ελαστικοί 4,21 22 οκκ αλλά όχι ότι δεν έκοβαν.
Dhmos 33 και διασωστης ειμαστε συναδελφοι
οσον αφορα τα αθληματα της 9κ ηταν τερμα αυστηροι και κοβαν αβερτα. Παιδια Θελει καλη προετοιμασια απο ολους.
Ναι ρε κανονικά έκοβαν. Αντε να δούμε πάλι τ θα γίνει πάλι αθλήματα πάλι προπονήσεις γ###σετα. Θα κάνει και ένα ξαδερφακι μου τώρα δικαστική έχει 940 μόρια κάπου εκεί τ λέτε έχει ελπίδες η να τον κάψω; Με απολυτήριο και προϋπηρεσία θα κάνει.
Ποιος σας είπε ότι θα μετράει η προϋπηρεσία σεκιουριτι και τη μετράτε όλοι;
Απο σώματα ασφαλείας θα μετράει μόνο.
Απο σώματα ασφαλείας θα μετράει μόνο.
Ρε φίλε τι έχει κύριο προσόν; Έχει ιεκ στέλεχος ασφαλείας και υποδομών; Η συνάφεια με αυτό το πτυχίο ιεκ πιο είναι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες