Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Την υπεύθυνη δήλωση του υποδείγματος 9 την συμπληρώνουμε και την έχουμε μαζί μας όταν και αν μας καλέσουν; Και το προς το πρεπει να γράψουμε
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί. Εγώ έχω κάνει την αίτηση και όταν μπαίνω στο σαιτ μου βγάζει μόνο να εκτυπώσω την αίτηση
Δόθηκε και επίσημα παράταση με ΦΕΚ.
Η νέα προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου για όλους τους κλάδους.
Σημαινει οτι δωσανε παράταση. Όπως πάντα σε αυτήν την χώρα όλα παίρνουν παράταση. Γιατί προφανώς 1 μήνας είναι λίγος για να κάνεις μια αίτηση που θέλει το πολυ 2 μέρες (για την συλλογή των δικαιολογητικών)
Καλημέρα σας,
Εξακολουθώ να μη μπορώ να κάνω αίτηση.
Εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες γιατί στα τηλέφωνα δεν απαντάνε. Μπαίνω κανονικά στη σελίδα από φορητό υπολογιστή laptop και δε μου βγάζει κάπου να κάνω υποβολή ή να ανεβάσω αρχεία. Το μόνο που μου βγάζει είναι τρεις στήλες πάνω για προεπισκόπηση των αιτήσεων και βλέπω τους άλλους συμμετέχοντες και τα δικαιολογητικά τους. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Ευχαριστώ
Εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες γιατί στα τηλέφωνα δεν απαντάνε. Μπαίνω κανονικά στη σελίδα από φορητό υπολογιστή laptop και δε μου βγάζει κάπου να κάνω υποβολή ή να ανεβάσω αρχεία. Το μόνο που μου βγάζει είναι τρεις στήλες πάνω για προεπισκόπηση των αιτήσεων και βλέπω τους άλλους συμμετέχοντες και τα δικαιολογητικά τους. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Ευχαριστώ
Όχι ΔΕΝ είναι φυσιολογικό. Επέμεινε στα τηλέφωνα. Εμένα πάντα μου απαντάνε κ άμεσα.ArmyCommando1999 έγραψε: Τετ Αύγ 30, 2023 11:44 am Καλημέρα σας,
Ευχαριστώ
Πιθανολογώ ότι αναμένονται και οι αποφάσεις για την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό, οι οποίες και θα αναρτηθούν σύντομα, γι'αυτό δε λειτουργεί το σύστημα.
Μέχρι στιγμής έχει δοθεί σε Στρατό Ξηράς και Νομικό Σώμα.
Λίγο υπομονή.
Λίγο υπομονή.
D.Y.K μια ερώτηση γνωρίζεις για την προϋπηρεσία στην ειδικότητα άμα χρειάζεται κάποιο πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης για κάποιον που έχει τελειώσει την θητεία του, ή γίνετε αυτεπάγγελτα από την επιτροπή δικαιολογητικώνD.Y.K έγραψε: Τετ Αύγ 30, 2023 12:13 pm Πιθανολογώ ότι αναμένονται και οι αποφάσεις για την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό, οι οποίες και θα αναρτηθούν σύντομα, γι'αυτό δε λειτουργεί το σύστημα.
Λίγο υπομονή.
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι η παράσταση; Ποιοί είναι αυτοί που θα κάνουν τα χαρτιά τους στις 10 αυτές μέρες; Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά δεν το έψαχναν νωρίτερα; Δεν υπέβαλαν τις αιτήσεις τους; Από τον Μάρτη περιμένουμε!
Καλησπέρα παιδιά, για όποιον ενδιαφέρεται, έχουν γίνει μέχρι σήμερα 5.603 αιτήσεις
Ασφαλώς, και σε άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα. Δεν τους κουβαλάνε όλους Αθήνα, σίγουρα Λάρισα, Θεσσαλονίκη Βόλο.
Styga
Θα μου επιτρέψεις να σε παραπέμψω στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην προκήρυξη για να λάβεις διευκρινήσεις σχετικά με αυτό που με ρωτάς.
Ούτε αρμόδιος είμαι να σου απαντήσω, ούτε θα πρέπει να εμπιστεύεσαι τον οποιονδήποτε σου δίνει "πληροφορίες" σε θέματα που κρίνουν το μέλλον σου, σε ένα ανεπίσημο φόρουμ.
Για να μην παρεξηγηθώ, το ίδιο απαντάω και στα παιδιά που μου στέλνουν ΠΜ με αντίστοιχες ερωτήσεις, σε θέματα προκηρύξεων, κατά καιρούς.
Φιλικά.
Σχετικά με την προυπηρεσία του στρατού, έχω τηλεφωνήσει και εχω μιλήσει εγώ μου είπαν οτι δεν χρειάζεται να καταθέσεις τίποτα, το βλέπουν αυτοι μέσω του μητρώου οπότε εσυ δεν δίνεις τιποτα απο χαρτιά, εκτός αν ειναι προυπηρεσία εκτός στρατού, εκει χρειάζεται, επίσης η ειδικότητα που ήσουν στο στρατό πρέπει να ειναι η ιδια με αυτη που δήλωσες.
Χθες το armyvoice, έγραφε ότι θα πάρει παράταση, λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος, σήμερα τα dikaiologitika.gr, γράφουν ότι πάιρνει παράταση λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος. Ότι να'ναι! Ένα μήνα, δεν ενδιαφέρθηκαν αρκετοί; Πόσο χρειάζεται, δηλαδή, ένα χρόνο;! Μετά αναρωτιούνται γιατί οι νέοι στρέφονται αλλού!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες