Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Ναι κάπως έτσι. Αν είσαι απο Αθήνα και θες Αθήνα με αυτά τα προσόντα είσαι πολύ καλά
Όχι ρε φίλε 800 ευρώ παίρνουν εκεί, το δικαιοσύνης έχει αρχικό μισθό ΔΕ κοντά στα 900
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Οχι κανα εκατομμύριο.
Είναι στο πολιτικό προσωπικό η υπηρεσία, δεν ανήκει στους δικαστικούς υπαλλήλους που έχουν άλλα επιδόματα.
Μισθός πρώτο χρόνο 600 ευρώ με το τωρινό μισθολόγιο.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
800 που παίρνουν στις φυλακές;
Πρώτο χρόνο η 6κ 685 μαζί με το επίδομα, κόβει μια κράτηση ο κουλης πάει στα 695 που παίρνει τώρα η 9κ. ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΕΠΊΔΟΜΑ
Μισθός 2ο χρόνο μετά την μεγάλη κράτηση 770, μαζί με το επίδομα επικίνδυνοτητας αυτά.
Πρώτο χρόνο η 6κ 685 μαζί με το επίδομα, κόβει μια κράτηση ο κουλης πάει στα 695 που παίρνει τώρα η 9κ. ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΕΠΊΔΟΜΑ
Μισθός 2ο χρόνο μετά την μεγάλη κράτηση 770, μαζί με το επίδομα επικίνδυνοτητας αυτά.
Είσαι σίγουρος; Στο πολιτικό προσωπικό του δημοσίου δε θα ανήκει η δικαστική; Τι 600 ρε συ μη τρελαθούμε είναι το μόνο υπουργείο που πληρώνει καλυτερααπτα υπόλοιπα και θα παίρνει ακόμα λιγότερο απτα υπόλοιπα;
Γνωστό έχω εκεί που μπήκε με τη προτελευταία προκήρυξη τι να σου πω αν μου λέει ***** οκ
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Η δικαστική αστυνομία δεν είναι δικαστικοί υπάλληλοι που υπάγονται σε άλλον νόμο.
Είναι στον 3528/2007 που ανήκουν όλοι οι απλοί δημόσιοι υπάλληλοι.
Είναι στον 3528/2007 που ανήκουν όλοι οι απλοί δημόσιοι υπάλληλοι.
Δεν χρειάζεται να γίνει θέμα εδώ ζω στου διαόλου τον κωλο με τα λεφτα ως σωφρον π είναι τπτ. Δεν με νοιάζει να παίρνω τα ίδια αλλά στον τοπο μου.
Έτσι οπως μου τα λες θα πεινασουμε. Δήμο αν θες πες ποσα παίρνεις ρε συ αν και αποτι καταλαβαίνω σε βολεύει η Αθήνα οπότε οκ
Καλησπέρα
πως ακριβως υπολογιζετε τα μορια; Αφου στο φεκ δε λεει ποσα δινει το καθε προσον παρα μονο για οβα- εποπ, προεδρικη, εδ και ΔΕΑ;
αν μου διαφευγει κατι διαφωτίστε με.(τι δινει το καθενα, απολυτηριο χ ποσο;, βαθμος πτυχίου χ ποσο, ξενες γλωσσες δε δινουν λογικα γτ ειναι απαραιτητο)
με μια αναγνωση το φεκ δε βρηκα κατι σχετικο. Αν καποιος το μελετησε καλυτερα και βρηκε ας μας γραψει για να δουμε τι μορια εχουμε.
ευχαριστω
πως ακριβως υπολογιζετε τα μορια; Αφου στο φεκ δε λεει ποσα δινει το καθε προσον παρα μονο για οβα- εποπ, προεδρικη, εδ και ΔΕΑ;
αν μου διαφευγει κατι διαφωτίστε με.(τι δινει το καθενα, απολυτηριο χ ποσο;, βαθμος πτυχίου χ ποσο, ξενες γλωσσες δε δινουν λογικα γτ ειναι απαραιτητο)
με μια αναγνωση το φεκ δε βρηκα κατι σχετικο. Αν καποιος το μελετησε καλυτερα και βρηκε ας μας γραψει για να δουμε τι μορια εχουμε.
ευχαριστω
Διασωστη επειδη θα ειναι ενοπλοι κτλ μεσα στα δικαστηρια δν θα περνουν επικυνδινοτητας επιδομα ειναι σιγουρο αυτο;Diasostis31 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 4:06 pm Λιγότερα είναι τα λεφτά απ τις φυλακές.
Δεν υπάρχει το επίδομα επικίνδυνοτητας.
Την προϋπηρεσία στο δημόσιο την δηλωνεις όταν μπεις για να πάρεις πιο γρήγορα κλιμάκιο με την 3ετια.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Δε μπορεί να δώσει επικίνδυνοτητας μόνο στους ένστολους, γιατί μετά πρέπει να το δώσει σε όλους τους υπαλλήλους των δικαστηρίων επειδή βρίσκονται στον ίδιο χώρο.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 4:38 pmΔιασωστη επειδη θα ειναι ενοπλοι κτλ μεσα στα δικαστηρια δν θα περνουν επικυνδινοτητας επιδομα ειναι σιγουρο αυτο;Diasostis31 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 4:06 pm Λιγότερα είναι τα λεφτά απ τις φυλακές.
Δεν υπάρχει το επίδομα επικίνδυνοτητας.
Την προϋπηρεσία στο δημόσιο την δηλωνεις όταν μπεις για να πάρεις πιο γρήγορα κλιμάκιο με την 3ετια.
Η επικίνδυνοτητα πάει με τον χώρο στον οποίο εργάζεσαι, όπως στις φυλακές το παίρνουν και οι διοικητικοί που έρχονται σε επαφή με κρατούμενους, οχι μόνο οι ενστολοι σωφρονιστικοι.
Αν δεν έχεις δικό σου σπίτι ή να μοιράζεσαι με κάποιον τα έξοδα δεν βγαίνει. Σαν δουλειά εγώ δεν έχω θέμα αν παίρνουσα αθηνα ως σωφρον δεν θα ξανά έμπαινα στην διαδικασία αθλημάτων.
Αν είναι τα ίδια λεφτά όπως στους σωφρον και δικαστική. Κοιτάξτε να περάσατε στον τοπο σας. Σαν συμβουλή το λέω. Εκτός αν κάποιος έχει βοήθημα από τους δικούς του ή κάποιο έξτρα εισόδημα στυλ ενοίκιο.
Ναι κατανοητό αυτό έχουμε πάει και αλλού για δουλειά και νοικιασαμε αρκετοί ξέρουμε. Απλά για το μισθό σου σε ρωτάω είναι όντως στα 600; Αυτό λέω εγώ ξέρω στα 800 περίπου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 9 επισκέπτες