Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Αρχισαμε παλι ποτε και ποτε τα αποτελεσματα. Ελεος. Κανεις δεν ξερει
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 6:48 am Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος μετά τη βασική εκπαίδευση τι ακολουθεί; Αν με το καλό μπεις από ότι είδα στην προκήρυξη παρουσιάζεσαι στην Τρίπολη για την βασική μετά σε στέλνουν στην μονάδα που θα υπηρετήσεις κατευθείαν ή υπάρχει κι άλλο στάδιο πριν; Επίσης γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με την συνυπηρέτηση αν δηλαδή η σύζυγος σου είναι δημόσιος υπάλληλος ισχύει κανονικά η συνυπηρέτηση;
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ισχύει η συνυπηρέτηση μεταξύ δημοσίων υπαλλήλων επίσης αν η γυναίκα σου είναι στον στρατιωτικός ίσως σε τραβάει λόγω αρχαιότητας δεν ξέρω αν σε βοήθησα κάπως.
Συνυπηρετιση μεταξύ σωμάτων νομίζω ισχύει. Δλδ αν η σύζυγος πχ είναι σε δημόσιο ας πουμε σε νοσοκομείο δεν ισχύει.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Ξέρει κανείς πόσες αιτήσεις έχουν στην αεροπορία περνάω με 450-500 μόρια?
Εάν περνάς που; Σε ποια ειδικότητα; Και επίσης δύσκολο να στο απαντήσει κάποιος αυτό. Εξαρτάται από το πόσοι θα δηλώσουν την ειδικότητα και με τι μόριαJohn2000 έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 8:01 pm Ξέρει κανείς πόσες αιτήσεις έχουν στην αεροπορία περνάω με 450-500 μόρια;
Τι ξέρουμε για την ειδικότητα χειριστής ραντάρ; Μεταθέσεις, εκπαίδευση πως είναι η καθημερινότητα κλπ
Καλησπέρα σας. Εχω δηλώσει διασώστης. Είναι το όνειρο μου απο παιδι. Υπολογίζω 640 μόρια. Ελπίζω όσοι το θέλουν πραγματικα να το καταφέρουν.

Καλή επιτυχία, είναι πολύ σημαντικό που δεν το βλέπεις μόνο σαν επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά το επιθυμείς πραγματικά.Labros98 έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 1:58 pm Καλησπέρα σας. Εχω δηλώσει διασώστης. Είναι το όνειρο μου απο παιδι. Υπολογίζω 640 μόρια. Ελπίζω όσοι το θέλουν πραγματικα να το καταφέρουν.![]()
Styga
Ισχυει αυτο που λες και σε ευχαριστώ πολυ. Καλη σου επιτυχία και σεναEleonora έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 9:20 pmΚαλή επιτυχία, είναι πολύ σημαντικό που δεν το βλέπεις μόνο σαν επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά το επιθυμείς πραγματικά.Labros98 έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 1:58 pm Καλησπέρα σας. Εχω δηλώσει διασώστης. Είναι το όνειρο μου απο παιδι. Υπολογίζω 640 μόρια. Ελπίζω όσοι το θέλουν πραγματικα να το καταφέρουν.![]()
Ο αριθμός των αιτήσεων που κατατέθηκαν ανά Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και στο Κοινό Νομικό Σώμα έχει ως εξης:
• Στρατός Ξηράς:6809 αιτήσεις για 964 θέσεις.
• Πολεμικό Ναυτικό:2081 αιτήσεις για 430 θέσεις.
• Πολεμική Αεροπορία:5641 αιτήσεις για 298 θέσεις.
• Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων:188 αιτήσεις για 8 θέσεις.
Το αμέσως προσεχές διάστημα θα εκδοθούν πίνακες των υποψηφίων που υπέβαλαν ελλιπή δικαιολογητικά, με σκοπό την συμπλήρωσή τους.
Το αμέσως προσεχές διάστημα θα εκδοθούν πίνακες των υποψηφίων που υπέβαλαν ελλιπή δικαιολογητικά, με σκοπό την συμπλήρωσή τους.
Styga
Καλησπέρα σε όλους. Πόσοι από εδώ δηλώσαμε ΟΔΙΑ?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Που το βρηκες; Ρωτάω γιατί γενικα κοιταζω να δω αν βγήκε καμια δημοσίευση αλλα δεν βλέπω κατιEleonora έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 3:49 pm Ο αριθμός των αιτήσεων που κατατέθηκαν ανά Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και στο Κοινό Νομικό Σώμα έχει ως εξης:
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες