Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Venom94 »

Από πού να την πιάσεις και που να την αφήσεις γενικά τη συγκεκριμένη προκυρηξη. Δευτέρα λενε έτσι, τρίτη λένε αλλιώς, Τετάρτη πάλι το έχουν αλλάξει. Τόσα σχόλια για αξιοκρατία στη διαβούλευση, χαμηλώνουν τα μόρια ΕΔ και στρατου και δίνουν προβάδισμα στο ΙΕΚ. Μετά λένε μέσω ΑΣΕΠ, μετά υπό την εποπτεία ΑΣΕΠ, μετά καμία εμπλοκή του ΑΣΕΠ για επιτάχυνση διαδικασιών. Ότι να ναι γενικά, πρόχειροδουλειά φαίνεται επειδή τους πιέζει ο καιρός και πάνε να τη βγάλουν αμάν και πως. Στο τέλος πριν βγει θα μας πουν γραπτό διαγωνισμό τελικά :lol:
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Θα μάθουμε την Πέμπτη λογικά αν θα περάσει αυτό το σχέδιο ! Μπάρμπας στην κορωνη δηλαδή
Επισκέπτης

Κατατεθηκε το νομοσχεδιο επιτελους σωστα;
Marshalgr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Marshalgr »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 11:59 am Κατατεθηκε το νομοσχεδιο επιτελους σωστα;
Αύριο κατατίθεται
Επισκέπτης

Θα δωσει καποιος για πολιτικο;
Epitelikos23

Δημοσίευση από Epitelikos23 »

Λογικό να δίνει προβάδισμα στο ιεκ στέλεχος ασφαλείας, έχουμε 2 χρόνια εκπαίδευση, για ποιο λόγο σπάζεστε μερικοί;
Μιλάμε για μια σχολή που έχει τα ίδια μαθήματα με τη σχολή αστυφυλάκων και αν μη τι άλλο είναι η βάση στο να γίνεις καλός δικαστικός αστυνομικός.
Oaee

Δημοσίευση από Oaee »

Venom94 έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 11:30 am
Oaee έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 11:15 am
Logikos123 έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 10:22 am Δηλαδή όσοι έχουμε ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας είμαστε ήδη μέσα; Κατάλαβα καλά;
Προς (επιτέλους) δικαίωση μας και ταυτόχρονα έκπληξη για άλλους που ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι λέει η προκήρυξη (βλέπε μεγάλο απολυτήριο+ ειδικές δυνάμεις= αφήνουν εκτός εναν με ΙΕΚ 😂) ΝΑΙ φίλε μου... Αν η προκήρυξη βγει όπως το σχέδιο νόμου που δεν ξέρω κι όλας αν έχει γίνει ποτέ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ! Ναι ναι ξέρω, έχουμε κι αθλήματα! 😂
Δηλαδή αν κάποιος έχει μονο ΙΕΚ (και τα προσπαιτουμενα εννοείται) και τίποτα άλλο και κάποιος άλλος έχει απολυτήριο ψηλό,c2 και ΕΔ και άλλα προσόντα για παράδειγμα, πως είσαι εσύ μέσα ήδη και αυτός εκτός ; Ρωτάω για να καταλάβω, όχι ειρωνικά ή περίεργα...
Η λογική της προκήρυξης είναι σχεδόν σαν των φυλακών που έχει κύριο προσόν το ΙΕΚ και άμα δεν συμπληρωθούν οι θέσεις παίρνει από τις επικουρειες! Στις φυλακές μπορεί να έχεις απολυτήριο 20, αγγλικά, γαλλικά και ο, τι άλλο θες όμως θα μείνεις έξω από αυτόν που έχει σπουδάσει κάτι με απόλυτη συνάφεια. Μέχρι πλήρωσης των θέσεων δηλαδή, γιατί όσο δεν συμπληρώνονται τα άτομα με κύριο προσόν, τόσο πιο πολύ κατεβαίνει στις επικουρειες!
Επισκέπτης

Θα ξεχωρίζει κ θέσεις ανδρών γυναικών ; Όπως στις φυλακές ;
Rm70gr

Δημοσίευση από Rm70gr »

Epitelikos23 έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 12:17 pm Λογικό να δίνει προβάδισμα στο ιεκ στέλεχος ασφαλείας, έχουμε 2 χρόνια εκπαίδευση, για ποιο λόγο σπάζεστε μερικοί;
Μιλάμε για μια σχολή που έχει τα ίδια μαθήματα με τη σχολή αστυφυλάκων και αν μη τι άλλο είναι η βάση στο να γίνεις καλός δικαστικός αστυνομικός.
Κανείς δεν σπαστικε φίλε μου !(Φιλικά πάντα)
Άπλος ότι και να λέμε για τα παιδιά που την κυνηγάνε αυτήν την προκήρυξη από την αρχη δηλαδή τρέχουν περνούν αγγλικά διπλώματα μηχανής ecdl και αν έχουν κανει κατι απο τα τρία του στρατού δεν είναι άδικο να μην έχουν ελπίδες γιατί απλά δεν πρόλαβαν να βγάλουν το ΙΕΚ ;
Και λέω δεν πρόλαβαν γιατί σου φέρνω παράδειγμα εμένα που είμαι στο δεύτερο έτος σπουδών στο συγκεκριμένο ΙΕΚ και την κυνηγάω απο την αρχη αυτήν την προκήρυξη, και τώρα απλά σε μια νύχτα με βγάζουν έξω !(Πάλι θα κάνουμε τα χαρτιά μας γιατί οι πιστοποιημένοι δεν είναι και τόσοι πολυ αλλα ναι έχουμε λιγότερες ελπίδες τώρα απο οτι πριν)
Επισκέπτης

Oaee έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 12:22 pm

Προς (επιτέλους) δικαίωση μας και ταυτόχρονα έκπληξη για άλλους που ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι λέει η προκήρυξη (βλέπε μεγάλο απολυτήριο+ ειδικές δυνάμεις= αφήνουν εκτός εναν με ΙΕΚ 😂) ΝΑΙ φίλε μου... Αν η προκήρυξη βγει όπως το σχέδιο νόμου που δεν ξέρω κι όλας αν έχει γίνει ποτέ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ! Ναι ναι ξέρω, έχουμε κι αθλήματα! 😂
Δηλαδή αν κάποιος έχει μονο ΙΕΚ (και τα προσπαιτουμενα εννοείται) και τίποτα άλλο και κάποιος άλλος έχει απολυτήριο ψηλό,c2 και ΕΔ και άλλα προσόντα για παράδειγμα, πως είσαι εσύ μέσα ήδη και αυτός εκτός ; Ρωτάω για να καταλάβω, όχι ειρωνικά ή περίεργα...
Η λογική της προκήρυξης είναι σχεδόν σαν των φυλακών που έχει κύριο προσόν το ΙΕΚ και άμα δεν συμπληρωθούν οι θέσεις παίρνει από τις επικουρειες! Στις φυλακές μπορεί να έχεις απολυτήριο 20, αγγλικά, γαλλικά και ο, τι άλλο θες όμως θα μείνεις έξω από αυτόν που έχει σπουδάσει κάτι με απόλυτη συνάφεια. Μέχρι πλήρωσης των θέσεων δηλαδή, γιατί όσο δεν συμπληρώνονται τα άτομα με κύριο προσόν, τόσο πιο πολύ κατεβαίνει στις επικουρειες!
Και εγώ αυτό πιστεύω θα είναι η προκήρυξη σαν αυτή των φυλακών αλλά από την άλλη δεν θα είναι μέσω ασεπ. Πως θα είναι δηλαδή?
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 12:14 pm Θα δωσει καποιος για πολιτικο;
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 12:14 pm Θα δωσει καποιος για πολιτικο;
Καλημέρα.
Εγώ ενδιαφέρομαι αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς θα γίνει η πρόσληψη του πολιτικού προσωπικού.
Το άρθρο 5 λέει εφόσον δεν είναι δυνατή η πρόσληψη μέσω του πανελληνίου γραπτού διαγωνισμού, θα γίνει με μοριοδότηση. Άρα το νομοσχέδιο προτείνει να προσληφθούν οι επιτυχόντες της 2Γ προκήρυξης κι αν δεν είναι αυτό εφικτό, να προσληφθούν με μοριοδότηση; Γενικά η απόλυτη κακοτεχνία αυτό το σχέδιο νόμου και η τροποποίηση ενός τόσο πρόσφατου νόμου συνιστά κατάφωρη κακή νομοθέτηση.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 12:24 pm Θα ξεχωρίζει κ θέσεις ανδρών γυναικών ; Όπως στις φυλακές ;
Οχι.
Κοινές θέσεις για όλους.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Σε ευχαριστώ πολύ τώρα το κατάλαβα ακριβώς. Καλή επιτυχία!
Oaee

Δημοσίευση από Oaee »

Venom94 έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 12:36 pm

Σε ευχαριστώ πολύ τώρα το κατάλαβα ακριβώς. Καλή επιτυχία!
Παρομοίως φίλε, να σαι καλά!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες