Ναι, αυτό μάλλον contrail είναι. Επίσης γέλα όσο θες αλλά τα χημικά μπορούν να αναμειγνύονται ΚΑΙ με καύσιμα και στην συνέχεια να περνούν στην ατμόσφαιρα μέσω των καυσαερίων... !
Δεν γελάω ειρωνικά η κάτι τέτοιο απλά μου φαίνεται αστείο τώρα να μας ψεκάζουν απ τις τουρμπίνες.τεχνικά είναι λίγο αδύνατον, εκτος αν κάνουνε πατέντες στο εσωτερικό των φτερών αλλα αυτό αποτελεί Κόστος και ειδική κατασκευή, και από ότι βλέπω το αεροσκάφος είναι τύπου boeing 747 είναι παλαιάς κατασκευής. Οποτε είναι λίγο απίθανο
yersinia pestis έγραψε:Ωραια αντε και μας ψεκαζουν. Ποιος να το κανει αυτο και γιατι;
ποιος να χρηματοδοτηση μια τετοια κατασκευη και πραξη.
πως θα κανει αποσβεση και τη θα κερδισει;
Αδερφε πολυ σωστα τα εωτηματα σου αλλα αν ξεκινησουμε τωρα (με επιχειρηματολογία ομως) δεν θα τελειώσουμε ούτε το ξημέρωμα... Ειναι παρα πολλα πραγματα που θα πρεπει να αναφερθουν και να αναλυθουν και βεβαια ειναι σχεδον αδυνατον να καταληξουμε με ασφαλεια καπου... Θα ειχε ομως μεγαλο ενδιαφερον να το κανονισουμε καποια στιγμη να αναλυθει το θεμα οπως του αρμοζει, δεν ειμαι φανατικος υποστηρικτης της συνομοσιολογιας αλλα πιστευω στην υπαρξη του γεγονότος αυτου...
Κανω αντιγραφη την ιστοσελιδα με το βιντεο του αλλου το κανω αναζυτιση και μου βγαζει κατι ασχετα, μιπος μποριτε να μου πιτε τι κανω λαθος, γιατι δεν ξερω
Su 35, το βιντεακι με την Σαλονικα ειναι τελειως ακυρο. Το αεροπλανο που δειχνει ΠΡΕΠΕΙ να ειναι το Airbus 340 της Ολυμπιακης που παει για Λονδινο. Οσο για το θεμα με τους ψεκασμους, ναι οντος θα μπορουσαν να ψεκαζουν με διαφορους τροπους πχ με ειδικα αεροπλανα τανκερ, αλλα οχι με οτι πεταει μεσω των τουρμπινων. Με την θερμοκρασια που αναπτυσει η τουρμπινα, οτι και να βαλεις, θα καει. Το 90% απο αυτα που δειχνουν τα βιντεο ειναι υγροποιημενα καυσαερια λογο υψομετρου και θερμοκρασιας που μερικες φορες μπορουν να παραμεινουν για παρα πολυ ωρα (αν πχ δεν πνεουν ανεμοι, πως θα διαλυθουν). Το γιατι ψεκαζουν βεβαια, μην το αναλυσουμε και πολυ. Τοσες γριπες, κλπ κλπ, πως διαδιδονται; !
Α, και κατι αλλο. Ο Λιακοπουλος ολο παπαριες λεει. Τον εχω πιασει παμπολες φορες, να λεει οτι κατι ειναι πχ διαστημικο σκαφος και να ειναι σκαφος ειδικων επιχειρησεων. Μην τσιμπατε σε οτι πανε να σας πλασαρουν Βιβλιοπολες και τσαρλατανοι!
Helistas έγραψε: Το 90% απο αυτα που δειχνουν τα βιντεο ειναι υγροποιημενα καυσαερια λογο υψομετρου και θερμοκρασιας που μερικες φορες μπορουν να παραμεινουν για παρα πολυ ωρα (αν πχ δεν πνεουν ανεμοι, πως θα διαλυθουν).
Το εχω αναφερει.Eδω μας ενδιαφερουν τα chemtrails και οχι τα contrails. Επισης δεν μας ενδιαφερει ο Λιακοπουλος αλλα τα πορισματα των επιστημονικων ερευνων και μετρησεων που αποδεικνυουν οτι μας ψεκαζουν!