Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 52

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από mrhabuya »

Ρε μαγκες εδω που τα λεμε τα ορια ειναι το λιγοτερο αστεια. Αν δεν μπορει καποιος να βγαλει το 100αρι στα 16'' (αν θυμαμαι καλα τοσο ειναι) τοτε ας αποκλειστει μονος του
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Μη το λες υπάρχουν αρκετοί που κόβονται και ειδικότερα γυναίκες άλλοι έχουν δουλειές δύσκολες πανε με κόπωση πολλά παίζουν ρόλο. Και ελπίζω να χωριστουμε σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για αθλήματα μη μας πηδηξουν θαναι καλύτερη έτσι η όλη διαδικασία
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από mrhabuya »

Αυτη την μαλακια τοσα χρονια δεν την αλλαξαν. Αναγκαζομαστε να παιρνουμε 4-5 μερες αδεια για να κατεβουμε αθηνα για τις εξετασεις. Μεταφορικα + διαμονη + να φας κατι και εκει
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Έχουν γίνει πολλά μην ανοίξουμε τώρα και αυτό το θέμα απλά είπα ενα παράδειγμα στα πλαίσια των πραγμάτων που γνωρίζω. Στο μήκος στο δικό μου γκρουπ έκοψαν δυο τρεις για πλάκα που φαίνονταν γυμνασμένοι! Μετρούσαν κ την γραμμουλα. Καλά 100αρι ναι έλεος μια ανάσα είναι
dimikaro1

Είναι λόγος που πολύς κόσμος δεν έχει πάει για πκε λόγω οικονομικών Είναι δύσκολοι καιροί αλλά ούτε αυτό δε καταλαβαίνουν. Πάλι αχαρναι θα είναι
Coco2k
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Coco2k »

Καλησπερα, επειδη αρχιζει λιγο το αγχος σιγα σιγα, με ιεκ+δεα+γ2 αγγλικα+αμαξι+ υπολογιστες+απολυτηριο 14+προυπηρεσια σεκιοιυριτι, να ελπιζω για κατι;
:; : :; : :; : :; :
dimikaro1

Είσαι πάρα πολύ καλά απλά δε ξέρω αν βάλουν τη μηχανή ως τυπικό. Δηλαδή μπορεί να κοπείς απο ενα τυπικό
Crazytime5

Δημοσίευση από Crazytime5 »

Αξίζει προσπάθεια;13,3 απολυτήριο και 64 μήνες προϋπηρεσία;+ c2 αγγλικά και ότι άλλο ζητάει εκτός από εδ και ιεκ.
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Magnum7 »

Παιδιά κάντε τα χαρτιά σας και μην ακούτε κανέναν και ΙΕΚ να μην έχετε δεν γίνεται να περάσουν όλοι των ΙΕΚ κάποιοι θα κοπούνε κτλ κτλ
Coco2k
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Coco2k »

dimikaro1 έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 11:06 pm Είσαι πάρα πολύ καλά απλά δε ξέρω αν βάλουν τη μηχανή ως τυπικό. Δηλαδή μπορεί να κοπείς απο ενα τυπικό
7. Ως πρόσθετο τυπικό προσόν διορισμού για τις θέσεις του αστυνομικού τομέα απαιτείται η κατοχή άδειας οδήγησης αυτοκινήτου Β’ κατηγορίας ή δίκυκλης μηχανής, πενήντα (50) τουλάχιστον κυβικών εκατοστών. ». Αυτό λέει στο ΦΕΚ, άμα έχω και δύο πιάνεται το 1 μόνο;
dimikaro1

Φιλαράκο μου δε το ξέρω 100 τοις εκατό το έχει στα τυπικά. Καλά είναι να μας απαντήσει κάποιος που το ξέρει 200 τοις εκατό γιατί είναι κρίμα έχεις πολλά μόρια. Θέλω να πιστεύω ότι είτε με το ενα ειτε με το άλλο θα κάνεις τη δουλειά σού. Ας μας απατήσει ο διασωστης αν το ξέρει σίγουρα
Crazytime5

Δημοσίευση από Crazytime5 »

dimikaro1 έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 11:55 pm Φιλαράκο μου δε το ξέρω 100 τοις εκατό το έχει στα τυπικά. Καλά είναι να μας απαντήσει κάποιος που το ξέρει 200 τοις εκατό γιατί είναι κρίμα έχεις πολλά μόρια. Θέλω να πιστεύω ότι είτε με το ενα ειτε με το άλλο θα κάνεις τη δουλειά σού. Ας μας απατήσει ο διασωστης αν το ξέρει σίγουρα
Φιλαράκι μου καλό, εγώ με 13,3 απολυτήριο λυκείου όλα τυπικά και 64 μήνες προϋπηρεσία και αγγλικά πολύ καλή κάνω τπτ ;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δεν παίρνουν μόρια τα διπλώματα.
Θες αμάξι η μηχανάκι 50cc για να κάνεις αίτηση, τίποτα άλλο.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

DIMITRA91 έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 9:31 pm
Venom94 έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 9:21 pm Η εντοπιότητα έτσι κι αλλιώς αφορά συγκεκριμένους δήμους με μικρό πληθυσμό όχι όλους. Νομίζω μέχρι 3000 κατοίκους για αυτό και δικαιούνται μόνο σε πολλές προκυρηξεις όσοι μενουν σε νησιά ή παραμεθόριο γενικότερα.
Αναφέρει Δήμους με μεγαλύτερο πληθυσμό, δηλαδή ολόκληρες πόλεις, π. Χ Δήμος Ξάνθης κλπ που έχουν δεκάδες χιλιάδες πληθυσμό. Σ' ευχαριστώ, όμως, για την απάντηση.
Δεν το γνωρίζω ας μας απαντήσει κάποιος που να το ξέρει καλύτερα με σιγουριά.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Σε παραμεθόριο και σε δήμους με κάτω από 10.000 κατοίκους θα υπάρχει εντοπιότητα.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες