Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ethelontis

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Ethelontis »

Ρε συνέλθετε έχετε κάνει το νήμα μπ@υ... Που να βγει και η προκήρυξη τι έχει να γίνει εδώ μέσα. Ο καθένας από τη μεριά του έχει δίκιο και οι πολίτες και οι εθελοντές και οι εποχικοί μη μας σπάτε τα @@.
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Παιδιά πλέον μιλάμε για ψυχικά διαταραγμένο ανθρώπο, μην ασχολείστε. Που πιθανόν είναι και εθελοντής/ντρια μην ασχολείστε τσάμπα, έχει 1 εκατομμύριο προφίλ εδώ μιλάει και απαντάει κ ολας από άλλο προφίλ.
Politisfire1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Politisfire1994 »

Yank μιας και δεν μπορώ να σου στείλω πμ.
Τι λες για τους εποχικούς θα βγει νέα προκήρυξη επίσης εμοδε θα έχει όριο 28 η παραπάνω είμαι ήδη 29 εθελοντής
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Επισκέπτη στο έχω ξανά πει πολλές φορές κάνε τα χαρτιά σου για δικαστική αστυνομία για εκεί είσαι και πολύ και 2ο πρώτα οι εποχικοί που είναι πρώτη γραμμή και μετά εσύ και ας έχει μπει και με 0 μόρια τραχανά θέλεις να γίνεις και πυροσβέστης
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Πολλα ακουγονται πολλα λενε πολλα φανταζομαστε…
Εγω να πω τη μαυρη αληθεια οτι το παιχνιδι χαθηκε στις εκλογες.

Τωρα παει πεταξε το πουλακι…ισως να ναι αυτη η αληθεια που να μην θελουμε να δεχτουμε.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Παιδιά μην τσακώνεστε για βλακείες! Ότι και να λέμε εμείς, άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις και αυτοί που τις παίρνουν, μας έχουν γραμμένους! Οπότε ηρεμήστε. Δίκαια τα αιτήματα των εποχικών, δικαιολογημένη και η επιθυμία των πολιτών, να ενταχθούν στο σώμα. Όλοι το ίδιο θέλουμε. Τσακωνόμαστε μεταξύ μας και δεν προσφέρουμε τίποτε και στο κόσμο, που θέλει να ενημερωθεί.
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Politisfire1994 έγραψε: Τετ Αύγ 30, 2023 3:25 pm Yank μιας και δεν μπορώ να σου στείλω πμ.
Τι λες για τους εποχικούς θα βγει νέα προκήρυξη επίσης εμοδε θα έχει όριο 28 η παραπάνω είμαι ήδη 29 εθελοντής
Δεν έχω ιδέα φίλε.
Manesis55

Δημοσίευση από Manesis55 »

Εάν βγει τώρα η προκήρυξη που λενε μεχρη τέλος του έτους και έχει τα κριτήρια τις εμοδέ οριο ηλικιας δηλ 31 έχω δύο αντιπυρικες και Δ κατηγορία διπλώμα υπάρχουν ελπίδες;
Manesis55

Πάντως παιδιά επειδή έχω αγχωθεί μπήκα στις λίστες ΕΜΟΔΕ στο νούμερο 1042 σταματάνε οι εποχικοί οπότε μιλάμε για 542 άτομα εκτός, από τους 542 οι 180 είναι είναι άνω των 31 οπότε πάμε 362 άτομα που μπορούν από αποχικους να ξανά κάνουν αίτηση, λέτε να έχω ελπίδες με δύο αντιπυρικες και Δ κατηγορία δίπλωμα αν παρουν 700 άτομα που λενε?
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Eirini_k »

Manesis55

Eirini_k έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 10:43 am https://workenter.gr/pyrosvestiki-monim ... 2Rp0jGXeUM
Πάντως παιδιά επειδή έχω αγχωθεί μπήκα στις λίστες ΕΜΟΔΕ στο νούμερο 1042 σταματάνε οι εποχικοί οπότε μιλάμε για 542 άτομα εκτός, από τους 542 οι 180 είναι είναι άνω των 31 οπότε πάμε 362 άτομα που μπορούν από αποχικους να ξανά κάνουν αίτηση, λέτε να έχω ελπίδες με δύο αντιπυρικες και Δ κατηγορία δίπλωμα αν παρουν 700 άτομα που λενε?
Eirini_k
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Eirini_k »

Manesis55 έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 10:45 am
Eirini_k έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 10:43 am https://workenter.gr/pyrosvestiki-monim ... 2Rp0jGXeUM
Πάντως παιδιά επειδή έχω αγχωθεί μπήκα στις λίστες ΕΜΟΔΕ στο νούμερο 1042 σταματάνε οι εποχικοί οπότε μιλάμε για 542 άτομα εκτός, από τους 542 οι 180 είναι είναι άνω των 31 οπότε πάμε 362 άτομα που μπορούν από αποχικους να ξανά κάνουν αίτηση, λέτε να έχω ελπίδες με δύο αντιπυρικες και Δ κατηγορία δίπλωμα αν παρουν 700 άτομα που λενε;
Αυτο είναι κάτι που δεν μπορεί να στο πει κανενας
Ethelontis

Δημοσίευση από Ethelontis »

Επίσης μη ξεχνάμε ότι στη θέση των περσινών της ΕΜΟΔΕ μπήκαν επιλαχόντες αρκετοί από τους οποίους είναι μικροί και μπορούν να κάνουν χαρτία
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Οταν βλεπεις τον μητσοτακη να παρουσιαζει πλασματικα νουμερα περι προσωπικου καταλαβαινει κανεις οτι δεν εχει προθεσεις προσληψεων.

Ειπε δυο φορες τη λεξη εμοδε κ οτι θα ειναι αυτο που θα μας απασχολησει στο μελλον.

Χαιρετίσματα
Manesis55

Ethelontis έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 11:25 am Επίσης μη ξεχνάμε ότι στη θέση των περσινών της ΕΜΟΔΕ μπήκαν επιλαχόντες αρκετοί από τους οποίους είναι μικροί και μπορούν να κάνουν χαρτία
Πόσα μόρια παίρνουν οι εθελοντές; Δεν ξέρω γιατί δεν είχα διαβάσει την προκήρυξη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες