Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giannis44

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Giannis44 »

Dhmos33 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 4:42 pm
dimikaro1 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 4:24 pm Έτσι οπως μου τα λες θα πεινασουμε. Δήμο αν θες πες ποσα παίρνεις ρε συ αν και αποτι καταλαβαίνω σε βολεύει η Αθήνα οπότε οκ
Αν δεν έχεις δικό σου σπίτι ή να μοιράζεσαι με κάποιον τα έξοδα δεν βγαίνει. Σαν δουλειά εγώ δεν έχω θέμα αν παίρνουσα αθηνα ως σωφρον δεν θα ξανά έμπαινα στην διαδικασία αθλημάτων.
Αν είναι τα ίδια λεφτά όπως στους σωφρον και δικαστική. Κοιτάξτε να περάσατε στον τοπο σας. Σαν συμβουλή το λέω. Εκτός αν κάποιος έχει βοήθημα από τους δικούς του ή κάποιο έξτρα εισόδημα στυλ ενοίκιο.
Ρε Δήμο εσύ αφού έχεις ΙΕΚ πως κατάφερες και δε μπήκες Αθήνα στην 6κ; Και Υεφκκ περνούσες. Έκανες λάθος επιλογή στην αίτηση?
Aris1995

Δημοσίευση από Aris1995 »

Παιδια με 600 ευρω και αν ισχυει αυτο που λεει ο διασωστης με το επιδομα επικυνδιμτοτητας αθηνα δν ζεις με αυτα τα λεφτα τελος…σκεφτειτε το καλα …
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Ούτε στη κωλοπετινιτσα δε ζεις με αυτά τα λεφτά. Εγώ κρατάω πολλές επιφυλαξειςγια το οικονομικό σε καμία περίπτωση δε νομίζω ότι θα είναι τόσα
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

dimikaro1 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 4:58 pm Ούτε στη κωλοπετινιτσα δε ζεις με αυτά τα λεφτά. Εγώ κρατάω πολλές επιφυλαξειςγια το οικονομικό σε καμία περίπτωση δε νομίζω ότι θα είναι τόσα
Εν ενέργεια σωφρον είμαι.
Με 685 ξεκινήσαμε τον πρώτο χρόνο μαζί με το επίδομα μέσα.
Δικαστική δεν υπάρχει επίδομα προς το παρόν θα είναι λιγότερα.
dimikaro1

Ρε σεις 600 ευρώ έχουν τα ενοίκια στην Αθήνα θα χρωστάς κιόλας όχι να φας δε θα έχεις 😂σίγουρα καλά είναι ο καθένας στο τόπο του αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Έγινε διασωστη
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Giannis44 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 4:52 pm
Dhmos33 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 4:42 pm
dimikaro1 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 4:24 pm Έτσι οπως μου τα λες θα πεινασουμε. Δήμο αν θες πες ποσα παίρνεις ρε συ αν και αποτι καταλαβαίνω σε βολεύει η Αθήνα οπότε οκ
Αν δεν έχεις δικό σου σπίτι ή να μοιράζεσαι με κάποιον τα έξοδα δεν βγαίνει. Σαν δουλειά εγώ δεν έχω θέμα αν παίρνουσα αθηνα ως σωφρον δεν θα ξανά έμπαινα στην διαδικασία αθλημάτων.
Αν είναι τα ίδια λεφτά όπως στους σωφρον και δικαστική. Κοιτάξτε να περάσατε στον τοπο σας. Σαν συμβουλή το λέω. Εκτός αν κάποιος έχει βοήθημα από τους δικούς του ή κάποιο έξτρα εισόδημα στυλ ενοίκιο.
Ρε Δήμο εσύ αφού έχεις ΙΕΚ πως κατάφερες και δε μπήκες Αθήνα στην 6κ; Και Υεφκκ περνούσες. Έκανες λάθος επιλογή στην αίτηση;

Θα σου πω φιλαράκι πήγα σε γραφείο να μου κάνει την αίτηση και μου λέει άκου τι θα κάνουμε θα δηλώσεις πρώτες επιλογές μακριά και πρωτα εσωτερικός και μετα εξωτερικός για να διοριστείς σίγουρα και μετά θα κάνεις αμοιβαία... Δεν ήξερα... Και διορίστηκα στην πρώτη μου επιλογή στου διαόλου τον κωλο. Και παίρνω μετά τηλ το γραφείο και του λέω τ κάνουμε τώρα; Μου λέει θα βρεις αμοιβαία. Εκτός ότι δεν βρήκα κανέναν δεν γινόταν τα πρώτα χρόνια και να έβρισκα. Κ έφαγα το παλούκι στην κυριολεξία...
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Diasostis31 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 5:00 pm
dimikaro1 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 4:58 pm Ούτε στη κωλοπετινιτσα δε ζεις με αυτά τα λεφτά. Εγώ κρατάω πολλές επιφυλαξειςγια το οικονομικό σε καμία περίπτωση δε νομίζω ότι θα είναι τόσα
Εν ενέργεια σωφρον είμαι.
Με 685 ξεκινήσαμε τον πρώτο χρόνο μαζί με το επίδομα μέσα.
Δικαστική δεν υπάρχει επίδομα προς το παρόν θα είναι λιγότερα.

Diasosti είσαι και συνάδελφος δηλ 👊💪
dimikaro1

Αρα Δήμο και λοιποί μάλλον δηλώνουμε πόλεις που θέλουμε πρώτα και στο τέλος αυτές που δε θέλουμε και ότι γίνει.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

dimikaro1 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 5:06 pm Αρα Δήμο και λοιποί μάλλον δηλώνουμε πόλεις που θέλουμε πρώτα και στο τέλος αυτές που δε θέλουμε και ότι γίνει.
Απλά ο τυπος από το γραφείο δεν ήξερε τι μεγάλη ισχύει είχε το ιεκ και με αντιμετώπισε λες κ κάμω β επικουρια.
Ναιι όσες πιο πολλές θέσεις δηλώσεις τόσες πιθανότητες έχεις να διοριστείς. Αλλά αν είναι κ λιγότερα από σωφρον άστα κλαφτα αδερφέ. Αχχα μόνο στον τοπο σου. Δεν θα χεζεις για να μην πεινάσεις με τα συγχωρισεος.
dimikaro1

Χαχαχαχα ωραίος. Όχι έτσι είναι όντως με αυτά τα λεφτά και ενοίκιο ούτε για πλάκα δε βγαίνει μόνο με 2η δουλειά στα ρεπό και τις αργίες ολες μη σού πω. Μαρεσει που παρακαλάμε να περάσουμε 😂
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Αν είσαι στον τοπο σου μια χαρά θα βρεις τους ρυθμούς μόνιμη δουλειά είναι. Όσο για την δεύτερη δουλειά μόνο μαύρα. Αντε βρες στις μέρες με μαύρα. Σε καμία οικοδομή η ντελιβερι και όχι όλα τα καταστήματα. Δεν το ρισκάρουν όλοι.
Filotimos11

Δημοσίευση από Filotimos11 »

Dhmos33 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 5:20 pm Αν είσαι στον τοπο σου μια χαρά θα βρεις τους ρυθμούς μόνιμη δουλειά είναι. Όσο για την δεύτερη δουλειά μόνο μαύρα. Αντε βρες στις μέρες με μαύρα. Σε καμία οικοδομή η ντελιβερι και όχι όλα τα καταστήματα. Δεν το ρισκάρουν όλοι.
Φίλε με τι βαθμό έχεις το ιεκ?
dimikaro1

Μόνο οι Αθηναίοι φίλε με ιεκ και όλα τα προσόντα θα πάνε στο τόπο τούς απτη στιγμή που θα πάρουν καμιά 200 άτομα κάτω, οι υπόλοιποι στο ενοίκιο θα πάμε αλλά οκ επιλογή μας είναι ας περάσουμε πρώτα και βλέπουμε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες