Μορφωτικό επίπεδο υποψηφίων ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Για να δουμε τι γραμματικες γνωσεις εχουμε... 

"Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος"
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
κι ομως θιγεις γιατι στο φορουμ συμμετεχουν και ''κοπελιτσες'' ... Μαλλον εισαι fan του ρητου Αγορια ιπποτες κοριτσια μαυρες κοτες ετσι δεν λεγανε στο δημοτικο ;akarnanas έγραψε:Για να γραψουν μερικες κοπελιτσες τα μορια που εχουν που μας τα εχουν πριξει με τα τοσα πολλα που εχουν και δεν μπαινουν αφου ειναι ταπες!

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Η ερωτηση απευθυνετε σε στρατο ξηρας; Αεροπορια; Ναυτικο; Γιατι νομιζω ειναι διαφορετικο το επιπεδο σε ολα αυτα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Νομιζω απευθυνετε γενικοτερα σε ολους τους διαγωνισμους
anna.nikos έγραψε:Η ερωτηση απευθυνετε σε στρατο ξηρας; Αεροπορια; Ναυτικο; Γιατι νομιζω ειναι διαφορετικο το επιπεδο σε ολα αυτα
Βασικά εγώ χθες που δημιούργησα αυτή τη ψηφοφορία απευθυνόμουν ειδικότερα προς τους υποψήφιους ΕΠ. ΟΠ της Αεροπορίας. Σήμερα όμως διαπίστωσα οτι μου άλλαξαν την ερώτηση και τη γενίκευσαν προς όλους τους υποψήφιους ΕΠ. ΟΠ των διαγωνισμών του 2009.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
μπορεις να ζητησεις απο τους υπεθυνους να την κανουν πιο συγκεκριμενη την ψηφοφορια σου, να ειναι εμφανης οτι απευθυνεσαι στην αεροποριαlefterisg έγραψε:anna.nikos έγραψε:Η ερωτηση απευθυνετε σε στρατο ξηρας; Αεροπορια; Ναυτικο; Γιατι νομιζω ειναι διαφορετικο το επιπεδο σε ολα αυτα
Βασικά εγώ χθες που δημιούργησα αυτή τη ψηφοφορία απευθυνόμουν ειδικότερα προς τους υποψήφιους ΕΠ. ΟΠ της Αεροπορίας. Σήμερα όμως διαπίστωσα οτι μου άλλαξαν την ερώτηση και τη γενίκευσαν προς όλους τους υποψήφιους ΕΠ. ΟΠ των διαγωνισμών του 2009.

Dum spiro spero
illy έγραψε:μπορεις να ζητησεις απο τους υπεθυνους να την κανουν πιο συγκεκριμενη την ψηφοφορια σου, να ειναι εμφανης οτι απευθυνεσαι στην αεροποριαlefterisg έγραψε:anna.nikos έγραψε:Η ερωτηση απευθυνετε σε στρατο ξηρας; Αεροπορια; Ναυτικο; Γιατι νομιζω ειναι διαφορετικο το επιπεδο σε ολα αυτα
Ευχαριστώ για τη πληροφορία...

Συγγνώμη για την αλλαγή, αλλά νόμιζα ότι είναι καλύτερα να το γενικεύσεις σε όλους τους ΕΠΟΠ.
Εφόσον το θες για αεροπορία, ΟΚ.
yandr έγραψε:Συγγνώμη για την αλλαγή, αλλά νόμιζα ότι είναι καλύτερα να το γενικεύσεις σε όλους τους ΕΠΟΠ.
Κανένα πρόβλημα. Απο οτι είδα όμως δημιουργήθηκε αντίστοιχη και για το Σ. Ξ, οπότε καλύτερα να μείνει όπως έχει...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης