Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 52

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από mrhabuya »

Οι μισοι εδω μεσα εχουν απολυτηριο 19-20 και οι αλλοι μισοι πτυχιο ΙΕΚ :lol::lol::lol:
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από niasimas »

Ξεκινήστε προπόνηση και κάντε αίτηση, όσα μόρια και να μαζεύετε. Ποτέ δεν ξέρεις.
Pyrstis

Δημοσίευση από Pyrstis »

Καλησπέρα παιδιά!

Μια ερώτηση θέλω να κάνω μόνο αν μπορει να μου πει κάποιος με σιγουριά (δε ξερω αν εχει ξανα ειπωθει, αλλα μπαινω πρώτη φορα στο νήμα και είναι 280 σελίδες!)

Τα αγγλικά ειναι υποχρεωτικά; Ειμαι απόφοιτος λυκείου και θέλω για το ένστολο προσωπικό μόνο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από niasimas »

Pyrstis έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 10:24 pm Καλησπέρα παιδιά!

Μια ερώτηση θέλω να κάνω μόνο αν μπορει να μου πει κάποιος με σιγουριά (δε ξερω αν εχει ξανα ειπωθει, αλλα μπαινω πρώτη φορα στο νήμα και είναι 280 σελίδες!)

Τα αγγλικά ειναι υποχρεωτικά; Ειμαι απόφοιτος λυκείου και θέλω για το ένστολο προσωπικό μόνο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
5. Ειδικά για την κατηγορία ΠΕ ή ΤΕ των θέσεων του
πολιτικού και αστυνομικού τομέα απαιτείται ως πρόσθετο τυπικό προσόν η πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή
γαλλικής ή γερμανικής ή ισπανικής ή ιταλικής γλώσσας
και για την κατηγορία ΔΕ η καλή γνώση μίας από τις παραπάνω γλώσσες, η γνώση της οποίας αποδεικνύεται
σύμφωνα με το άρθρο 10 του π. Δ.85/2022.
Έτσι γράφει ο νόμος για την δικαστική, που ψηφίστηκε μεσα στην εβδομάδα.
12345

Δημοσίευση από 12345 »

Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει 100%. Οι αιτήσεις θα γίνουν για κάθε πόλη ξεχωριστά ή στο σύνολο των θέσεων στην επικράτεια και το σώμα θα τοποθετήσει τον καθένα σε περιοχές.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Όλοι εσείς οι ιεκτσηδες κσι 20ριδες με απολυτήριο και προφισενσι τόσα χρόνια δεν έχει μπει σε κάποια προκήρυξη; Περιμένατε πως και πως την Δικαστική; Ρε μην μας κοροιδευετε θα τα βρείτε μπροστά σας αντί να μιλάμε σοβαρά και να λέμε τα μόρια μας δεν είναι ντροπή να έχεις 10 απολυτήριο κ να μην έχεις μόρια θα προσπαθήσεις κ οτι γίνει, ούτε θα σε κοροϊδέψουμε. Είναι αδύνατον παιδιά να υπάρχουν 100 200 ιεκ και τα 60 να είναι μέσα στο φόρουμ 😆
Korobos

Δημοσίευση από Korobos »

Καλησπέρα παιδιά και καλη επιτυχία σε ολους ! Θελω να ρωτήσω και οποιος γνωρίζει ας απατήσει.
εχω διοριστεί στο δημόσιο μέσω προκήρυξης (ΑΣΕΠ). Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να συμμετέχω στον συγκεκριμένο διαγωνισμό
γιατί εχω και την ηλικία και το ιεκ κτλπ. Ξέρω οτι υπάρχει ενας νομος που απαγορεύει τις αιτήσεις γιατί δεν έχει παρέλθει 5 έτοι απο τον διορισμό μου
(νόμος 4765/2021 άρθρο 17 παράγραφος 2) καθώς διάβαζα το φεκ δεν βρήκα κατι το οποίο να αναφέρει.
βέβαια εχω μια αμφιβολία στο φεκ στο άρθρο 5 (στελέχωση και εγγυήσεις του προσωπικού της δικαστηκης αστυνομία παράγραφος 2.)
Pantelisssssss

Δημοσίευση από Pantelisssssss »

Άντε να δούμε πότε θα βγεί η προκήρυξη εχει κάποιος καμία πληροφορία?
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Εκανα ομαδική fb με όνομα Μόρια δικαστικής αστυνομίας όποιος θέλει μπαίνει και λέει τα Μόρια του ας μη το συζητάμε από εδώ
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Έφτιαξες ομάδα με προφίλ ανώνυμο, σημερινό. Ποια η διαφορά με εδώ μέσα ακριβώς;:lol:
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Ενώ αν ήταν επωνυμο θα χε διαφορά. Και είναι άλλο το Facebook και άλλο το φόρουμ. Το fb βολευει καλυτερα
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Magnum7 »

Καθίστε πρώτα ρε παιδιά να βγει η προκυρηξη να ξέρουμε πάνω κάτω που κυμαινόμαστε και βλέπουμε….
Tzakson15

Δημοσίευση από Tzakson15 »

Καλημέρα,
Για Δε λέει μόνο για στέλεχος ασφαλείας δεν αναφέρει πουθενά τους φύλακες μουσείων.
Υπάρχει περίπτωση στην προκήρυξη να το λέει με πιο σαφή τρόπο;
Maxitis5

Δημοσίευση από Maxitis5 »

Tzakson15 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 10:17 am Καλημέρα,
Για Δε λέει μόνο για στέλεχος ασφαλείας δεν αναφέρει πουθενά τους φύλακες μουσείων.
Υπάρχει περίπτωση στην προκήρυξη να το λέει με πιο σαφή τρόπο;
Δε μετράει το "φυλακές μουσείων".
Στέλεχος Ασφαλείας και μετά απολυτήρια λυκείου.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Μάγκες μα ξέρετε είναι καλό που δεν μετράει φύλακας μουσείου για εσάς με το απολυτήριο λυκείου
Γτ αν τελείωναν τα ιεκ θα παίρνανε από μουσεία και μετά από απολυτήριο, τώρα ιεκ και απολυτήριο αυξάνονται πιθανότητες δηλ... Πχ 9κ 6κ ιεκ μετά μουσεία και μετά απολυτήριο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες