Το ότι έχει ατονήσει το θέμα των 1200 εποχικών, που ανέφερες πιο πάνω, το έχεις ακούσει να συζητιέται; Δεν θα τους ήταν πιο εύκολο, να πάρουν εποχικούς, αντί μονίμων, αν έχουν τρύπα στα οικονομικά, λόγω των πλημμυρών;Politis1994 έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 10:10 pm Ναι ξέρω ότι θα παίρνει ΕΠΟΠ απλά το είπα για να θίξω τη κουλαμαρα και την ανικανότητα τους.
Δηλαδή κεγόμαστε ας πάρουμε ΕΠΟΠ
Δεν έχουμε γιατρόυς σε πάρουμε ηθοποιόυς και ουτο καθεξής
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 49
Δε ξέρω ειλικρινά.
Απλά εκτιμήσεις κάνω συνήθως έπεφτα μέσα.
Πχ δικαστική αστυνομία αυξήθηκαν οι θέσεις βέβαια εκεί χρειάζονται δε λέω όμως γενικά βγαίνουν άσχετες προκυρηξεις και όχι εκεί που πρέπει πχ υγεία εκαβ πυροσβεστική κλπ.
Παρά μόνο σε άσχετους τομείς επίσης ξαναείδα άρθρο που λέει 500 δασοπροστασίας και 1000 μόνιμους γ εποχικούς τπτ δεν είπε
Πχ δικαστική αστυνομία αυξήθηκαν οι θέσεις βέβαια εκεί χρειάζονται δε λέω όμως γενικά βγαίνουν άσχετες προκυρηξεις και όχι εκεί που πρέπει πχ υγεία εκαβ πυροσβεστική κλπ.
Παρά μόνο σε άσχετους τομείς επίσης ξαναείδα άρθρο που λέει 500 δασοπροστασίας και 1000 μόνιμους γ εποχικούς τπτ δεν είπε
Ναι, αυτό το τελευταίο άρθρο, το είδα και εγώ και υπέθεσα ότι είναι λάθος πληροφορίες, γιαί έγραφε για όριο 35 για όλους, χωρίς να αναφέρει από που το άκουσε. Δεν έκανε αναφορά και σε εποχικούς. Δεν ξέρω. Πρέπει να περιμένουμε. Να δούμε μήπως πει τίποτα και ο Κούλης στη ΔΕΘ. Γενικώς, κάποιους θα πάρει, λόγω της επόμενης αντιπυρικής. Τι θα πάρει και πόσους, είναι το θέμα.Politis1994 έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 11:42 pm Δε ξέρω ειλικρινά.
Παιδιά είπε τίποτα για προσλήψεις ο Κούλης στην ΔΕΘ γιατί δεν πρόλαβα να δω την ομιλία
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 49
Όχι δεν είπε τίποτα στην ουσία τόσο απλά κυνικός μπορεί να είμαι αλλά αληθινός!
8 στα 10 πράγματα αφορούν την Θεσσαλία οκ απλά για τις φυσικές καταστροφές χρειάζονται πυροσβέστες όχι συμβούλια και επιτροπές κομματοσκυλων.
Το μόνο σωστό η υγεία και εάν τα κάνει όλα για να δω.
Μια γραμμή μόνο για την πυροσβεστική επιτυχία είναι αυτό με 1000000 στρέμματα στάχτη και δασος παρελθόν πλέον;
8 στα 10 πράγματα αφορούν την Θεσσαλία οκ απλά για τις φυσικές καταστροφές χρειάζονται πυροσβέστες όχι συμβούλια και επιτροπές κομματοσκυλων.
Το μόνο σωστό η υγεία και εάν τα κάνει όλα για να δω.
Μια γραμμή μόνο για την πυροσβεστική επιτυχία είναι αυτό με 1000000 στρέμματα στάχτη και δασος παρελθόν πλέον;
Ας περιμένουμε και αύριο, μηπως δώσει περισσότερες πληροφορίες ή όποιες ειδήσεις βγουν, για την πυροσβεστική. Στην φάση αυτή, με τις καταστροφές από τις πλημμύρες, τι άλλο να πει;2,5 δις τουλάχιστον ζημιά! Καινούργιοι προυπολογισμοί για 23 και 24 και πάλι από την αρχή, ως προς τον σχεδιασμό των προσλήψεων.
Ρεεε τον ***** τον κουλη ούτε καταλαθος δεν είπε για την πυροσβεστικη ! Την απαιχθανεται όπως ο διάβολος το λιβάνι... 

μιλάμε για μεγάλο παίκτη! Δεν πειράζει πολιτική προστασία θα έχουμε και τζάμπα κόσμο!
Και εγώ δεν αντιλήφθηκα, να είπε κάτι σήμερα. Δεν είδα όλη την συνέντευξη, αλλά μου φαίνεται δεν ανέφερε κάτι. Εϊπε χθες, σήμερα έκανε την πάπια, νομίζω.
Ανεβάζω και την συνέντευξη, όποιος αντέχει να δει, μήπως είπε κάτι και δεν το ακούσαμε
Παρακολούθησα ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού σήμερα.
Δεν του έγινε καμία σχετική ερώτηση, συνεπώς δεν έγινε και καμία αναφορά σήμερα σε προσλήψεις, ούτε και διευκρινίστηκε κάτι περαιτέρω, μετά την χθεσινή του ομιλία.
Δεν του έγινε καμία σχετική ερώτηση, συνεπώς δεν έγινε και καμία αναφορά σήμερα σε προσλήψεις, ούτε και διευκρινίστηκε κάτι περαιτέρω, μετά την χθεσινή του ομιλία.
Αυτο δεν αποκλειει το ενδεχομενο να κανει προσληψεις τελικά.
Μήπως όμως οι ερωτήσεις που κάνανε οι δημοσιογράφοι πέρασαν από έγκριση; Μου φαίνεται απίθανο κάποιος να μην ήθελε να ρωτήσει για προσλήψεις στην πυροσβεστική. Επίσης για μέτρα προστασίας ρωτήθηκε, οπότε θα μπορούσε να το ανακοινώσει για εμάς αν ήθελε. Και σαν να φάνηκε ότι δεν έδωσε και μεγάλη αξία στο έργο της πυροσβεστικής σε σχέση με τις πρόσφατες καταστροφές.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PyRos και 4 επισκέπτες