Δεν κοιτάνε τίποτα άλλο πέρα από ότι τους συμφέρει.Professor91 έγραψε: Τετ Αύγ 30, 2023 5:34 pm Είναι πραγματικά αδιανόητα πράγματα αυτά. Πραγματοποιω τη διδακτορική μου διατριβή, εκείνη την περίοδο έχω τρεξίματα με συνέδρια και έρευνα αλλά και μαθήματα και μου λένε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι, είναι υποχρεωτικό. Ελπίζω να ακυρωθεί λόγω εκλογών. Δηλαδή δεν βλέπουν ποιους καλούν;
Σου δίνουν ελάχιστες μέρες για να καταθέσεις τα δικαιολογητικά απαλλαγής και φυσικά όχι σε ώρες που βολεύει "όλους αυτούς που δουλεύουν".
Τους σιχαίνομαι φίλε, τους σιχαίνομαι με πάθος.
"Υπηρέτησα" κάνοντας την δουλειά τους, από τα συνοριακά φυλάκια μέχρι τα γραφεία εντός της πόλης μου που με φέρανε ως προστάτη, αλλά με κρατούσαν μέσα για 15 μέρες συνεχόμενα ενώ έδιναν έξοδο στους γλυφτες τους.
Υπηρέτησα τους δημόσιους υπαλλήλους ενώ αυτοί έφευγαν για καφέ, προσωπικές δουλειές ή έπιναν τσίπουρα στις αποθήκες πυρομαχικών. Αγράμματοι και άχρηστοι μας διατάζουν να κουβαλάμε σαν τα σκυλιά με την υπόσχεση πως όταν έρθει η ώρα αυτοί θα πάνε μπροστά.
Όταν ήρθε η ώρα τον Φλεβάρη του 2020 πάλι φαντάροι ήταν μπροστά στον φράχτη.
Χρήσιμοι μόνο σαν γεννήτριες διοξειδίου με κάθε τους εκπνοή και σαν λίπασμα μετά την τελευταία τους.