Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 51

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Eirini_k »

Leon12 έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 10:45 am Ποιο πολλες αιτήσεις εγιναν περυσι ή φετος;
Λιγότερες φέτος
nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από nikoletamaria »

episkeptis έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 9:59 am Καλησπερα! Μετα τα αθληματα οσοι περασουν για να πανε στην επομενη φαση πανε με δικα τους εξοδα σωστα; Πρωτη φορα ο γιος μου δηλωσε φετος και θελουμε να ειμαστε προετοιμασμενοι
ΝΑΙ ολα με δικα μας εξοδα ... Περσι τα παιδια που μπηκαν ετσι ειπαν με 2 που επικοινωνησα... Και ο εξοπλισμος και τα μεταφορικα δικα μας και στις αδειες επισης το ιδιο καθως και στις μεταθεσεις... Δε ξερω βεβαια αν τα επιστρεφουν μετα που ειναι πολυ πιθανο. Ας μας διαφωτισουν οι πιο εμπειροι
Odyseas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Odyseas »

Βγήκε το ΦΕΚ της δικαστικής. Δεν ξέρω πόσο θα επηρεάσει εμάς αλλά πιστεύω έστω και λίγοι είχαν κανει τα χαρτιά τους με την σκέψη ότι κανείς δεν είναι σίγουρος πότε θα βγει της δικαστικής οπότε κάποιοι μπορεί να μην συνεχίσουν για ΕΠΟΠ ακόμα και αν έχουν μόρια. Που το πιθανότερο είναι τα άτομα που θα περνάνε και θα επιλέξουν να μην συνεχίσουν είναι αυτά είτε που έχουν βύσμα είτε πολλά μόρια για να το ρισκάρουν
Viktor

Δημοσίευση από Viktor »

Σαφως θα επιρεασει αφου πολλοι ηδη απο περσυ παραιτηθηκαν πριν την ορκομωσια οταν ακουσαν οτι θα βγει γι αστυνομια και πυροσβεστικη. Κι εδω που τα λεμε ειναι και καλυτερα απο στρατο εαν το σκεφτεις οτι με τα υπολοιπα δεν θα χεις μεταθεσεις η θα χεις λιγοτερες.
Eirini_k
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Eirini_k »

Viktor έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 12:41 pm Σαφως θα επιρεασει αφου πολλοι ηδη απο περσυ παραιτηθηκαν πριν την ορκομωσια οταν ακουσαν οτι θα βγει γι αστυνομια και πυροσβεστικη. Κι εδω που τα λεμε ειναι και καλυτερα απο στρατο εαν το σκεφτεις οτι με τα υπολοιπα δεν θα χεις μεταθεσεις η θα χεις λιγοτερες.
εντωμεταξυ αν εισαι οβα η εποπ για δικαστική αστυνομια περνεις μορια
αρα λογικα οντως θα επηρεάσει
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Από Δευτέρα λέτε να έχουμε ενημερώσει για ελλιπή δικαιολογητικά, άντε μήπως και τρέξει λίγο η διαδικασία
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κατα πασα πιθανοτητα την Τριτη. Αλλα Δευτερα η Τριτη υπολογιζε
DimStau

Δημοσίευση από DimStau »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 7:26 am Κατα πασα πιθανοτητα την Τριτη. Αλλα Δευτερα η Τριτη υπολογιζε
Το διαβάσατε κάπου ή είναι μια προσωπική αποψη; Ρωτάω γιατί δεν είδα κάποιο δημοσίευμα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

DimStau έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 2:53 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 7:26 am Κατα πασα πιθανοτητα την Τριτη. Αλλα Δευτερα η Τριτη υπολογιζε
Το διαβάσατε κάπου ή είναι μια προσωπική αποψη; Ρωτάω γιατί δεν είδα κάποιο δημοσίευμα
Υπαρχουν κι αλλες πηγες εκτος δημοσιευματων...
George512
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από George512 »

Θεωρείτε ότι φέτος θα τρέξει όπως του 2021 η προκήρυξη και να βγάλουν πίνακες κατάλληλοι και μόρια στον ίδιο χρόνο το γνώμη έχετε;
Panagiotisvrg

Δημοσίευση από Panagiotisvrg »

Μάγκες μια χαζή ερώτηση. Έκανα αίτηση και για στρατό ξηράς (ειδικές δυνάμεις) και για αεροπορία. Με πήραν την βδομάδα που πέρασε τηλέφωνο απο αεροπορία για ελλειπή δικαιολογητικά. Απο τον στρατό ξηράς δεν εχω λάβει κάποια ενημέρωση. Εμένα προσωπικά περισσότερο με ενδιαφέρει ο στρατός παρα η αεροπορία αρα και να αποκλειστω απο την ΠΑ δεν με πειράζει. Το ερώτημα μου είναι το εξής. Τα ελλειπή δικαιολογητικά για τα οποία ενημερώθηκα είναι κοινά μεταξύ στρατού και αεροπορίας; Δηλαδή πρέπει να τα στείλω αλλιώς θα αποκλειστω και απο τα 2 σώματα η μπορώ να αναμένω για ξεχωριστή ενημέρωση είτε μέσω email είτε μεσω ανακοίνωσης απο τον στρατό;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

Panagiotisvrg έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 8:18 pm Μάγκες μια χαζή ερώτηση. Έκανα αίτηση και για στρατό ξηράς (ειδικές δυνάμεις) και για αεροπορία. Με πήραν την βδομάδα που πέρασε τηλέφωνο απο αεροπορία για ελλειπή δικαιολογητικά. Απο τον στρατό ξηράς δεν εχω λάβει κάποια ενημέρωση. Εμένα προσωπικά περισσότερο με ενδιαφέρει ο στρατός παρα η αεροπορία αρα και να αποκλειστω απο την ΠΑ δεν με πειράζει. Το ερώτημα μου είναι το εξής. Τα ελλειπή δικαιολογητικά για τα οποία ενημερώθηκα είναι κοινά μεταξύ στρατού και αεροπορίας; Δηλαδή πρέπει να τα στείλω αλλιώς θα αποκλειστω και απο τα 2 σώματα η μπορώ να αναμένω για ξεχωριστή ενημέρωση είτε μέσω email είτε μεσω ανακοίνωσης απο τον στρατό;
Δεν αποκλείεσαι από τον Στρατό Ξηράς εφόσον δεν σε έχει ενημερώσει για ελλιπή δικαιολογητικά. Ωστόσο, εάν τα έχεις τα δικαιολογητικά στείλτα, γιατί δεν γνωρίζεις εάν και που θα περάσεις. Οι ειδικότητες που δήλωσες είναι ίδιες;
Styga
Panagiotisvrg

Δημοσίευση από Panagiotisvrg »

Eleonora έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 9:37 pm
Panagiotisvrg έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 8:18 pm Μάγκες μια χαζή ερώτηση. Έκανα αίτηση και για στρατό ξηράς (ειδικές δυνάμεις) και για αεροπορία. Με πήραν την βδομάδα που πέρασε τηλέφωνο απο αεροπορία για ελλειπή δικαιολογητικά. Απο τον στρατό ξηράς δεν εχω λάβει κάποια ενημέρωση. Εμένα προσωπικά περισσότερο με ενδιαφέρει ο στρατός παρα η αεροπορία αρα και να αποκλειστω απο την ΠΑ δεν με πειράζει. Το ερώτημα μου είναι το εξής. Τα ελλειπή δικαιολογητικά για τα οποία ενημερώθηκα είναι κοινά μεταξύ στρατού και αεροπορίας; Δηλαδή πρέπει να τα στείλω αλλιώς θα αποκλειστω και απο τα 2 σώματα η μπορώ να αναμένω για ξεχωριστή ενημέρωση είτε μέσω email είτε μεσω ανακοίνωσης απο τον στρατό;
Δεν αποκλείεσαι από τον Στρατό Ξηράς εφόσον δεν σε έχει ενημερώσει για ελλιπή δικαιολογητικά. Ωστόσο, εάν τα έχεις τα δικαιολογητικά στείλτα, γιατί δεν γνωρίζεις εάν και που θα περάσεις. Οι ειδικότητες που δήλωσες είναι ίδιες;
Οχι στον ΣΞ εχω 978 μόρια (αν τα έχω υπολογίσει σωστά) για Διαβιβαστης ειδικών δυνάμεων (ειμαι ΟΒΑ με την αντίστοιχη ειδικότητα) ενώ στην αεροπορία περίπου 500 για 5 θέσεις για φρουρός αμύνης αεροδρόμιου μετά σκύλου.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

Panagiotisvrg έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 10:32 pm
Eleonora έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 9:37 pm
Οχι στον ΣΞ εχω 978 μόρια (αν τα έχω υπολογίσει σωστά) για Διαβιβαστης ειδικών δυνάμεων (ειμαι ΟΒΑ με την αντίστοιχη ειδικότητα) ενώ στην αεροπορία περίπου 500 για 5 θέσεις για φρουρός αμύνης αεροδρόμιου μετά σκύλου.
Επομένως, είναι και διαφορετικές ειδικότητες, ενδεχομένως να μην είναι και τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα τα ίδια, αλλά δεν συσχετίζονται σε καμμία περίπτωση τα δύο Σώματα.
Styga
Ilias001

Δημοσίευση από Ilias001 »

Κανενας χειριστης μεσων ηλεκτρονικου πολεμου διαβιβασεις;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης