Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Προφισενσι σύμφωνα με μοριοδοτηση ασεπ 90. Β2 υποχρεωτικό χωρίς μόρια
Παιδιά τελικά το αναφέρει κάπου στο νομοσχέδιο ότι πιάνεται η προϋπηρεσία ;
Στη 2η ξένη μοριοδοτειται απτο β2 αν δεν κανω λάθος παίρνει 50 γ1 70 και γ2 90
Για ότι αφορά την προυπηρεσία, μόνο η προκήρυξη θα δώσει φως. Το νομοσχέδιο δεν αναφέρει κάτι.
Για τη προϋπηρεσία εγώ προσωπικά δε κατάλαβα τίποτα απολύτως, ούτε υπουργός και υφυπουργός ανέφεραν. Ας περιμένουμε τη προκήρυξη επίσημα ακόμα στον αέρα είμαστε
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Αμα διαβάζατε το αντίστοιχο άρθρο 29 του ασεπ, που αναφέρει στο άρθρο της μοριοδότησης της Δικαστικής θα βλέπατε ότι στο 50% των θέσεων θα μετράει η προϋπηρεσία.
Υπάρχει περίπτωση μέχρι τέλος του μήνα να δούμε τη προκυρηξη ή θα τραβήξει κι άλλο το έργο ; 
Σωστά διασωστη καλά λες τώρα το είδα μπήκα στο άρθρο δε τα έχουμε διαβάσει όλα. Ναι δεν υπάρχει περίπτωση να πάει πιο μετά
Διάσωστη η επιτροπή το κρίνει αφού βγει η προκυρηξη κάνουμε την αίτηση και το βλέπουμε στα αποτελέσματα τι πιάνεται σαν προϋπηρεσία ή όταν εκδοθεί το φεκ της προκυρηξης η επιτροπή το εχει κρίνει και το βλέπουμε στο φεκ?
Τι σημαινει ρε μορτι για το 50% μετραει η προυπηρεσια. Εγω διεκδικω τη θεση ΠΕ στο εφετειο αθηνων που είναι μια και μοναδικη. Εγω δεν εχω εμπειρία αλλα αλλοι έχουν. Ποιος θα την παρει λοιπον τη θεση αυτη; Ο λεχω εμπειρια ή οχι; Και πιο συγκεκριμένα απο τις 30 πε θεσεις οι 15 συνφωνα με σενα θα είναι χωρις εμπειρία. Ποιες 15 λοιπον; Αυτες που εχουν μεσα το αιγαιο ή την κρητη πχ ή αυτες π εχουν αθηνα και θεσσαλονικη; Και ολα αυτα στη βαση οτι σε προκηρυξεις με μορφη του ασεπ παντα διαλεγεις εσυ εκ των προτερων που θα τοποθετηθεις και οχι η υπηρεσια σου οπως γινεται δλδ στην Ελας ή στον στρατό.
Υπαρχει κανενας ενστολος πε; Φανταζομαι πολλοι. Γνωμη απο καποιον πιο έμπειρο. Αν και θα παιζει ρολο τι μορια θα εχει κανεις. Υπαρχει καποιος που μπορουσε να κανει χαρτια και για πε και για δε σε παλαιοτερη προκήρυξηνα μας πει που εκανε χαρτια; Γιατι οι 30 θεσεια πε ειναι τιποτα.
Της ποπης γινεται στους ΠΕ αστο. Επι της ουσιας για την αθηνα οι θεσεις ειναι 3 ή 4.
Εγω με πτυχιο 7 μεταπτυχιακο αν το μετρησουν γτ δεν εχεθ συναφεια προφανως με ασφαλεια και ποιο μεταπτυχιακο εχει συναφεια θα μου πεις;!
Αγγλικα c2 γαλλικα b2 δοκιμος και προυπηρεσια 3 χρονια χωρις συναφεια συν τα τυπικα προσοντα...
Ουτε απ εξω δεν περναω ειδικα τωρα π πηγαν το οριο στο 35 και έβαλαν μεσα και 3κνους.
Χαιρετισματα στον Φλωριδη!
Εγω με πτυχιο 7 μεταπτυχιακο αν το μετρησουν γτ δεν εχεθ συναφεια προφανως με ασφαλεια και ποιο μεταπτυχιακο εχει συναφεια θα μου πεις;!
Αγγλικα c2 γαλλικα b2 δοκιμος και προυπηρεσια 3 χρονια χωρις συναφεια συν τα τυπικα προσοντα...
Ουτε απ εξω δεν περναω ειδικα τωρα π πηγαν το οριο στο 35 και έβαλαν μεσα και 3κνους.
Χαιρετισματα στον Φλωριδη!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Στα αποτελέσματα θα δεις αν σου μέτρησαν την προϋπηρεσία.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 6:55 pmΔιάσωστη η επιτροπή το κρίνει αφού βγει η προκυρηξη κάνουμε την αίτηση και το βλέπουμε στα αποτελέσματα τι πιάνεται σαν προϋπηρεσία ή όταν εκδοθεί το φεκ της προκυρηξης η επιτροπή το εχει κρίνει και το βλέπουμε στο φεκ;
Μη το λες φιλε έχεις πολύ ισχυρά προσόντα δύσκολα θα βρεθεί καποιοε με περισσότερα μόνο στη προϋπηρεσία αν βρεθεί να σε περνάει. Το 80 τοις εκατό των αιτήσεων θα είναι στη ΔΕ με τα προσόντα αυτά εκεί μπαίνεις αέρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες