Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από niasimas »

Για όσους παρακολούθησαν την σημερινή συζήτηση, στην Βουλή και μέχρι να ανέβει το μαγνητοσκοπημένο, είπαν τίποτα καινούργιο ή μία από τα ίδια; Αύριο τι ώρα θα ψηφιστεί;
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

niasimas έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 5:59 pm Για όσους παρακολούθησαν την σημερινή συζήτηση, στην Βουλή και μέχρι να ανέβει το μαγνητοσκοπημένο, είπαν τίποτα καινούργιο ή μία από τα ίδια; Αύριο τι ώρα θα ψηφιστεί;
Εγώ προς το παρόν βρήκα μόνο την ομιλία του κυρίου Ξανθοπούλου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ. Σας το επισυνάπτω.

Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Δηλ από τι κατάλαβα ο βουλευτής του σύριζα λεει: Η προκήρυξη να βγει εκτός ασεπ δηλ μα μην μπλέξεικαθολου άσεπ ουτε στην μοριοδότηση, να αφαιρεθεί το ύψος και να αφαιρεθουν οι ΕΔ. Σωστά κατάλαβα αν κάνω λάθος ας μου πει κάποιος
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Κυρίως το ύψος και οι ΕΔ για να μη γίνει άνιση η διαδικασία. Δεκτό αλλά αν ήταν σύριζα πιστεύω ούτε το 2043 θα είχαμε τέτοια προκήρυξη όλα τα λένε εκ του ασφαλούς
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Θέλει να ακολουθηθεί μία άλλη διαδικασία πρόσληψης. Τώρα εννοεί γραπτό διαγωνισμό, από την αρχή, γιατί ο μεγάλος που έγινε από τον ΑΣΕΠ, δεν του κάνει. Τα υπόλοιπα, δεν θέλει ύψος, μάλλον όχι ΕΔ και την πρώτη μέρα της συζήτησης, ήθελε και αύξηση του ηλικιακού, που δεν το είπε σήμερα.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εδώ είναι η ομιλία της Πλεύσης:
Valantis23

Δημοσίευση από Valantis23 »

Μην το κουράζουμε ρε παιδια τα ξέρω ήδη ακούστε με
Εδ εκτός με το ύψος δυστυχώς δεν έγινε κάποια αλλαγή γτ στις φυλακές το είχαν βγάλει και αν δεν το βάλουν τώρα θα σηκώσουν θύελλα. Μιλάω για την 6κ που ήταν ακόμα υπουργείο δικαιοσύνης.

Τα προσόντα είναι ιεκ απολυτήριο αυτοκίνητο μηχανή προϋπηρεσία. Δεν τα λέω από το κεφάλι μου. Η προκήρυξη θα είναι τύπου 9κ
Valantis23

Μερικοί λένε τα λένε όπως με βολεύουν αν τα έλεγα όπως με βολεύουν θα σας έλεγα ιεκ εκτός...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από D.Y.K »

Η σημερινή συνεδρίαση δεν έχει ανέβει ακόμη ολόκληρη στο διαδίκτυο, παρά μόνο αποσπάσματα τοποθετήσεων βουλευτών στα προσωπικά τους κανάλια στο YouTube.

Σε γενικές γραμμές:

- Τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης αναλώθηκαν στην αδικία που υφίστανται οι γυναίκες λόγω ύψους και μοριοδότησης του στρατού, πλην της Ελληνικής Λύσης.

- Η Ελληνική Λύση πρότεινε την αύξηση του ορίου ηλικίας στα 35 όπως και η Πλεύση Ελευθερίας.

- Υπουργός και Υφυπουργός έβαλαν "ταφόπλακα" στις προτάσεις της αντιπολίτευσης για άρση του ορίου ύψους και της μοριοδότησης του στρατού κάνοντας λόγο για συνταγματική ρύθμιση και αποφάσεις του ΣτΕ, ενώ για την θητεία στο στρατό έγινε λόγος για μια μορφή επιβράβευσης σε όσους έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση και θέλουν να υπηρετήσουν σε ειδικά σώματα όπως το εν λόγω, σε αντιδιαστολή με το γεγονός ότι οι γυναίκες δεν υπηρετούν καν στρατιωτική θητεία.

Τέλος, ο υπουργός είπε ότι θα λάβει υπόψη του τις προτάσεις που του έγιναν και το τελικό σχέδιο θα παρουσιαστεί αύριο, όπου και πάμε για την τελική ψηφοφορία. Το ηλικιακό όριο παραμένει ανοιχτό μέχρι τελευταία στιγμή.

Επί της αρχής έχουν ψηφίσει ναι όλα τα κόμματα, ενώ επιφυλάσσονται για τα επιμέρους άρθρα.

Δεν έχει οριστεί (παραδόξως) ώρα μέχρι αυτή την στιγμή για την αυριανή συνεδρίαση.

Ελπίζω να βοήθησα.
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Valantis23 έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 8:33 pm Μην το κουράζουμε ρε παιδια τα ξέρω ήδη ακούστε με
Εδ εκτός με το ύψος δυστυχώς δεν έγινε κάποια αλλαγή γτ στις φυλακές το είχαν βγάλει και αν δεν το βάλουν τώρα θα σηκώσουν θύελλα. Μιλάω για την 6κ που ήταν ακόμα υπουργείο δικαιοσύνης.

Τα προσόντα είναι ιεκ απολυτήριο αυτοκίνητο μηχανή προϋπηρεσία. Δεν τα λέω από το κεφάλι μου. Η προκήρυξη θα είναι τύπου 9κ
Τελικά έχεις νοητικό πρόβλημα
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

D.Y.K έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 8:41 pm Η σημερινή συνεδρίαση δεν έχει ανέβει ακόμη ολόκληρη στο διαδίκτυο, παρά μόνο αποσπάσματα τοποθετήσεων βουλευτών στα προσωπικά τους κανάλια στο YouTube.

Σε γενικές γραμμές:

- Τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης αναλώθηκαν στην αδικία που υφίστανται οι γυναίκες λόγω ύψους και μοριοδότησης του στρατού, πλην της Ελληνικής Λύσης.

- Η Ελληνική Λύση πρότεινε την αύξηση του ορίου ηλικίας στα 35 όπως και η Πλεύση Ελευθερίας.

- Υπουργός και Υφυπουργός έβαλαν "ταφόπλακα" στις προτάσεις της αντιπολίτευσης για άρση του ορίου ύψους και της μοριοδότησης του στρατού κάνοντας λόγο για συνταγματική ρύθμιση και αποφάσεις του ΣτΕ, ενώ για την θητεία στο στρατό έγινε λόγος για μια μορφή επιβράβευσης σε όσους έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση και θέλουν να υπηρετήσουν σε ειδικά σώματα όπως το εν λόγω, σε αντιδιαστολή με το γεγονός ότι οι γυναίκες δεν υπηρετούν καν στρατιωτική θητεία.

Τέλος, ο υπουργός είπε ότι θα λάβει υπόψη του τις προτάσεις που του έγιναν και το τελικό σχέδιο θα παρουσιαστεί αύριο, όπου και πάμε για την τελική ψηφοφορία. Το ηλικιακό όριο παραμένει ανοιχτό μέχρι τελευταία στιγμή.

Επί της αρχής έχουν ψηφίσει ναι όλα τα κόμματα, ενώ επιφυλάσσονται για τα επιμέρους άρθρα.

Δεν έχει οριστεί (παραδόξως) ώρα μέχρι αυτή την στιγμή για την αυριανή συνεδρίαση.

Ελπίζω να βοήθησα.
Εντάξει. Ευχαριστούμε ΔΥΚ.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Valantis23 έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 8:33 pm Μην το κουράζουμε ρε παιδια τα ξέρω ήδη ακούστε με

Πώς γίνεται να είσαι τόσο σίγουρος όμως για κάτι που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ; Δεν σε αμφισβητώ, ούτε ρωτάω ειρωνικά απλά βλέπω πολλή επιμονη στα σχόλια σου, για να καταλάβω, ενώ όλα τα υπόλοιπα δείχνουν το αντίθετο.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

niasimas έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 8:13 pm Θέλει να ακολουθηθεί μία άλλη διαδικασία πρόσληψης. Τώρα εννοεί γραπτό διαγωνισμό, από την αρχή, γιατί ο μεγάλος που έγινε από τον ΑΣΕΠ, δεν του κάνει. Τα υπόλοιπα, δεν θέλει ύψος, μάλλον όχι ΕΔ και την πρώτη μέρα της συζήτησης, ήθελε και αύξηση του ηλικιακού, που δεν το είπε σήμερα.
Δεν το διευκρινίζει αλλά αναφέρεται στην πρόσληψη του πολιτικού προσωπικού, καθότι κατ' άρθρο 2 παρ.2 περ. Κβ. Του ν.4765/2021 (περί ΑΣΕΠ), δεν μπορούν, καταρχήν αλλά μόνο κατ'εξαίρεση, να προσληφθούν μέσω του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ όσοι θα φοιτήσουν στην εθνική σχολή δικαστικών λειτουργών. Και σύμφωνα με το ΦΕΚ 2556/19-4-2023, το πολιτικό προσωπικό θα φοιτήσει στην εθνική σχολή δικαστικών λειτουργών. Ο κύριος Ξανθόπουλος είναι νομικός, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής (όπως κι εγώ, γι'αυτό λαμβάνω το θάρρος να σας απαντήσω) και φοβούνται τυχόν μεταγενέστερη ακύρωση της πρόσληψης του πολιτικού προσωπικού το οποίο στην πλειοψηφία του θα αποτελείται από νομικούς.
Καλή επιτυχία σε όλους, όπως κι αν γίνουν εν τέλει οι προσλήψεις.
Valantis23

Venom94 έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 8:46 pm

Πώς γίνεται να είσαι τόσο σίγουρος όμως για κάτι που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ; Δεν σε αμφισβητώ, ούτε ρωτάω ειρωνικά απλά βλέπω πολλή επιμονη στα σχόλια σου, για να καταλάβω, ενώ όλα τα υπόλοιπα δείχνουν το αντίθετο.
Έχω άτομο από υπουργείο που θα συμμετασχει σε όλοι την διαδικασία.
Τα ξερω από πρώτο χέρι.
Souleto44

Δημοσίευση από Souleto44 »

Εγω θα ρωτησω κατι αλλο...

...
...
...
...

Βαλάντη πατώνεις;!:lol:lol:lol:
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο