Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rockandroll

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Rockandroll »

Έγραψα και στην άλλη σελίδα τα μόρια αλλά δεν έχει εκεί ζωντάνια εδώ είναι το πικ τις συζητήσεις.
Εγώ με 69 μήνες συνάφεια με το αντικειμενο c2 αγγλικά δίπλωμα αυτοκίνητου φορτηγού μηχανής υπολογιστές λυκείο 13.1 χαμηλό 😔 έχω εστω κ λίγες ελπίδες μ; Η ούτε απ έξω;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Diasostis31 έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 8:16 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 6:55 pm
Diasostis31 έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 4:04 pm

Οχι
Η επιτροπή αποφασίζει που θα δώσει.
Διάσωστη η επιτροπή το κρίνει αφού βγει η προκυρηξη κάνουμε την αίτηση και το βλέπουμε στα αποτελέσματα τι πιάνεται σαν προϋπηρεσία ή όταν εκδοθεί το φεκ της προκυρηξης η επιτροπή το εχει κρίνει και το βλέπουμε στο φεκ;
Στα αποτελέσματα θα δεις αν σου μέτρησαν την προϋπηρεσία.
Α κατάλαβα, σε ευχαριστώ πολύ Διάσωστη!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ricardo90 έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 8:03 pm Της ποπης γινεται στους ΠΕ αστο. Επι της ουσιας για την αθηνα οι θεσεις ειναι 3 ή 4.

Εγω με πτυχιο 7 μεταπτυχιακο αν το μετρησουν γτ δεν εχεθ συναφεια προφανως με ασφαλεια και ποιο μεταπτυχιακο εχει συναφεια θα μου πεις;!

Αγγλικα c2 γαλλικα b2 δοκιμος και προυπηρεσια 3 χρονια χωρις συναφεια συν τα τυπικα προσοντα...

Ουτε απ εξω δεν περναω ειδικα τωρα π πηγαν το οριο στο 35 και έβαλαν μεσα και 3κνους.

Χαιρετισματα στον Φλωριδη!
Αδερφέ το μεταπτυχιακό για τους ΤΕ και ΠΕ πρέπει να έχει συνάφεια με την ασφάλεια για να μετρήσει ή μετρα το οποιοδήποτε?
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Το μεταπτυχιακό λογικά μόρια θα παίρνει ρε σεις. Η συνάφεια της εμπειρίας είναι κάτι άλλο το ιδιογια ολες τις κατηγορίες
dimikaro1

Rock and roll αν ισχύουν οι μήνες που λες και μετρήσουν όλοι έχεις παρά πολλές
Rockandroll

Δημοσίευση από Rockandroll »

dimikaro1 έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 9:17 pm Rock and roll αν ισχύουν οι μήνες που λες και μετρήσουν όλοι έχεις παρά πολλές
Μακάρι φίλε αν και κρατάω πάρα πολύ μικρό καλάθι δεν θέλω να ενυουσιαζομαι ευχαριστώ πάντως.
Doctorkaterina

Δημοσίευση από Doctorkaterina »

Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για την Δικαστική αστυνομία είδα ότι παίρνουν νοσηλευτές υπάρχει όριο ηλικίας για την συγκεκριμένη θέση; Είμαι 37 χρόνων έχω πτυχίο ΤΕ νοσηλευτικής 9 βαθμός 84 μήνες προϋπηρεσία και μεταπτυχιακό + c2 επίπεδο αγγλικών και καλή γνώση γαλλικών. Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων.
dimikaro1

Καλησπέρα, δεν υπάρχει όριο ηλικίας στο πολιτικό προσωπικό όμως θα απορροφηθουν πολλές ειδικότητες απτους επιτυχόντες τπυ πανελληνιου γραπτού διαγωνισμού
Doctorkaterina

dimikaro1 έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 10:57 pm Καλησπέρα, δεν υπάρχει όριο ηλικίας στο πολιτικό προσωπικό όμως θα απορροφηθουν πολλές ειδικότητες απτους επιτυχόντες τπυ πανελληνιου γραπτού διαγωνισμού
Μάλιστα δηλ δεν θα πάρουν τώρα νοσηλευτές?
dimikaro1

Θα πάρουν νοσηλευτές όσους είναι κανονικά μέσω του πανελληνιου όμως . Αν είσαι επιτυχών καλώς αλλιώς δυστυχώς όχι δε γίνεται
dimikaro1

Καλύτερα νομίζω να σκεφτείς την προκήρυξη στα νοσοκομεία πού βγαίνει σύντομα γιατί στη δικαστική έτσι και αλλιώς ελαχιστους θς πάρουν
Doctorkaterina

dimikaro1 έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 11:16 pm Καλύτερα νομίζω να σκεφτείς την προκήρυξη στα νοσοκομεία πού βγαίνει σύντομα γιατί στη δικαστική έτσι και αλλιώς ελαχιστους θς πάρουν
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ dimikaro για τις πληροφορίες. Να σου κάνω άλλη μια ερώτηση ή μαμά έχει ποσοστό αναπηρίας άνω των 67% στην εν λόγω προκήρυξη μετράει?
dimikaro1

Μετράει αν είναι πιστοποίηση κεπα σύμφωνα με το ασεπ. Εκτος ασεπ μπορεί περάσει και κάποια άλλη πιστοποίηση χωρίς κεπα
Doctorkaterina

dimikaro1 έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 11:28 pm Μετράει αν είναι πιστοποίηση κεπα σύμφωνα με το ασεπ. Εκτος ασεπ μπορεί περάσει και κάποια άλλη πιστοποίηση χωρίς κεπα
Δεν έχω λόγια σε ευχαριστώ πολύ πολύ. Ναι μέσω κεπα είναι.
dimikaro1

Νασαι καλά, καλή επιτυχία
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες