Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Stathispap

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Stathispap »

dimikaro1 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 12:47 pm Άμα θέλεις μόνο Αθήνα δεν είναι το πιο εύκολο μόνο 80 άτομα θα πάνε αν πιστεύεις ότι είσαι μέσα στους πρώτους τότε ναι

Που τις είδες τις 80 θέσεις;
156 άτομα ΔΕ παίρνει μόνο στην Ευελπίδων και είναι κι άλλες θέσεις
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Ναι έστω ναι νομίζω είναι 84 δε φυλακές και πολιτικό προσωπικό πάλι λίγες είναι για να είσαι σίγουρος. Αν θεε μονο εκεί οκ
Doctorkaterina

Δημοσίευση από Doctorkaterina »

Διασώστη είσαι ο σωτήρας μου.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω από την εμπειρία σου έχω τελειώσει ΤΕ νοσηλευτική και ΔΕ μικροβιολογος με 17.5 απολυτήριο έχω c2 αγγλικά διπλώματα και μηχανή είμαι γκαζιαρα χαχα. Και μ είπες ότι μετράει η 67% τις μητέρας μου. Με συμβουλεύεις να κάνω για ΔΕ Η για ΤΕ προηγούμενος ' δεν ανέφερα ότι σαν νοσηλεύτρια έχω 84 μήνες έμπειρα.
Pappas222

Δημοσίευση από Pappas222 »

dimikaro1 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 12:59 pm Ναι έστω ναι νομίζω είναι 84 δε φυλακές και πολιτικό προσωπικό πάλι λίγες είναι για να είσαι σίγουρος. Αν θεε μονο εκεί οκ
Ρε παιδιά το φεκ δε το διαβάσατε;
Λέει τις θέσεις.
Στην Αθήνα είναι περίπου 180 θέσεις ΔΕ και άμα βάλουμε και τον Πειραιά είναι 200+ οι θέσεις ΔΕ.
Ξυπνήστε!
dimikaro1

Μπέρδεψα το 1 μπροστά ξέχασα σορρυ. Αλλά πάλι η άποψη μου είναι η ίδια γιατί θα έχει ξαι πολύ κόσμο με προϋπηρεσία. Εντάξει κάνουμε και κανένα λάθος ρε μάγκες δε πειράζει
Pappas222

Δημοσίευση από Pappas222 »

dimikaro1 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 1:08 pm Μπέρδεψα το 1 μπροστά ξέχασα σορρυ. Αλλά πάλι η άποψη μου είναι η ίδια γιατί θα έχει ξαι πολύ κόσμο με προϋπηρεσία. Εντάξει κάνουμε και κανένα λάθος ρε μάγκες δε πειράζει
Δε θα πάνε όλα τα ιεκ στην Αθήνα ρε παιδιά.
Σε όλη την Ελλάδα δε θα υπάρχουν πάνω από 150 ιεκ.
Δε χρησιμοποιείται καθόλου τη λογική όταν σκέφτεστε?
dimikaro1

Το πόσα ιεκ έχει το λες εσύ εγώ πιστεύω είναι περισσότερα με αυτό το όριο ηλικίας δε χρειάζεται να συμφωνήσουμε
Yank

Δημοσίευση από Yank »

dimikaro1 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 1:08 pm Μπέρδεψα το 1 μπροστά ξέχασα σορρυ. Αλλά πάλι η άποψη μου είναι η ίδια γιατί θα έχει ξαι πολύ κόσμο με προϋπηρεσία. Εντάξει κάνουμε και κανένα λάθος ρε μάγκες δε πειράζει
Γειά σας εποχικος πυροσβεστης εδώ. Βλέπω η πυροσβεστική μας έχει αφήσει στο διαβάστηκε και πάμε σε άλλη διέξοδο. Τι προϋπηρεσία μετράει; Έχω ως φύλακας 64 μήνες και εποχικος 14 μήνες.acdl αγγλικά c1 13.2 απολυτήριο δίπλωμα μηχανής Γ Δ. Μετράει τπτ από όλα αυτά?
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Γειά σας εποχικος πυροσβεστης εδώ. Βλέπω η πυροσβεστική μας έχει αφήσει στο διαβάστηκε και πάμε σε άλλη διέξοδο. Τι προϋπηρεσία μετράει; Έχω ως φύλακας 64 μήνες και εποχικος 14 μήνες.acdl αγγλικά c1 13.2 απολυτήριο δίπλωμα μηχανής Γ Δ. Μετράει τπτ από όλα αυτά?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

273 ΔΕ είναι για Αθήνα στις 525 οργανικές.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από D.Y.K »

Doctorkaterina έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 11:57 am

Μπορώ να δηλώσω συμμετοχή και ως ΔΕ; Στις θέσεις αστυνομικού προσωπικόυ;
Λυπάμαι, αλλά όχι. Το όριο ηλικίας είναι τα 35. Σε προηγούμενο μήνυμά σας έχετε δηλώσει ότι είστε 37.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Doctorkaterina έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 1:02 pm Διασώστη είσαι ο σωτήρας μου.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω από την εμπειρία σου έχω τελειώσει ΤΕ νοσηλευτική και ΔΕ μικροβιολογος με 17.5 απολυτήριο έχω c2 αγγλικά διπλώματα και μηχανή είμαι γκαζιαρα χαχα. Και μ είπες ότι μετράει η 67% τις μητέρας μου. Με συμβουλεύεις να κάνω για ΔΕ Η για ΤΕ προηγούμενος ' δεν ανέφερα ότι σαν νοσηλεύτρια έχω 84 μήνες έμπειρα.
Τι βαθμό πτυχίου ΤΕ;
Η προϋπηρεσία νοσηλευτή δε θα μετρήσει στο αστυνομικό προσωπικό.
Doctorkaterina

Ναι 37 είμαι 😔 άρα μόνο για ΤΕ σωστά; Νοσηλευτική. Μπορεί ν δηλώσει και ο αδερφό μου για ΤΕ είναι 39 επίσης μπορεί να δηλώσει και το 67%; Η μόνο ένα τέκνο μπορεί να το χρησιμοποιήσει; Ευχαριστώ και πάλι. Είστε όλοι πολύ εξυπηρετικοι.
dimikaro1

Ενας μπορεί να κάνει χρήση της πιστοποίησης αναπηρίας. Το ξέρω έχει και η δική μου μητέρα. Ο μεγαλύτερος προηγείται 😂πλάκα κάνω
Doctorkaterina

Diasostis31 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 1:20 pm
Doctorkaterina έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 1:02 pm Διασώστη είσαι ο σωτήρας μου.
Τι βαθμό πτυχίου ΤΕ;
Η προϋπηρεσία νοσηλευτή δε θα μετρήσει στο αστυνομικό προσωπικό.
Με 9.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες