Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Geo24
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από Geo24 »

Η αλήθεια βγαίνει μέσα από διάλογο αν εσύ θες να ακούς μόνο την μια άποψη τότε ναι έχεις δίκιο το ότι δεν σε νοιάζει για τους άλλους δείχνει πόσο εγωιστικά είναι τα λόγια σου. Εγώ μιλάω με στοιχεία και αριθμούς και σου λέω γιατί δεν μπήκες πέρσι και προπερσι δεν μου οφείλεις απάντηση αλλά να απαντήσεις πρώτα στο εαυτό σου και που ξες ότι σε αρέσει το ναυτικό αν δεν έχεις υπηρετήσει και δεν έχεις εμπειρία από θάλασσα γιατί δεν έχει καμία σχέση εκτός από την πειθαρχία με το στρατό λειτουργεί εντελώς διαφορετικά. Η απόγνωση και η αβεβαιότητα μας οδήγησαν στο ναυτικό αυτή είναι η αλήθεια των περισσότερων
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Geo24 έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 4:05 pm Η αλήθεια βγαίνει μέσα από διάλογο αν εσύ θες να ακούς μόνο την μια άποψη τότε ναι έχεις δίκιο το ότι δεν σε νοιάζει για τους άλλους δείχνει πόσο εγωιστικά είναι τα λόγια σου. Εγώ μιλάω με στοιχεία και αριθμούς και σου λέω γιατί δεν μπήκες πέρσι και προπερσι δεν μου οφείλεις απάντηση αλλά να απαντήσεις πρώτα στο εαυτό σου και που ξες ότι σε αρέσει το ναυτικό αν δεν έχεις υπηρετήσει και δεν έχεις εμπειρία από θάλασσα γιατί δεν έχει καμία σχέση εκτός από την πειθαρχία με το στρατό λειτουργεί εντελώς διαφορετικά. Η απόγνωση και η αβεβαιότητα μας οδήγησαν στο ναυτικό αυτή είναι η αλήθεια των περισσότερων

Ειναι η τελευταια απαντηση που σου δινω αληθεια μας κουρασες υπερβολικα. Δεν ξερεις κανεναν εδω μεσα κι επιμενω εφοσων παραιτηθηκες κι "ησυχασες" δεν εχεις δουλεια στο νημα. Το αν ειμαι γυναικα η ανδρας δεν το ξερεις. Το τι δηλωσα η εχω δηλωσει και τι πηγε λαθος επισης. Επισης δεν γνωριζεις ουτε την οικονομικη μου κατασταση, το ε1 μου καθως και τα πτυχια η την ηδη υπαρχουσα εργασια-ες μου και τελος τους λογους που θελω να μπω. Ποτε δεν θα μαθεις. Ληγει η κουβεντα οσα λες δεν με αγγιζουν δεν με αφορουν την γνωμη σου κρατα την για σενα τα ατομα που θελουμε να μπουμε θα μπουμε εαν μας αξιωσει ο Θεος. Σε συμβουλευω ομως ειλικρινα να το σταματησεις ολο αυτο γιατι ειναι τοξικο.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 4:19 pm
Geo24 έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 4:05 pm Η αλήθεια βγαίνει μέσα από διάλογο αν εσύ θες να ακούς μόνο την μια άποψη τότε ναι έχεις δίκιο το ότι δεν σε νοιάζει για τους άλλους δείχνει πόσο εγωιστικά είναι τα λόγια σου. Εγώ μιλάω με στοιχεία και αριθμούς και σου λέω γιατί δεν μπήκες πέρσι και προπερσι δεν μου οφείλεις απάντηση αλλά να απαντήσεις πρώτα στο εαυτό σου και που ξες ότι σε αρέσει το ναυτικό αν δεν έχεις υπηρετήσει και δεν έχεις εμπειρία από θάλασσα γιατί δεν έχει καμία σχέση εκτός από την πειθαρχία με το στρατό λειτουργεί εντελώς διαφορετικά. Η απόγνωση και η αβεβαιότητα μας οδήγησαν στο ναυτικό αυτή είναι η αλήθεια των περισσότερων

Ειναι η τελευταια απαντηση που σου δινω αληθεια μας κουρασες υπερβολικα. Δεν ξερεις κανεναν εδω μεσα κι επιμενω εφοσων παραιτηθηκες κι "ησυχασες" δεν εχεις δουλεια στο νημα. Το αν ειμαι γυναικα η ανδρας δεν το ξερεις. Το τι δηλωσα η εχω δηλωσει και τι πηγε λαθος επισης. Επισης δεν γνωριζεις ουτε την οικονομικη μου κατασταση, το ε1 μου καθως και τα πτυχια η την ηδη υπαρχουσα εργασια-ες μου και τελος τους λογους που θελω να μπω. Ποτε δεν θα μαθεις. Ληγει η κουβεντα οσα λες δεν με αγγιζουν δεν με αφορουν την γνωμη σου κρατα την για σενα τα ατομα που θελουμε να μπουμε θα μπουμε εαν μας αξιωσει ο Θεος. Σε συμβουλευω ομως ειλικρινα να το σταματησεις ολο αυτο γιατι ειναι τοξικο.

Αα κατι τελευταιο... Ξερω κι ατομα που υπηρετησαν και ηταν εντελως διαφορετικο και παραιτηθηκαν αλλο θητεια αλλο εργασια. Μην το επικαλεισε οτι οποιος υπηρετησε ξερει. Και τελος δεν ειμαστε ολοι απελπισμενοι ουτε απεγνωσμενοι. Ελπιζω να σε καλυψα. Καλη σου συνεχεια
Geo24
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Geo24 »

Τι να σου πω ρε μεγάλε αν με 2000 αιτήσεις δεν καταφέρεις να μπεις κάτι έχει πάει λάθος ή σημαίνει ότι δεν είχες προσπαθήσει καθόλου αυτά τα 3 χρόνια για να βγάλεις χαρτιά για παραπάνω μόρια σε κάτι που το θες τόσο. Καλή επιτυχία
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από niasimas »

Παιδιά, μην τρελαίνεστε, με τις παραιτήσεις και τα σχετικά. Αντιλαμβάνομαι, ότι κάποιοι μπάινουν, δεν αντέχουν, φεύγουν και έχουν πιάσει μία θέση τσάμπα. Αυτό είναι υποκειμενικό, βέβαια, γιατί υπάρχουν λίστες επιλαχώντων και ο επόμενος παίρνει την θέση. Κανένας δεν ξέρει ποιες είναι οι αντοχές του, όταν τα πράγματα δυσκολέψουν. Κάποιοι απλά δεν αντέχουν. Το θέμα είναι, να είσαι συνηδητοποιημένος, ότι η δύσκολη ώρα θα έρθει και ότι δεν πας για να κάνεις τον δημόσιο υπάλληλο, σε μία εφορία ή στο ΙΚΑ, ο οποίος, πάει το πρωί και φεύγει το μεσημέρι! Ούτε και με βύσμα, για όσους το έχουν, δεν θα καταφέρουν κάτι, τουλάχιστον στην αρχή.
Nikkkk

Δημοσίευση από Nikkkk »

niasimas έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 6:00 pm Παιδιά, μην τρελαίνεστε, με τις παραιτήσεις και τα σχετικά. Αντιλαμβάνομαι, ότι κάποιοι μπάινουν, δεν αντέχουν, φεύγουν και έχουν πιάσει μία θέση τσάμπα. Αυτό είναι υποκειμενικό, βέβαια, γιατί υπάρχουν λίστες επιλαχώντων και ο επόμενος παίρνει την θέση. Κανένας δεν ξέρει ποιες είναι οι αντοχές του, όταν τα πράγματα δυσκολέψουν. Κάποιοι απλά δεν αντέχουν. Το θέμα είναι, να είσαι συνηδητοποιημένος, ότι η δύσκολη ώρα θα έρθει και ότι δεν πας για να κάνεις τον δημόσιο υπάλληλο, σε μία εφορία ή στο ΙΚΑ, ο οποίος, πάει το πρωί και φεύγει το μεσημέρι! Ούτε και με βύσμα, για όσους το έχουν, δεν θα καταφέρουν κάτι, τουλάχιστον στην αρχή.
Ο επιλαχων θα μπει εαν ο επιτυχων παραιτηθει εγκαιρα σε αντιθετη περιπτωση δεν θα μπει ποτε παραδειγματος χαρη εαν ο αλλος σκεφτει να παραιτηθει σε 1 μηνα μετα την καταταξη που πολλοι εκαναν ο επιλαχων δεν θα καταφερει ποτε να μπει
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από niasimas »

Nikkkk έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 6:13 pm
niasimas έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 6:00 pm Παιδιά, μην τρελαίνεστε, με τις παραιτήσεις και τα σχετικά. Αντιλαμβάνομαι, ότι κάποιοι μπάινουν, δεν αντέχουν, φεύγουν και έχουν πιάσει μία θέση τσάμπα. Αυτό είναι υποκειμενικό, βέβαια, γιατί υπάρχουν λίστες επιλαχώντων και ο επόμενος παίρνει την θέση. Κανένας δεν ξέρει ποιες είναι οι αντοχές του, όταν τα πράγματα δυσκολέψουν. Κάποιοι απλά δεν αντέχουν. Το θέμα είναι, να είσαι συνηδητοποιημένος, ότι η δύσκολη ώρα θα έρθει και ότι δεν πας για να κάνεις τον δημόσιο υπάλληλο, σε μία εφορία ή στο ΙΚΑ, ο οποίος, πάει το πρωί και φεύγει το μεσημέρι! Ούτε και με βύσμα, για όσους το έχουν, δεν θα καταφέρουν κάτι, τουλάχιστον στην αρχή.
Ο επιλαχων θα μπει εαν ο επιτυχων παραιτηθει εγκαιρα σε αντιθετη περιπτωση δεν θα μπει ποτε παραδειγματος χαρη εαν ο αλλος σκεφτει να παραιτηθει σε 1 μηνα μετα την καταταξη που πολλοι εκαναν ο επιλαχων δεν θα καταφερει ποτε να μπει
Δυστυχώς, έτσι παίζεται το παιχνίδι. Μακάρι να ήταν διαφορετικά.
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Ρε φίλε πραγματικά διαβάζω τι γράφετε και σε όποιο νήμα και να μπω παραπονιέστε και γκρινιάζετε για τους επιτυχόντες που παραιτούνται και σας "παίρνουν " τις θέσεις. Είναι διαγωνισμός και έτσι συμβαίνει ... Είτε στους εποπ είτε σε οποιαδήποτε προκήρυξη. Ακόμα και στις πανελλήνιες κάποιος μπορεί να σας φάει την θέση στη σχολή της επιθυμίας σας και μετά να τα παρατήσει και να μην το μάθετε ποτέ... Για να γκρινιάζετε τόσο πάει να πει πως έχετε διαθέσιμο χρόνο εγώ θα έλεγα να τον αξιοποιήσετε κάνοντας καμία προπόνηση και οποιος το αξίζει θα μπει ... Το τι θα συμβεί μετά το κρίνει ο καθένας μόνος του και όσο και να κλαιγεστε θα συνεχισουν να υπάρχουν άτομα που θα σας περάσουν και μετά θα παραιτηθούν. Οποτε κοιτάξτε τον εαυτό σας να μαζέψετε μόρια και να αθληθειτε και αφήστε τι κάνουν οι άλλοι
Επισκέπτης

Episkeptis έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 7:51 pm Ρε φίλε πραγματικά διαβάζω τι γράφετε και σε όποιο νήμα και να μπω παραπονιέστε και γκρινιάζετε για τους επιτυχόντες που παραιτούνται και σας "παίρνουν " τις θέσεις. Είναι διαγωνισμός και έτσι συμβαίνει ... Είτε στους εποπ είτε σε οποιαδήποτε προκήρυξη. Ακόμα και στις πανελλήνιες κάποιος μπορεί να σας φάει την θέση στη σχολή της επιθυμίας σας και μετά να τα παρατήσει και να μην το μάθετε ποτέ... Για να γκρινιάζετε τόσο πάει να πει πως έχετε διαθέσιμο χρόνο εγώ θα έλεγα να τον αξιοποιήσετε κάνοντας καμία προπόνηση και οποιος το αξίζει θα μπει ... Το τι θα συμβεί μετά το κρίνει ο καθένας μόνος του και όσο και να κλαιγεστε θα συνεχισουν να υπάρχουν άτομα που θα σας περάσουν και μετά θα παραιτηθούν. Οποτε κοιτάξτε τον εαυτό σας να μαζέψετε μόρια και να αθληθειτε και αφήστε τι κάνουν οι άλλοι

Μπορει να τα χουμε κανει ηδη ολα αυτα πριν μας δωσεις αυτη τη σουπερ συμβουλη! Γκουρου γινατε ολοι εκλαψα😂😂😂
Episkeptis

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 7:55 pm
Episkeptis έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 7:51 pm Ρε φίλε πραγματικά διαβάζω τι γράφετε και σε όποιο νήμα και να μπω παραπονιέστε και γκρινιάζετε για τους επιτυχόντες που παραιτούνται και σας "παίρνουν " τις θέσεις. Είναι διαγωνισμός και έτσι συμβαίνει ... Είτε στους εποπ είτε σε οποιαδήποτε προκήρυξη. Ακόμα και στις πανελλήνιες κάποιος μπορεί να σας φάει την θέση στη σχολή της επιθυμίας σας και μετά να τα παρατήσει και να μην το μάθετε ποτέ... Για να γκρινιάζετε τόσο πάει να πει πως έχετε διαθέσιμο χρόνο εγώ θα έλεγα να τον αξιοποιήσετε κάνοντας καμία προπόνηση και οποιος το αξίζει θα μπει ... Το τι θα συμβεί μετά το κρίνει ο καθένας μόνος του και όσο και να κλαιγεστε θα συνεχισουν να υπάρχουν άτομα που θα σας περάσουν και μετά θα παραιτηθούν. Οποτε κοιτάξτε τον εαυτό σας να μαζέψετε μόρια και να αθληθειτε και αφήστε τι κάνουν οι άλλοι

Μπορει να τα χουμε κανει ηδη ολα αυτα πριν μας δωσεις αυτη τη σουπερ συμβουλη! Γκουρου γινατε ολοι εκλαψα😂😂😂
Αν τα είχες κάνει δεν θα ήσουν εδώ ... Ούτε θα ανυσηχουσες για τυχόν άτομα που θα σε περάσουν και μετά θα τα παρατήσουν, στο χέρι σου είναι να μαζέψεις μόρια και να μειώσεις τις πιθανότητες να βγεις επιλαχών ... Αν ήσουν τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου δεν θα ανυσηχουσες για τους άλλους
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Ναι γιατί αν γκρινιάζουν στο φόρουμ θα τα διαβάσει κάποιος και θα πει χμμ αφού λένε οι άγνωστοι σε ένα φόρουμ να μην μπούμε αν δεν είμαστε σίγουροι δεν θα το κάνουμε. Ξυπνήστε λίγο και καταλάβετε ότι η ζωή είναι άδικη πολλές φορές έτσι είναι δυστυχώς! Στην ζωή σας θα έρθουν πολλές απογοητεύσεις. Αν δεν περάσετε η ζωή συνεχίζεται δεν θα μπούμε όλοι ΕΠΟΠ καλώς η κακώς.
Επισκέπτης

Episkeptis έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 8:26 pm

Αν τα είχες κάνει δεν θα ήσουν εδώ ... Ούτε θα ανυσηχουσες για τυχόν άτομα που θα σε περάσουν και μετά θα τα παρατήσουν, στο χέρι σου είναι να μαζέψεις μόρια και να μειώσεις τις πιθανότητες να βγεις επιλαχών ... Αν ήσουν τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου δεν θα ανυσηχουσες για τους άλλους
Πολυ εξυπνο αυτο που πες, για βραβειο πας! Το οτι εχω μορια, περνω τα αθληματα η οτιδηποτε παει να πει οτι θα περασω σιγουρα... Οοοο πολυ εξυπνο αληθεια! Εσυ αραγε γιατι εισαι εδω με τοση σιγουρια αναμεσα σε τοσο ανασφαλη ατομα; Τι σε φερνει απο τα μερη μας; 🤔
Επισκέπτης

Προσωπικα ειχα παραπανω μια συζητηση με εναν κυριο που εκανε προπαγανδα κατα του πν του στρατου ουτε και ξερω γιατι εφοσον παραιτηθηκε τι αποζητα εδω... Ουτε ανεφερα ουτε γκρινιαξα για το ποιος μπηκε για το ποιος βγηκε ποιος παραιτηθηκε ποιος εμεινε. Μοναχα να μην μαυριζει ο οποιοσδηποτε ενα επαγγελμα επειδη ο ιδιος ειτε δεν τα καταφερε ειτε δεν μπορουσε η οτιδηποτε. Τωρα το ποιος συμφωνει η διαφωνει αδιαφορω.
Episkeptis

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 8:29 pm
Episkeptis έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 8:26 pm

Πολυ εξυπνο αυτο που πες, για βραβειο πας! Το οτι εχω μορια, περνω τα αθληματα η οτιδηποτε παει να πει οτι θα περασω σιγουρα... Οοοο πολυ εξυπνο αληθεια! Εσυ αραγε γιατι εισαι εδω με τοση σιγουρια αναμεσα σε τοσο ανασφαλη ατομα; Τι σε φερνει απο τα μερη μας; 🤔
Είπα κάπου ότι θα περάσεις σίγουρα; Απλα μειώνεις τις πιθανότητες, με το να ξοδεύετε χρόνο κράζοντας αυτούς που θα τα παρατήσουν είναι σίγουρα χάσιμο χρόνου 🙂και δεν προσφέρει τπτ σε κανέναν 😄... Εγώ γιατί είμαι εδώ; Γιατί το φόρουμ δημιουργήθηκε μόνο για τους ανασφαλείς. Και το λες αυτό; 😂 είμαι εδώ για τον αρχικό σκοπό του φόρουμ. Για να ενημερωθώ. Αλλά μερικοί το γεμίζετε λέγοντας ανούσια πράγματα που δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν
Επισκέπτης

Ανασφαλης προσωπικα καθολου δεν ειμαι οτι περνουσε απο το χερι μου το χω κανει για την πορεια μου μιας και ξανααναφερω οτι προσωπικα δεν γκρινιαξα για το ποιος παραιτηθηκε η εμεινε. Λιγο αντιληψη θελει ωστε να το κατανοησει καποιος. Προσωπικα ζητησα απο συγκεκριμενο ατομο να μην μας κουραζει με τη "γνωμη" του και να μην προσπαθει να επιρεασει κοσμο διοτι κι εγω για ενημερωση βρισκομαι εδω και το αναφερω και παραπανω εαν παρατηρησεις. Αλλα μαλλον κι εσυ για ιντριγκα εισαι εδω οπως κι αλλοι αλλιως δεν θα ασχολουσουν αφου εισαι τοσο υπερανω. Καλη συνεχεια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες