dimikaro1 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 12:47 pm
Άμα θέλεις μόνο Αθήνα δεν είναι το πιο εύκολο μόνο 80 άτομα θα πάνε αν πιστεύεις ότι είσαι μέσα στους πρώτους τότε ναι
Που τις είδες τις 80 θέσεις;
156 άτομα ΔΕ παίρνει μόνο στην Ευελπίδων και είναι κι άλλες θέσεις
Διασώστη είσαι ο σωτήρας μου.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω από την εμπειρία σου έχω τελειώσει ΤΕ νοσηλευτική και ΔΕ μικροβιολογος με 17.5 απολυτήριο έχω c2 αγγλικά διπλώματα και μηχανή είμαι γκαζιαρα χαχα. Και μ είπες ότι μετράει η 67% τις μητέρας μου. Με συμβουλεύεις να κάνω για ΔΕ Η για ΤΕ προηγούμενος ' δεν ανέφερα ότι σαν νοσηλεύτρια έχω 84 μήνες έμπειρα.
dimikaro1 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 12:59 pm
Ναι έστω ναι νομίζω είναι 84 δε φυλακές και πολιτικό προσωπικό πάλι λίγες είναι για να είσαι σίγουρος. Αν θεε μονο εκεί οκ
Ρε παιδιά το φεκ δε το διαβάσατε;
Λέει τις θέσεις.
Στην Αθήνα είναι περίπου 180 θέσεις ΔΕ και άμα βάλουμε και τον Πειραιά είναι 200+ οι θέσεις ΔΕ.
Ξυπνήστε!
Μπέρδεψα το 1 μπροστά ξέχασα σορρυ. Αλλά πάλι η άποψη μου είναι η ίδια γιατί θα έχει ξαι πολύ κόσμο με προϋπηρεσία. Εντάξει κάνουμε και κανένα λάθος ρε μάγκες δε πειράζει
dimikaro1 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 1:08 pm
Μπέρδεψα το 1 μπροστά ξέχασα σορρυ. Αλλά πάλι η άποψη μου είναι η ίδια γιατί θα έχει ξαι πολύ κόσμο με προϋπηρεσία. Εντάξει κάνουμε και κανένα λάθος ρε μάγκες δε πειράζει
Δε θα πάνε όλα τα ιεκ στην Αθήνα ρε παιδιά.
Σε όλη την Ελλάδα δε θα υπάρχουν πάνω από 150 ιεκ.
Δε χρησιμοποιείται καθόλου τη λογική όταν σκέφτεστε?
dimikaro1 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 1:08 pm
Γειά σας εποχικος πυροσβεστης εδώ. Βλέπω η πυροσβεστική μας έχει αφήσει στο διαβάστηκε και πάμε σε άλλη διέξοδο. Τι προϋπηρεσία μετράει; Έχω ως φύλακας 64 μήνες και εποχικος 14 μήνες.acdl αγγλικά c1 13.2 απολυτήριο δίπλωμα μηχανής Γ Δ. Μετράει τπτ από όλα αυτά?
Γειά σας εποχικος πυροσβεστης εδώ. Βλέπω η πυροσβεστική μας έχει αφήσει στο διαβάστηκε και πάμε σε άλλη διέξοδο. Τι προϋπηρεσία μετράει; Έχω ως φύλακας 64 μήνες και εποχικος 14 μήνες.acdl αγγλικά c1 13.2 απολυτήριο δίπλωμα μηχανής Γ Δ. Μετράει τπτ από όλα αυτά?
Doctorkaterina έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 1:02 pm
Θα ήθελα να σε ρωτήσω από την εμπειρία σου έχω τελειώσει ΤΕ νοσηλευτική και ΔΕ μικροβιολογος με 17.5 απολυτήριο έχω c2 αγγλικά διπλώματα και μηχανή είμαι γκαζιαρα χαχα. Και μ είπες ότι μετράει η 67% τις μητέρας μου. Με συμβουλεύεις να κάνω για ΔΕ Η για ΤΕ προηγούμενος ' δεν ανέφερα ότι σαν νοσηλεύτρια έχω 84 μήνες έμπειρα.
Τι βαθμό πτυχίου ΤΕ;
Η προϋπηρεσία νοσηλευτή δε θα μετρήσει στο αστυνομικό προσωπικό.
Ναι 37 είμαι άρα μόνο για ΤΕ σωστά; Νοσηλευτική. Μπορεί ν δηλώσει και ο αδερφό μου για ΤΕ είναι 39 επίσης μπορεί να δηλώσει και το 67%; Η μόνο ένα τέκνο μπορεί να το χρησιμοποιήσει; Ευχαριστώ και πάλι. Είστε όλοι πολύ εξυπηρετικοι.
Doctorkaterina έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 1:02 pm
Τι βαθμό πτυχίου ΤΕ;
Η προϋπηρεσία νοσηλευτή δε θα μετρήσει στο αστυνομικό προσωπικό.