Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Υπάρχει να βάλουν δίπλωμα Δ' κατηγορία μάγκες?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Γνωρίζετε εάν θα μπορεί κάποιος να δηλώσει και ως ΠΕ και ως ΔΕ σε διάφορες περιοχές προτίμησης του και όπου περνάει είναι και επιτυχών; Η θα έχει μόνο μια επιλογή και για περιοχή αλλά και για για κλαδο (ΠΕ, ΔΕ) ευχαριστώ εκ των προτέρων
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Σε μια βαθμίδα εκπαίδευσης μπορείς να δηλώσεις μόνο.Surgeon έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 12:56 am Γνωρίζετε εάν θα μπορεί κάποιος να δηλώσει και ως ΠΕ και ως ΔΕ σε διάφορες περιοχές προτίμησης του και όπου περνάει είναι και επιτυχών; Η θα έχει μόνο μια επιλογή και για περιοχή αλλά και για για κλαδο (ΠΕ, ΔΕ) ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επίσημο, από σαιτ της Βουλής,10 το πρωί η συζήτηση και ψήφιση.
Καλημέρα! Απ' τη στιγμή που θα ψηφισθεί πόσο καιρό κάνει να βγει μια προκυρηξη περίπου ;
Κανένα μήνα λογικά
Νομοθετική εργασία.
13.09.2023
Ώρα 10.00΄
Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης: «Επιτάχυνση διαδικασιών στελέχωσης και λειτουργίας Δικαστικής Αστυνομίας - Τροποποιήσεις ν.4963/2022 και άλλες ρυθμίσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης».
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Δημήτριος Κούβελας και Θεόφιλος Ξανθόπουλος.
Σημείωση: Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε στη συνεδρίαση της 6ης Σεπτεμβρίου 2023 τη συζήτηση του νομοσχεδίου σε μία (1) συνεδρίαση.
13.09.2023
Ώρα 10.00΄
Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης: «Επιτάχυνση διαδικασιών στελέχωσης και λειτουργίας Δικαστικής Αστυνομίας - Τροποποιήσεις ν.4963/2022 και άλλες ρυθμίσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης».
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Δημήτριος Κούβελας και Θεόφιλος Ξανθόπουλος.
Σημείωση: Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε στη συνεδρίαση της 6ης Σεπτεμβρίου 2023 τη συζήτηση του νομοσχεδίου σε μία (1) συνεδρίαση.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
19 35 το όριο ηλικίας.
Τα μόρια δεν αλλάζουν προς το παρόν.
Τα μόρια δεν αλλάζουν προς το παρόν.
Χαμός θα γίνει. Υψηλό οριο ηλικιας θα πέσει πάτος πολύ...
Ρε βαλαντη; Ρε βαλαντηη; Τι εγινε τελικά;
Τέλεια για το όριο ηλικίας ! Τόσο περισσότεροι θα κόβονται στα αθληματα αβέρτα
Ρε παιδιά, αφήστε τον Βαλάντη και τον κάθε βαλαντη και κοιτάξτε το δικό σας καλό. Μην αφήνετε να σας αποσυντονίζει ο κάθε τυχάρπαστος, που έχει μέσο στο υπουργείο και να σας πρήζει το ριπαπα. Όσο ασχολείστε, αξία και θάρρος δίνετε. Κι εγω έχω απολυτήριο 20, πτυχίο 10,5 μεταπτυχιακά στη ΝΑΣΑ, όλα τα διπλώματα οδήγησης,100 στρέμματα στο Γαιδουροχωρι, έχω κάνει Προεδρική Φρουρά, ΕΦ, ΕΔ, ΔΕΑ και έχω τελειώσει ΙΕΚ με την ανάλογη ειδικότητα εχω και θείους στο υπουργείο, αλλά δεν πρήζω τον κοσμάκη. 
Οποτε αφου σημερα θα ψηφιστει, η προκηρυξη θα βγει μεσα οκτωβρη σωστα;
Απο το 21 με 30 φτασαμε στο 19 μεχρι 35
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες