Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Ήμουν οβα οχω μήνες και παραιτήθηκα πέρυσι δεν μου τα δώσανε τα 100 μορια έπρεπε να κλείσω το έτος; Γιατι τα έχω κάνει και φέτος και θελω να ξέρω αν τα παίρνω γνωρίσει κανεις;
Δεν τα παιρνεις εφοσων εχεις παραιτηθει αρχικα. Δευτερον δεν τα περνεις εφοσων θελει τουλαχιστον 1 ετος.George512 έγραψε: Τρί Σεπ 05, 2023 2:05 pm Ήμουν οβα οχω μήνες και παραιτήθηκα πέρυσι δεν μου τα δώσανε τα 100 μορια έπρεπε να κλείσω το έτος; Γιατι τα έχω κάνει και φέτος και θελω να ξέρω αν τα παίρνω γνωρίσει κανεις;
Συγνωμη για την περιεργια. Αλλα τι σε εκανε να δηλωσεις επ. Οπ εφοσων παραιτηθηκες στους 8;!; Μηνες ως ΟΒΑ. Σε κανει να πιστευεις οτι θα εισαι σε καλυτερη μοιρα; Γιατι δεν παρεμενες ωσπου να μπορεις να δηλωσεις Επ. Οπ.George512 έγραψε: Τρί Σεπ 05, 2023 2:05 pm Ήμουν οβα οχω μήνες και παραιτήθηκα πέρυσι δεν μου τα δώσανε τα 100 μορια έπρεπε να κλείσω το έτος; Γιατι τα έχω κάνει και φέτος και θελω να ξέρω αν τα παίρνω γνωρίσει κανεις;
Συγκυρίες, φίλε μου, το ρωτάω αυτά γιατί πολλά παιδιά λένε ότι τα πήραν τα μόρια πέρυσι χωρίς να κλείσουν έτος αλλά ήταν ενεργή βέβαια
Ο ενεργος προφανως τα παιρνει ο παραιτηθεντας σε καμια περιπτωση.George512 έγραψε: Τρί Σεπ 05, 2023 2:24 pm Συγκυρίες, φίλε μου, το ρωτάω αυτά γιατί πολλά παιδιά λένε ότι τα πήραν τα μόρια πέρυσι χωρίς να κλείσουν έτος αλλά ήταν ενεργή βέβαια
Κατάλαβα σε ευχαριστώ φίλε μου
Να εισαι καλα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Παιδιά καλησπέρα και καλη επιτυχία, σκαπανέας ναρκαλιευτης εδώ, υπάρχει κοσμος να δουμε τι παιζει στην ειδικότητα!
Ας δουμε τι παιζει απο ειδικοτητες... Χειριστες μεσων ηλ. Πολεμου κανεεεεις;
Πέρσι γνωρίζεται το νούμερο αιτήσεων?
Σκεφτείτε το καλά πριν κάνετε τα χαρτιά σας (σειρά 2021)
Παραιτηθείσα κι εσυ; Το οτι εσεις δεν μπορεσατε δεν παει να πει οτι ολοι δεν μπορουμε... Να το σκεφτουν οσοι εχουν δευτερες σκεψεις να μην εχουμε ασκοπες παραιτησεις γιατι υπαρχουν και σιγουροι!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο τηλ. Για να μιλήσει κανεις μαζί τους ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες