Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Petros22

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Petros22 »

Καλησπέρα μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί έχω τελειώσει το ΙΕΚ έχω πάρει πτυχίο απλά δεν έχω πάει να δώσω εξετάσεις τού εοπεπ για επιπέδου 5 μετράει τό πτυχίο η όχι
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Από όσο ξέρω δε πιάνεται χωρίς πιστοποιηση
Petros22

Δημοσίευση από Petros22 »

Πιστοποίηση έχω πρίν πάω στο ΙΕΚ απλά είναι η απλή επιπέδου 1 αλλά έχω και το βεκ
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Θέλει την πιστοποίηση.
Το ΒΕΚ και του ΚΕΜΕΑ επίπεδο 1 δεν μετράνε
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από niasimas »

Marshalgr έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 12:08 am Απορώ γιατί τόσο φάγωμα για τις ειδικές δυνάμεις. Είμαστε η μόνη χώρα που τρώει τα παιδιά της... Λυπηρό!
Το φάγωμα με τις ειδικές, ξεκίνησε πρώτα γιατί είχε πιο πολλά μόρια, από το ΙΕΚ προσωπικού ασφαλείας και μετά λόγω, το ότι βάζει σε μειονεκτική θέση τις γυναίκες. Αυτό αφορά όμως και τους ΟΒΑ, Προεδρική Φρουρά, έφεδροι και ειδικές, όπου δεν πάνε γυναίκες. Εκτός από τους ΕΠΟΠ, που μπορεί να βρεις εκεί καμία γυναίκα, που να έχει πάει. Έτσι ξεκίνησε η κουβέντα, για τα μόρια του στρατού.
Konnos99

Δημοσίευση από Konnos99 »

Αυτολεξει τα λογια του Υπουργου

Έχουν τεθεί κάποια ζητήματα για την μοριοδότηση των ανδρών που έχουν υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ξέρετε ότι αυτό το ζήτημα έχει απασχολήσει τα ελληνικά δικαστήρια και υπήρξε η απόφαση 1014 του 2015 του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε για τους λόγους που αναφέρει η απόφαση εκείνη σε σχέση και με τις αποφάσεις του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ότι «αυτές οι διατάξεις, αυτή η μοριοδότηση είναι απολύτως συμβατή με το Σύνταγμα», αλλά θέλω να πω και το εξής: Η μοριοδότηση αυτή σε ύψος είναι μικρή. Στην πραγματικότητα, εάν δει κανένας πόσο μεγάλη βαρύτητα έχει η εμπειρία και πώς αυτή μοριοδοτείται, καταλαβαίνει ότι η μοριοδότηση για όσους έχουν υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάρα πολύ μικρή.
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από mrhabuya »

Δεν θελετε να μοριοδοτηθει ο στρατος αλλα θελετε το διπλωμα μηχανης και κατηγοριας Δ χαχααχχαχαχα Γιατι ωχ γνωστον αν ξερεις να οδηγας φορτηγο εισαι πιο ικανος για τετοια σωματα απ οτι αν εχεις βγαλει ΕΔ :lol:
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

mrhabuya έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 11:23 am Δεν θελετε να μοριοδοτηθει ο στρατος αλλα θελετε το διπλωμα μηχανης και κατηγοριας Δ χαχααχχαχαχα Γιατι ωχ γνωστον αν ξερεις να οδηγας φορτηγο εισαι πιο ικανος για τετοια σωματα απ οτι αν εχεις βγαλει ΕΔ :lol:
Αμα πει ο εισαγγελέας προφυλάκιση παρ τον πήγαινε τον Κορυδαλλό πες εσύ οκ δεν έχω δίπλωμα Δ, θα τον πάρω με το suzuki σούζα, είμαι ΛΟΚ.
Φορτηγό είναι το Γ, που όντως δεν χρειάζεται. Δ είναι λεωφορείο που είναι απαραίτητο για δικαστική αστυνομία.
Το νομοσχέδιο του συριζα το 2018 το είχε.
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από mrhabuya »

Diasostis31 έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 11:27 am
mrhabuya έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 11:23 am Δεν θελετε να μοριοδοτηθει ο στρατος αλλα θελετε το διπλωμα μηχανης και κατηγοριας Δ χαχααχχαχαχα Γιατι ωχ γνωστον αν ξερεις να οδηγας φορτηγο εισαι πιο ικανος για τετοια σωματα απ οτι αν εχεις βγαλει ΕΔ :lol:
Αμα πει ο εισαγγελέας προφυλάκιση παρ τον πήγαινε τον Κορυδαλλό πες εσύ οκ δεν έχω δίπλωμα Δ, θα τον πάρω με το suzuki σούζα, είμαι ΛΟΚ.
Φορτηγό είναι το Γ, που όντως δεν χρειάζεται. Δ είναι λεωφορείο που είναι απαραίτητο για δικαστική αστυνομία.
Αν ειναι απαραιτητο θα εμπαινε ως τυπικο προσον
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Ναι και το σώμα θα ήταν απαρτισμενο από 50 άτομα αντί για 500 γιατί δεν θα το είχε κάνεις :lol:
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Το Δ μοριοδοτουμενο φυσικά όχι τυπικό αυτό έλειπε. Εννοείται πως επιβάλλεται να υπάρχει με το 5ορι θα κάνουν μεταγωγες; Απλά θα είναι λίγοι αυτοί που το έχουν και λογικό στη φύλαξη θα είναι όλος ο κόσμος όχι στα λεωφορεία
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

mrhabuya έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 11:30 am
Diasostis31 έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 11:27 am
Αν ειναι απαραιτητο θα εμπαινε ως τυπικο προσον

Βγαίνουν υπηρεσίακα διπλώματα μαγκες.
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Δεν είναι τόσο απλό το υπηρεσιακό δίπλωμα και σε ορισμένες περιπτώσεις δε βγαίνει καν. Είναι σα να σου λένε τα έχεις καλώς δε τα έχεις δε κάνεις. Δε θα κάτσουν να ασχοληθούν ειδικά απο τη στιγμή που θέλει και πάρα πολύ χρόνο για να βγει το δίπλωμα. Οπότε με λίγα λόγια προτιμούν έτοιμα άτομα που έχουν τα διπλώματα απο πριν εφόσον βέβαια έχουν και τα τυπικά προσόντα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για όσους μπορούν και θέλουν να την παρακολουθήσουν, ξεκινάει σύντομα η 4η και τελευταία, πριν την αυριανή ψηφοφορία, διαρκής συνεδρίαση της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης για την "Επιτάχυνση διαδικασιών στελέχωσης και λειτουργίας Δικαστικής Αστυνομίας".

Στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://parltv.live.grnet.gr/webtv/
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες