Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 39
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Ένα μεγάλο πτυχίο δν σ δίνει τον διορισμό το 20 σε πάει στα 600 αν δν έχεις κάτι άλλο ξόφλησες
Ότι και να γράψεις, αυτά που είπα τα έχω.Valantis23 έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 5:12 pmΔεν θέλω να γράψω τ έχεις δημόσια.Commando2014 έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 5:09 pmΈχω ΙΕΚ, ειδικές δυνάμεις και προφισενσι!Valantis23 έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 4:53 pm
Τι λες ρε καμμενε αυτο νομίζεις ότι είναι το πρόβλημα; ΕΔ; Τα 75 και τα 100 μόρια που κάποιος τα βγάζει από απολυτήριο και ξένες γλώσσες; Καμμενε.
Ένας με 14 πτυχίο εδ βγάζει 520 μόρια ένας με απολυτήριο 18 βγάζει 540 άσχετε.
Το ιεκ είναι ζώον το χειρότερο που δε πα να έχεις 20 προφ και εδ θα σε φάει καμμενε. Άσχετε νομίζεις τα 75 και τα 100 μόρια θα σε σώσουν βλακα!
ΚΛΆΨΕ ΤΏΡΑ
Η εμπειρία από σεκιουριτι δε θα μετράει, μόνο από Σώματα ασφαλείας θα μετράει.
Αυτό το κρίνει η επιτροπή του ασεπ όχι εσύ τελειωμένε.
Μην πριζεις μπάλες μπες διάβασε στην σελίδα και μην ασχολείσαι αφού δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Μην πριζεις μπάλες μπες διάβασε στην σελίδα και μην ασχολείσαι αφού δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Αφήστε τις φαγωμαρες ρε... Αύριο ουσιαστικά θα ξέρουμε τι θα μοριοδοτηθει και πόσο;
Απο σώματα ασφαλείας εντωμεταξύ έφαγαν άκυρο αποσο έμαθα για εμπειρία απο φίλο που είναι μέσα τώρα τι θα μοριοδοτησουν σχετικά με εμπειρία δε ξέρω αποσο άκουσα τον υπουργό μιλησε μόνο για το ιεκ ως και καλά εμπειρία εννοούσε τη σχολή όχι κάτι άλλο. Τώρα θα δείξει τι να πω
Γτ σου είπε κανείς ότι εχω ιεκ; Εγώ το λέω τουλάχιστον δεν είμαι καθυστερημένος όπως εσύ. Έχω απολυτηρίο λύκειο 18 και και c1. Εσένα σε κοβω με 10 απολυτηρίο και αγγλικά λουερ πληρωμένο.
Σου λέω έχω ιεκ αγόρι μου, άρα προηγούμαι από εσάς και 20 απολυτήριο να έχετε.Valantis23 έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 5:26 pm
Γτ σου είπε κανείς ότι εχω ιεκ; Εγώ το λέω τουλάχιστον δεν είμαι καθυστερημένος όπως εσύ. Έχω απολυτηρίο λύκειο 18 και και c1. Εσένα σε κοβω με 10 απολυτηρίο και αγγλικά λουερ πληρωμένο.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
dimikaro1 έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 5:23 pm Απο σώματα ασφαλείας εντωμεταξύ έφαγαν άκυρο αποσο έμαθα για εμπειρία απο φίλο που είναι μέσα τώρα τι θα μοριοδοτησουν σχετικά με εμπειρία δε ξέρω αποσο άκουσα τον υπουργό μιλησε μόνο για το ιεκ ως και καλά εμπειρία εννοούσε τη σχολή όχι κάτι άλλο. Τώρα θα δείξει τι να πω
Οι μισές θέσεις θα είναι με προϋπηρεσία, με συνάφεια που θα αποφασίσει η επιτροπή.
Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην πάρουν την εμπειρία οι ήδη ένστολοι.
Δεν το κατάλαβα αυτό πια σχολή εννοείς 2 χρόνια είναι η σχολή θεωρία και μετά δίνεις πιστοποίηση. Αν έφαγαν άκυρο από σώματα ασφαλείας λογικά θα μετρήσει σεκουριτι και από την στιγμή που έχει κύριο προσόν ιεκ η συνάφεια με αυτό το χαρτί είναι το σεκουριτι.dimikaro1 έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 5:23 pm Απο σώματα ασφαλείας εντωμεταξύ έφαγαν άκυρο αποσο έμαθα για εμπειρία απο φίλο που είναι μέσα τώρα τι θα μοριοδοτησουν σχετικά με εμπειρία δε ξέρω αποσο άκουσα τον υπουργό μιλησε μόνο για το ιεκ ως και καλά εμπειρία εννοούσε τη σχολή όχι κάτι άλλο. Τώρα θα δείξει τι να πω
Μη της βγάλουμε να της μετρήσουμε χαλαρώστε λίγο είναι και άνθρωποι που έχουν τα πάντα και δε κοκορευονται και άλλοι που θέλουν να μαθαίνουν πράγματα εδώ μέσα. Τους είπαν ότι δε μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους καν αυτοί που είναι μέσα ως οππι η ως σώφρων. Τα 2 χρόνια 2μιση που είναι ιεκ με πιστοποίηση εννοούσε ο υπουργός ως εμπειρία χωρίς να παίρνει μόρια όμως. Για την εμπειρία δεν ανέφερε κάτι άλλο
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Δεν ισχύουν αυτά, όποιος θέλει κάνει αίτηση, είναι εκτός ασεπ η προκήρυξη.dimikaro1 έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 5:33 pm Μη της βγάλουμε να της μετρήσουμε χαλαρώστε λίγο είναι και άνθρωποι που έχουν τα πάντα και δε κοκορευονται και άλλοι που θέλουν να μαθαίνουν πράγματα εδώ μέσα. Τους είπαν ότι δε μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους καν αυτοί που είναι μέσα ως οππι η ως σώφρων. Τα 2 χρόνια 2μιση που είναι ιεκ με πιστοποίηση εννοούσε ο υπουργός ως εμπειρία χωρίς να παίρνει μόρια όμως. Για την εμπειρία δεν ανέφερε κάτι άλλο
ΕΦ ΟΠΠΙ ΥΕΦΚΚ θα έχουν πρόστιμο χρηματικό μόνο επειδή δεν έχουν κλείσει τα υποχρεωτικά χρόνια παραμονής.
ΕΠΟΠ αν δεν έχουν κλείσει τα υποχρεωτικά φεύγουν μόνο με αλλαγή γιωτα.
Ναι κάτι τέτοιο κάτι με πληρωμές και αποτι μου είπε λίγο δύσκολο να τα κάνουν μη μπλέξουν με πρόστιμα. Πανω κάτω ακριβώς δε το ξέρω
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 39
Ο καθένας να έχει όσα μόρια θέλει γούστο τ καπελο τ το κακό είναι ότι κάποιο λένε πράγματα με το τι τους βολεύει πχ ο φίλος Βαλάντης
Ωραία μάγκες οπότε εγώ π είμαι σωφρον από 6κ δεν έχω θέμα σωστά; Κάτι δεν ψηλό κατάλαβα όπως τα είπε ο μπρο πιο πάνω με εμπειρία από ιεκ δεν τα κατάλαβα ας μ τα εξηγήσει κάποιος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες