Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
TakisSmf

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από TakisSmf »

Κυρία Ελεονώρα στο τοπικ μπήκα γιατί με την συγκεκριμένη προκυρηξη είναι ενδιαφερόμενος ο αδερφός μου. Γούστο του εννοείται κ ότι θέλει ας κάνει, τις συμβουλές από μένα θα τις έχει κ θετικές κ αρνητικές. Επίσης σε αυτό το σημείο έχω να σου πω ότι ελεύθερος χρόνος υπάρχει. Δεν θα πω ότι δεν τρέχω όλη την μέρα γιατί θα είναι ψέμα. Το κάνω για τα παιδιά μου για να μην αναγκαστούν να ανέβουν αυτόν τον Γολγοθά που πάτε να τραβήξετε εσείς τώρα. Επίσης έπαιρνα 5.5 ευρώ την ώρα με ένα ρεπό την εβδομάδα. Σε αυτήν την περίπτωση με τις 14 ώρες εργασίας και με ρεπό την Κυριακή φτάνεις τα 1.900 Ε το μήνα. Τα τιπς στις τόσες ώρες είναι κάπου στα 1000 αλλά εγω έβαλα 600 ώστε να συνυπολογισω έξοδα κτλ. Γι'αυτό κ είπα 2.500. Το χρόνο δηλαδή 30 Χιλ.
20 Χιλ πάνω από έναν κοινό εποπ. Σε βάθος 8ετιας δηλαδή 240 χιλιάδες ευρώ. Και μάντεψε; Ούτε στο εμπορικό ναυτικό ήμουν να θαλασσοδερνομαι ούτε πουθενά.14ωρο ναι. Αλλά κάθε βράδυ ύπνο στο κρεβάτι μου. Δεν θέλω να δειχτω η οτιδήποτε, αλλά δεν πρόκειται αυτά τα λεφτά να τα βγάλει ο οποιαδήποτε στις ένοπλες Δυνάμεις. Εγώ προσωπικά το θεωρώ κοροϊδία να γυρνάς όλη την Ελλάδα, να μην έχεις προγράμμα στη ζωή σου, να πάθει κάτι ένας δικός σου άνθρωπος κ εσύ να είσαι στο Καστελόριζο χτύπα ξύλο κ όλα αυτά για 1300 ευρώ. Καλύτερα 14ωρο, ότι κ να πάθει δικός μου να είμαι παρών κ κάθε βράδυ υπνο στο κρεβάτι που εχω φτιάξει εγώ κ οχι σε μια σιδεριά με σφουγγάρι για στρώμα. Επιλογές είναι όλα. Μόνο μην κλαίγονται όσοι είναι μέσα για τα λεφτά κ τις συνθήκες. Επιλογές είναι όλα. Μείνετε με αυτοκίνητο 30ετιας να έχεις αγωνία ποσα θα σου πει ο μάστορας για να το φτιάξεις κ πήγαινε διακοπές σε θέρετρα για να γλυτώσεις το παγωτό να το πάρεις 1.5 ευρώ λιγότερο.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

TakisSmf έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 10:35 pm Κυρία Ελεονώρα στο τοπικ μπήκα γιατί με την συγκεκριμένη προκυρηξη είναι ενδιαφερόμενος ο αδερφός μου. Γούστο του εννοείται κ ότι θέλει ας κάνει, τις συμβουλές από μένα θα τις έχει κ θετικές κ αρνητικές. Επίσης σε αυτό το σημείο έχω να σου πω ότι ελεύθερος χρόνος υπάρχει. Δεν θα πω ότι δεν τρέχω όλη την μέρα γιατί θα είναι ψέμα. Το κάνω για τα παιδιά μου για να μην αναγκαστούν να ανέβουν αυτόν τον Γολγοθά που πάτε να τραβήξετε εσείς τώρα. Επίσης έπαιρνα 5.5 ευρώ την ώρα με ένα ρεπό την εβδομάδα. Σε αυτήν την περίπτωση με τις 14 ώρες εργασίας και με ρεπό την Κυριακή φτάνεις τα 1.900 Ε το μήνα. Τα τιπς στις τόσες ώρες είναι κάπου στα 1000 αλλά εγω έβαλα 600 ώστε να συνυπολογισω έξοδα κτλ. Γι'αυτό κ είπα 2.500. Το χρόνο δηλαδή 30 Χιλ.
20 Χιλ πάνω από έναν κοινό εποπ. Σε βάθος 8ετιας δηλαδή 240 χιλιάδες ευρώ. Και μάντεψε; Ούτε στο εμπορικό ναυτικό ήμουν να θαλασσοδερνομαι ούτε πουθενά.14ωρο ναι. Αλλά κάθε βράδυ ύπνο στο κρεβάτι μου. Δεν θέλω να δειχτω η οτιδήποτε, αλλά δεν πρόκειται αυτά τα λεφτά να τα βγάλει ο οποιαδήποτε στις ένοπλες Δυνάμεις. Εγώ προσωπικά το θεωρώ κοροϊδία να γυρνάς όλη την Ελλάδα, να μην έχεις προγράμμα στη ζωή σου, να πάθει κάτι ένας δικός σου άνθρωπος κ εσύ να είσαι στο Καστελόριζο χτύπα ξύλο κ όλα αυτά για 1300 ευρώ. Καλύτερα 14ωρο, ότι κ να πάθει δικός μου να είμαι παρών κ κάθε βράδυ υπνο στο κρεβάτι που εχω φτιάξει εγώ κ οχι σε μια σιδεριά με σφουγγάρι για στρώμα. Επιλογές είναι όλα. Μόνο μην κλαίγονται όσοι είναι μέσα για τα λεφτά κ τις συνθήκες. Επιλογές είναι όλα. Μείνετε με αυτοκίνητο 30ετιας να έχεις αγωνία ποσα θα σου πει ο μάστορας για να το φτιάξεις κ πήγαινε διακοπές σε θέρετρα για να γλυτώσεις το παγωτό να το πάρεις 1.5 ευρώ λιγότερο.
Ο αδερφός σου με όλη αυτή την επιτυχία σου δεν σε ζήλεψε και θα μπει ΕΠΟΠ να είναι στο Καστελόριζο με αμάξι 30ετιας;
Επισκέπτης

Φίλε μου του τα έχω πει κ ανέφερα κ παραπάνω ότι γούστο του κ ότι θέλει κάνει. Αν βασίζεται εκτός αυτού αυτή η δουλειά σε κάποια άτομα είναι γιατί θέλουν να υπηρετούν κ μόνο για τα λεφτά δεν πάει κάποιος. Επίσης ο συγκεκριμένος προορίζεται για μονάδα υποβρυχίων καταστροφών. Υπάρχει καλύτερη οικονομική αποκατάσταση με ΝΑΤΟικα ταξίδια κτλ.
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Euaggelia123mcs »

TakisSmf έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 10:35 pm Κυρία Ελεονώρα στο τοπικ μπήκα γιατί με την συγκεκριμένη προκυρηξη είναι ενδιαφερόμενος ο αδερφός μου. Γούστο του εννοείται κ ότι θέλει ας κάνει, τις συμβουλές από μένα θα τις έχει κ θετικές κ αρνητικές. Επίσης σε αυτό το σημείο έχω να σου πω ότι ελεύθερος χρόνος υπάρχει. Δεν θα πω ότι δεν τρέχω όλη την μέρα γιατί θα είναι ψέμα. Το κάνω για τα παιδιά μου για να μην αναγκαστούν να ανέβουν αυτόν τον Γολγοθά που πάτε να τραβήξετε εσείς τώρα. Επίσης έπαιρνα 5.5 ευρώ την ώρα με ένα ρεπό την εβδομάδα. Σε αυτήν την περίπτωση με τις 14 ώρες εργασίας και με ρεπό την Κυριακή φτάνεις τα 1.900 Ε το μήνα. Τα τιπς στις τόσες ώρες είναι κάπου στα 1000 αλλά εγω έβαλα 600 ώστε να συνυπολογισω έξοδα κτλ. Γι'αυτό κ είπα 2.500. Το χρόνο δηλαδή 30 Χιλ.
Πώς φαίνεται κάποιος που θέλει να δείξει στο παιδί του έμμεσα (έλα παιδί μου διάλεξε εσύ τι θα κάνεις στη ζωή σου. Θα γίνεις όπως εγώ με όλα τα καλά και με 21 αυτοκίνητο ή θα τρέχεις σαν ταλαίπωρος μες στις θάλασσες και να κάθεσαι πάνω σε σφουγγάρια για στρώματα;) τον εύκολο δρόμο αλλά κατά τα άλλα του εκθειάζεις την καλή πλευρά. Μόνο και μόνο ότι υπάρχουν τέτοιοι γονείς με ξενερώνουν. Με αηδιάζουν. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο που ο γονιός και στη συγκεκριμένη περίπτωση εσύ Τάκη λες εγώ δούλεψα 14 ώρες έβγαλα εκείνα τα χρήματα έβγαλα τα άλλα έβγαλα 2.000 ευρώ που ένας ΕΠΟΠ δεν τα βγάζει γιατί προσπαθείς να συγκρίνεις πάντοτε τον εαυτό σου με κάποιον άλλον;. Μην ανακατεύεις τη ζωή ενός ΕΠΟΠ με τη δική σου τη ζωή που ήσουν ντελιβεράς. Αλλάζει ένας ντελιβεράς και αλλάζει ένας ΕΠΟΠ και νομίζω οπότε έχω δει είχες αναφερθεί ότι ήσουν και εσύ ΕΠΟΠ. Αλλιώς για να σε πω άλλες εκπαιδεύσεις έχει ο ένας ντελιβεράς δεν μπορεί να τις αποκτήσει. Όσα και χρόνια να είναι στους δρόμους. Και ναι μερικοί μπορεί να μην θέλουν τα 2.000 και τα 4.000 και τα 30.000 που έχεις αποκτήσει εσύ το χρόνο για να πάρουν ένα αυτοκίνητο να δείχνονται ότι έχουν ένα αυτοκίνητο του 21 χρονιάς... Μπορεί να θέλουν να έχουν και των 30 και το 94 χρονολογία αυτοκίνητο αλλά μπορεί στην καρδιά τους να έχουν καλύτερη αξιολόγηση της ζωής σε σχέση με σένα. Άσε το παιδί να αποφασίσει αλλά όχι να το παροτρύνεις έμμεσα αγόρι μου κοίτα εγώ τι έκανα θα προτιμούσες καλύτερα να ζεις με 1.200 ευρώ το μήνα και να μην ξέρεις τι θα γίνει στη ζωή σου ενώ εγώ που ήμουν ντελιβεράς 14 ώρες την ημέρα με ένα ρεπό όπως λες και εσύ να μην ξέρω αν θα ζήσω στα 5 πρώτα λεπτά που θα ανέβω στο μηχανάκι; Σοβαρά τώρα δηλαδή εάν γίνει κανένα τροχαίο με το μηχανάκι θα σου αρέσει καλύτερα Θεός φυλάξει κιόλας μακριά από δω;
Προτού κρίνεις όπως λες και για την Ελεονώρα παραπάνω καλύτερα να κρίνεις τον εαυτό σου και μετά τους υπόλοιπους
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από niasimas »

Χρειαζόμαστε εμπειρίες παλιών ή νέων ΕΠΟΠ ή όσων έχουν παραιτηθεί, αλλά το πράγμα ξεφεύγει! Ο καθένας είναι υπεύθυνος του εαυτού του και αναλόγως πράττει, με ότι αυτό συνεπάγεται. Στον στρατό δεν πάμε για τα λεφτά. Πάμε για να υπηρετήσουμε. Αν θελαμε λεφτά θα καθόμασταν στις δουλειές μας, όσοι έχουν καλές δουλειές. Αυτοί που δεν εχουν, ίσως να τους συμφέρει ο στρατός, με τις δεδομένες δυσκολίες που έχει. Κάθε απόφαση έχει και τις συνέπειες της. Εύκολα δεν θα είναι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
TakisSmf

Εννοείται ότι έχω πάθει κ εγώ τροχαίο κ έχω αναρρώσει αλλά πάντα με κράνος κ ασφάλεια. Και απεριόριστη παρατηρικοτητα καθώς κ αμυντική οδήγηση κ δεν θα χάσεις. Είναι εξάλλου το αρνητικό της εργασίας, αν δεν είχε κ αρνητικά η ζυγαριά όλοι αυτό θα έκαναν. Σύγκρινα την συγκεκριμένη εργασία, για το λόγο ότι μια κοπέλα παραπάνω την υποβάθμισε σε σχέση με το ΠΝ. Έχοντας περάσει κ από τα 2, είπα απλώς τη γνώμη μου. Εσύ Ευαγγελία σταμάτα να κρίνεις το πώς οι γονείς θα γαλουχησουν τα παιδιά τους. Εσύ βαλτο ΕΠΟΠ στο ναυτικό η όπου αλλού θέλεις για να έχει την "εξασφάλιση". Και μένα αν αυτό θελήσει, αυτό να κάνει. Δεν μίλησε κανένας για παιδιά και για τρόπους το πώς μεγαλώνει ο καθένας το δικό του, τώρα εσύ για ποιο λόγο το έβαλες στην κουβέντα, ένας Θεός ξέρει. Κρίνουμε δουλειές παιδιά και στις δουλειές ο σημαντικός παράγοντας όπως και στη ζωή δυστυχώς, είναι τα χρήματα. Αν έχεις επιλογή κ θέλεις να ζεις με τα "λίγα αλλά σίγουρα", κάνε το. Μην κρίνεις όμως ποτέ κάποιον άλλον που δεν ξέρεις από τι "θάλασσες" έχει περάσει. Και κάτσε με αμάξι του 94 αμα θέλεις να το βάζεις μπροστά με μανιβέλα.
JohnSoldier98

Δημοσίευση από JohnSoldier98 »

Δυστυχώς η ευτυχώς, ο Τάκης σας έχει γλεντήσει.
Αλλά δεν φταίει αυτός, καλά τα λέει. Η πολιτεία φταίει που μας αναγκάζει να ζούμε με ψίχουλα και να μετανιώνουμε μέρα με τη μέρα που μπήκαμε. Βλέπουμε κ αυτά που λέει ο Τάκης και είμαστε για να φουνταρουμε από την τορπυλη χαχαχ φιλικά πάντα
Τάκη εγώ μαζί σου είμαι κ ας έχω σύνολο 6 χρόνια υπηρεσίας. Ήμουν οβα κ σειρά 21 εποπ.
Καλή τύχη στους καινούργιους εύχομαι θα την χρειαστούν. Παιδιά όμως μια χάρη και πέρα από τι λέει κ καθένας. Σκεφτείτε το καλά. Εδώ μέσα το 90% έχει μετανιώσει. Δεν είναι τίποτα τυχαίο.
Α και για να σας προλάβω και μου πείτε γιατί δεν φεύγεις κτλ. Εγώ φεύγω μόνιμα εξωτερικό σε 2 χρόνια. Θα κάτσω να με κοροϊδέψουν άλλο λίγο και μετά θα πάω μόνιμα σε συγγενείς. Εσάς πάω "να προλάβω" είτε καλοπροαίρετα, είτε όχι.
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας

TakisSmf έγραψε: Παρ Σεπ 01, 2023 3:19 pm Εννοείται ότι έχω πάθει κ εγώ τροχαίο κ έχω αναρρώσει αλλά πάντα με κράνος κ ασφάλεια. Και απεριόριστη παρατηρικοτητα καθώς κ αμυντική οδήγηση κ δεν θα χάσεις. Είναι εξάλλου το αρνητικό της εργασίας, αν δεν είχε κ αρνητικά η ζυγαριά όλοι αυτό θα έκαναν. Σύγκρινα την συγκεκριμένη εργασία, για το λόγο ότι μια κοπέλα παραπάνω την υποβάθμισε σε σχέση με το ΠΝ. Έχοντας περάσει κ από τα 2, είπα απλώς τη γνώμη μου. Εσύ Ευαγγελία σταμάτα να κρίνεις το πώς οι γονείς θα γαλουχησουν τα παιδιά τους. Εσύ βαλτο ΕΠΟΠ στο ναυτικό η όπου αλλού θέλεις για να έχει την "εξασφάλιση". Και μένα αν αυτό θελήσει, αυτό να κάνει. Δεν μίλησε κανένας για παιδιά και για τρόπους το πώς μεγαλώνει ο καθένας το δικό του, τώρα εσύ για ποιο λόγο το έβαλες στην κουβέντα, ένας Θεός ξέρει. Κρίνουμε δουλειές παιδιά και στις δουλειές ο σημαντικός παράγοντας όπως και στη ζωή δυστυχώς, είναι τα χρήματα. Αν έχεις επιλογή κ θέλεις να ζεις με τα "λίγα αλλά σίγουρα", κάνε το. Μην κρίνεις όμως ποτέ κάποιον άλλον που δεν ξέρεις από τι "θάλασσες" έχει περάσει. Και κάτσε με αμάξι του 94 αμα θέλεις να το βάζεις μπροστά με μανιβέλα.
Τακαρε εσύ ο ίδιος ανέφερες για παιδιά και συγκεκριμένα για το δικό σου άρα είσαι άκυρο... Επίσης εγώ θέλω να μεγαλώσουν τα παιδιά μου με πόνο και κόπο όχι με χαιδεμα αυτιών... Εσύ εκθειάζεις ότι έχεις αυτό έχεις εκεί. Τι θες δλδ να σου πούμε ... (μπράβο ρε να ένα λαμπρό αστέρι άφησε το εποπλικι και πήγε ντελιβερι και έβγαλε διαμάντια) όχι ... Αυτά αλλού εδώ (τουλάχιστον σε εμένα) δεν περνάνε. Κάνε ότι θες με το παιδί σου αλλά κοίτα μη. Γυρίσει και σου πει στο μέλλον (πατέρα εσύ χτες που δεν είμαι έτσι όπως είναι τώρα). Αυτό τέλος
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Από αιτήσεις ξέρουμε νούμερο?
Επισκέπτης

Από τις 25 του μηνός βγαίνει η δημοτική παιδιά εγώ ενημερώνω και τώρα με τις εκλογές θα πάρουν τους διπλάσιους έτσι ακούγεται.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 01, 2023 10:17 pm Από τις 25 του μηνός βγαίνει η δημοτική παιδιά εγώ ενημερώνω και τώρα με τις εκλογές θα πάρουν τους διπλάσιους έτσι ακούγεται.
Η δημοτική θα αργήσει λίγο. Δεν ξέρω αν την τρέξουν, λόγω εκλογών, ώστε να κάνουν και τα ρουσφέτια τους. Τώρα για τα άτομα, λίγο δύσκολο να αυξηθούν. Χθες ανακοίνωσε προσλήψεις σε πυροσβεστική, σήμερα είπε για το ΕΚΑΒ, έχει ήδη τάξει, για εκπαιδευτικούς. Δεν του περισσεύουν για παραπάνω, νομίζω. Αν θέλουν, λογω εκλογών, μπορούν να κάνουν άλλα... Τα γνωστά.
TakisSmf

Ευαγγελία δεν θέλω σε καμία περίπτωση τα παιδιά μου να μεγαλώσουν χαϊδεμένα εννοείται. Δεν σου είπα ότι θα θέλω να τους αφήσω σπίτι η επιχείρηση στη Μύκονο. Απλά ένα σπίτι να βάλουν από κάτω το κεφάλι τους και τίποτα άλλο. Διευκόλυνση είναι, δεν είναι χαϊδεμα ημαρτον. Και στο εποπιλικι όχι δεν θα είχα καταφέρει ούτε εμένα να συντηρήσω όχι να δημιουργήσω περιουσία, αυτό είναι ανέκδοτο. Και δουλειά που δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι να βελτιώσεις τη ζωή σου, δεν είναι δουλειά, είναι αγγαρεία με μηνιαία αποζημίωση. Εσύ μπορεί να θέλεις να τρώνε σε καραβανες γιατί το πιάτο μπορεί να το θεωρείς πολυτέλεια. Αλλά επειδή αυτά τα "λουστηκα" να στο πω κ ετσι, δεν θα ήθελα να δεινοπαθησει άλλος ανθρωπος κ πόσο μάλλον τα παιδιά μου. Όσο μπορώ θα διευκολύνω, δεν θα τους στρώσω κ ροδοπέταλα. Και ναι μαγκιά μου. Από δουλειά τα έκανα. Και ναι μαγκιά της της δουλειάς που μου τα πρόσφερε, γιατί αν ήμουν ακόμα σαν εποπ δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Δεν υπάρχει σύγκριση μην το ψάχνεις, στο δείχνει η ίδια η καθημερινότητα, δεν χρειάζεται πολύ ψάξιμο. Από εκεί και πέρα ότι θέλει ο καθένας. Δικό σου το μαχαίρι, δική σου κ η πίτα που λένε.
TakisSmf

Και επίσης μην λες σε εμένα τα "αυτά σε μένα δεν περνάνε", δεν με γνωρίζεις κ από εχθές και δεν απευθύνθηκα σε σένα ώστε να μην σου περνάνε.
Για κάτσε ήρεμα.
Επισκέπτης

TakisSmf έγραψε: Σάβ Σεπ 02, 2023 12:07 am Ευαγγελία δεν θέλω σε καμία περίπτωση τα παιδιά μου να μεγαλώσουν χαϊδεμένα εννοείται. Δεν σου είπα ότι θα θέλω να τους αφήσω σπίτι η επιχείρηση στη Μύκονο. Απλά ένα σπίτι να βάλουν από κάτω το κεφάλι τους και τίποτα άλλο. Διευκόλυνση είναι, δεν είναι χαϊδεμα ημαρτον. Και στο εποπιλικι όχι δεν θα είχα καταφέρει ούτε εμένα να συντηρήσω όχι να δημιουργήσω περιουσία, αυτό είναι ανέκδοτο. Και δουλειά που δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι να βελτιώσεις τη ζωή σου, δεν είναι δουλειά, είναι αγγαρεία με μηνιαία αποζημίωση. Εσύ μπορεί να θέλεις να τρώνε σε καραβανες γιατί το πιάτο μπορεί να το θεωρείς πολυτέλεια. Αλλά επειδή αυτά τα "λουστηκα" να στο πω κ ετσι, δεν θα ήθελα να δεινοπαθησει άλλος ανθρωπος κ πόσο μάλλον τα παιδιά μου. Όσο μπορώ θα διευκολύνω, δεν θα τους στρώσω κ ροδοπέταλα. Και ναι μαγκιά μου. Από δουλειά τα έκανα. Και ναι μαγκιά της της δουλειάς που μου τα πρόσφερε, γιατί αν ήμουν ακόμα σαν εποπ δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Δεν υπάρχει σύγκριση μην το ψάχνεις, στο δείχνει η ίδια η καθημερινότητα, δεν χρειάζεται πολύ ψάξιμο. Από εκεί και πέρα ότι θέλει ο καθένας. Δικό σου το μαχαίρι, δική σου κ η πίτα που λένε.

Έχεις απόλυτο δίκιο ειλικρινά! Και όλα αυτά που λες θα τα καταλάβουν όσοι μπούνε, θα αλλάξουν γνώμη! Από ΕΠΟΠ κανείς δεν έκανε λεφτά, με το ζόρι βγάζει το μήνα! Και μην πείτε τώρα είναι τιμή να υπηρετήσουμε πατρίδα κτλπ γιατί αυτός ο θεσμός στην Ελλάδα έχει πάψει. Οι ΕΠΟΠ είναι του κλωτσου και του μπάτσου. Με μισθούς πείνας και μεταθέσεις όπου να ναι. Να μην μπορείς να στεριώσεις με οικογένεια σε έναν τόπο, να συνηθίσεις. Τα παιδιά σου να αλλάζουν περιβάλλον και σχολεία. Και ο/η σύζυγος θα μπορει πάντα να ακολουθεί; Τα λεφτά είναι λίγα για όλα αυτά που έχεις να αντιμετωπίσεις παιδιά αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Και αφού δεν σας κάνει τότε γτ κάνετε αιτήσεις.;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες