Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Στις περιοχές που έχει για παράδειγμα 1 ΤΕ 1ΠΕ και 1 ΔΕ. Ποια θα είναι με προϋπηρεσία και ποια όχι.
Αυτό που δεν περιμένετε να βγει η προκήρυξη ποτέ δεν το κατάλαβα, υπάρχει λόγος που βιάζεστε να τα μάθετε όλα; Θα αλλάξει κάτι?
Την εκπαίδευση του αστυνομικού προσωπικού θα αναλάβει η ΕΛΑΣ;. Γνωρίζουμε σε ποια πόλη θα γίνει;
Άρα στους ΔΕ προτεραιότητα έχουν οι ΙΕΚ φύλαξης;
Και μετά πάνε τα γενικής η ΕΠΑΛ άλλη ειδικότητα πχ. Ή είναι αναλόγως τα μόρια μου θα συγκεντρωθούν στο σύνολο
Και μετά πάνε τα γενικής η ΕΠΑΛ άλλη ειδικότητα πχ. Ή είναι αναλόγως τα μόρια μου θα συγκεντρωθούν στο σύνολο
Για τους ΤΕ βγαινει την αλλη βδομαδα. Για τους ΔΕ και ΠΕ οχι; Σε ποσες φασεις θα βγει αυτη η προκηρυξη;:lol:
Για τους ΤΕ βγαινει μεχρι 22/09 λενε, για τους επιτυχοντες του γραπτου (2ΓΒ/2023). Οι υπολοιποι υπομονη λιγο ακομα, λογικα.
Μέχρι τέλη της επόμενης εβδομάδας θα βγει κανονικά για όλες τις κατηγορίες. Έχουν δώσει προτεραιότητα
Πιστεύεις να βγει τόσο νωρίς?
Πιστεύω θα βγει τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Παιδιά δεν έχω ΙΕΚ σεκιούριτι τίποτα από αυτά. Προηγούνται όσοι τα έχουν η αν έχω παραπάνω μόρια μπαίνω εγω
Προηγούνται αλλά μετά με σειρά προτεραιότητας είναι οι υπόλοιποι τίτλοι σπουδών ανάλογα με τον βαθμό απολυτηριου σου και τα έξτρα μόρια που συγκεντρώνεις (ειδικές δυνάμεις η δεύτερη ξένη γλώσσα ) τα υπόλοιπα είναι απαιτούμενα !
Μαλλον εννοει για τους ΤΕ που ειναι να βγει την αλλη βδομαδα. Μακαρι να γινει κανα θαυμα να βγει και για ολουςVenom94 έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 5:34 pm Εντός των επόμενων δέκα ημερών λέει
https://workenter.gr/dikastiki-astynomi ... ul2Rg56WCs
Άκρα του τάφου σιωπή στο φόρουμ βασιλεύει (μετά τη δημοσιοποίηση του φεκ) 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες