Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 7:44 pm
Neos321 έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 4:47 pm Φίλε 21 του μήνα υπάρχει συγκέντρωση στο Σύνταγμα... Μέχρι τότε θα έχουν γίνει νωρίτερα ανακοινώσεις από την ΔΕΘ... Οπότε φαντάζομαι θα αλλάξουν τα πράγματα...
Γιατί με το ζόρι να αλλάξουν τα πράγματα μια χαρά είναι 500 εμοδε! Ας βγάλει αυτή την προκήρυξη να μπούνε οι μικροί που απέμειναν
Politisfire1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Politisfire1994 »

Όχι δεν είναι μια χαρά. Σε βγάλει εμοδε οκ.
Απλά όταν παίρνει 1700... ΕΠΟΠ και μάλιστα κάθε χρόνο για έναν πόλεμο που δεν θα γίνει ποτέ... Λύση ξεπούλημα θα γίνει... 500 άτομα και μάλιστα με καθημερινο πόλεμο και πραγματικο και νεκρους ... Δεν είναι τίποτα. Και θέλουν και ευχάριστο από πάνω.
Τι ευχαριστώ ρε τι ευχαριστώ;
Η πυροσβεστική έχει κάθε μέρα πόλεμο στα τροχαία στις φωτιές στους απεγκλωβισμόυς στα φιλιά στις κατολισθήσεις σε ολααα.
Ο στρατός προετοιμάζεται για έναν ενδεχόμενο πόλεμο που ίσως και μακάρι βέβαια δεν θα έρθει ποτέ.
Έλεος πια
Politisfire1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Politisfire1994 »

niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Μπορεί να δοθεί και ένα επίδομα, για όσους είναι στην πρώτη γραμμή. Έτσι για να τους γλυκάνει και λίγο, αφού προσλήψεις δεν φάινονται στον ορίζοντα! Άντε και του χρόνου!https://www.reader.gr/ellada/i-epomeni- ... gia-ti-nea
Yank

Δημοσίευση από Yank »

maluel86 έγραψε: Δευ Ιαν 02, 2023 3:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 02, 2023 12:53 pm Καλά πείτε ότι θέλετε επειδή παρακολουθώ το νήμα αρκετά βέβαια κακώς γιατί μου βάλατε φιτιλιές. Λοιπόν αφήστε τα σάπια οι εποχικοί πέρα από την πλάκα όλοι σχεδόν όπως και οι εθελοντές θέλατε να μπείτε για το μόνιμο και τ μπλε στολή να κάνετε καυλάντα. Ατάκες εποχικών μπούλιδων που μπήκαν από το πουθενά με ένα κωλόχαρτο πριν 15 χρόνια ΕΔ, εδώ γελάμε…. Λοιπόν οι ατάκες π έχω ακούσει «κάτσε να βάλω τα μπλε και δεν θα κάνω τίποτα» «εργασιακή ομηρία ζητάμε τα αυτονόητα (εντωμεταξύ ο τύπος μόλις είχε προσληφθεί και δούλευε ΜΙΑΑΑ εβδομάδα και η κοιλιά πήγαινε κ ερχόταν, άλλες ατάκες τύπου μπηκα εποχικός γιατί θέλω να κάθομαι ! Σαφώς και δεν μιλάω για όλους αλλά ελατε τώρα τα λέτε κ όπως σας συμφέρει άκου κει 45 χρόνων μόνιμοι … πυροσβεστική είναι όχι καπή ! Αραξτε λιγο κομαντα μην γα****τε τόσο …. Έλεος αλήθεια έλεος
τα όρια δν θα ανέβουν ποτεεεεεε 37 κ τέλος οι εποχικοί … ξεχάστε ότι βυσματικά ξέρατε … θελετε κ σωματεία τρομαρα με αυτούς εκεί μέσα που μόνο την πάρτη τους κοιτάνε τ γίδια … σοβαρευτείτε
Φίλε Επισκέπτη, αρχικά να σε ενημερώσω ότι είμαι μόνιμος. Γράφω και για άλλα θέματα στο forum, ενημερωτικά πάντα και με καλή πρόθεση. Καταλαβαίνω ότι η κάθε πλευρά έχει τα δικά της επιχειρήματα και δε θα πάρω ανοιχτά θέση, παρόλο που έχω σχηματίσει την άποψή μου πάνω στα θέματα που έθιξες. Θα σου πω το εξής: Άτομα σαν εσένα ρίχνουν πολύ το επίπεδο του Σώματος. Πρέπει να έχεις γνώση του σκοπού που καλείσαι να υπηρετήσεις αν θες να ενταχθείς στο Πυροσβεστικό Σώμα. Δεν είναι μόνο ένα μεροκάματο να μπαίνει. Αυτό μπορείς να το πετύχεις και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους. Στην Πυροσβεστική οφείλεις υπακοή στους ανωτέρους σου και αρχαιότερους, σεβασμό και διάθεση συνεργασίας με τους ομοιόβαθμους ή υφισταμένους σου. Σοβαρέψου λοιπόν.

Θα μπορούσες να εκφράσεις την γνώμη σου πολύ πιο κόσμια φίλε Επισκέπτη, δεν χρειάζεται τέτοιους χαρακτήρισμους, πραγματικά όμως τρόπος που εκφράζεσαι πιο πολύ φαίνεται σαν ζηλοφθονια.
Επισκέπτης

Σωστά αυτά που λέτε κύριοι αλλά ο τύπος πάνω άσχετα και αν τα γράφει με λάθος τρόπο έχει και ένα δίκιο. Ποιος εποχικός πιστεύει σε αυτά που αναφέρατε; Να σας πω εγώ κανένας. Όλοι για τη μονιμότητα μπήκαν και ο καλύτερος τρόπος να το επιβεβαιώσεις είναι απλά να δεις τις αναρτήσεις του σωματείου στο φβ. Αν ένας έβγαινε κάποιο πρωί και έλεγε θα μείνετε για πάντα εποχικοί θα σου έλεγα μετά που θα πήγαινε και η αγάπη για το σώμα και όλα τα υπόλοιπα που λέτε. Καλά για τα κριτήρια που αναφέρετε ξανά και ξανά αφήστε να ξέρουμε καλύτερα πως μπήκατε και με τι.
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 30, 2023 9:23 am Σωστά αυτά που λέτε κύριοι αλλά ο τύπος πάνω άσχετα και αν τα γράφει με λάθος τρόπο έχει και ένα δίκιο. Ποιος εποχικός πιστεύει σε αυτά που αναφέρατε; Να σας πω εγώ κανένας. Όλοι για τη μονιμότητα μπήκαν και ο καλύτερος τρόπος να το επιβεβαιώσεις είναι απλά να δεις τις αναρτήσεις του σωματείου στο φβ. Αν ένας έβγαινε κάποιο πρωί και έλεγε θα μείνετε για πάντα εποχικοί θα σου έλεγα μετά που θα πήγαινε και η αγάπη για το σώμα και όλα τα υπόλοιπα που λέτε. Καλά για τα κριτήρια που αναφέρετε ξανά και ξανά αφήστε να ξέρουμε καλύτερα πως μπήκατε και με τι.
Νταξει τελείωσε ο διάλογος επισκέπτη με Επισκέπτη; 🤣🤣 ρε που σας βρήκαμε;
Επισκέπτης

Εντάξει τόσο σου κόβει τόσα λες :D
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 30, 2023 9:23 am Σωστά αυτά που λέτε κύριοι αλλά ο τύπος πάνω άσχετα και αν τα γράφει με λάθος τρόπο έχει και ένα δίκιο. Ποιος εποχικός πιστεύει σε αυτά που αναφέρατε; Να σας πω εγώ κανένας. Όλοι για τη μονιμότητα μπήκαν και ο καλύτερος τρόπος να το επιβεβαιώσεις είναι απλά να δεις τις αναρτήσεις του σωματείου στο φβ. Αν ένας έβγαινε κάποιο πρωί και έλεγε θα μείνετε για πάντα εποχικοί θα σου έλεγα μετά που θα πήγαινε και η αγάπη για το σώμα και όλα τα υπόλοιπα που λέτε. Καλά για τα κριτήρια που αναφέρετε ξανά και ξανά αφήστε να ξέρουμε καλύτερα πως μπήκατε και με τι.
Για πες μας εσύ με τη κριτήρια μπήκαμε μήπως ανοίξαμε και την πίσω πόρτα. Για πες…
purosvestis

niasimas έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 11:15 pm Μπορεί να δοθεί και ένα επίδομα, για όσους είναι στην πρώτη γραμμή. Έτσι για να τους γλυκάνει και λίγο, αφού προσλήψεις δεν φάινονται στον ορίζοντα! Άντε και του χρόνου!https://www.reader.gr/ellada/i-epomeni- ... gia-ti-nea
Σε προηγούμενες αναρτήσεις μου είπα θα δοθεί όπως και θα γίνει και θα είναι και σε 2 δόσεις
Επισκέπτης

Ναι πυροσβέστη η πολυτεκνια είναι σοβαρό κριτήριο που δίνει και 1.5 μόριο από το πουθενά συγνώμη σε πρόσβαλα.
Οι ειδικές δυνάμεις είναι φοβερό κριτήριο που δίνουν και 5 μόρια μαζεμένα άσχετα αν από τότε που πήγες φαντάρος μπορεί να έχεις πάρει 40 κιλά. Αν ήθελε κομμάντο θα μπορούσε να βάλει ποιο απαιτητικά αθλήματα στους εποχικούς και εκεί όντως να έμπαινε όποιος άξιζε. Αλλά εγώ προσωπικά πυροσβέστη δεν πρόκειται να θεωρήσω ποτέ έναν άνθρωπο που το μόνο προσόν του είναι ότι πήγε 9 μήνες φαντάρος και έχει 3 αδέρφια. Τα μόνα αξιοκρατικά κριτήρια στους εποχικούς είναι τα διπλώματα, τα ΙΕΚ και τα μόρια του εθελοντισμού εκεί μάλιστα. Αλλά είναι υποβαθμισμένα στα μόρια (όπως και τα απολυτήρια που παίζει να είναι το μοναδικό σώμα που δεν κοιτάει βαθμό απολυτηρίου) ακριβώς για να ευνοεί συγκεκριμένα άτομα. Με αυτά τα μόρια μπήκες λοιπόν όπως και πολύ άλλοι για αυτό άσε τις μπούρδες περί αξιοκρατίας
Neos321

Δημοσίευση από Neos321 »

Ρε σταματήστε επιτέλους της ανούσιες συζητήσεις... Ο καθένας λέει ότι τον συμφέρει με βάσει αυτά που έχει... Χονεψτετο όλοι ότι οι θέσεις θα καλυφθούν από εποχικούς ανεξάρτητα τη ηλικιακά όρια θα υπάρχουν... Όπως έγινε με ΕΜΟΔΕ... Το θέμα είναι τη πληροφορίες έχουμε σχετικά με την προκήρυξη... Δεν μας αφορά τ έχει ο καθένας...
purosvestis

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 30, 2023 10:51 am Ναι πυροσβέστη η πολυτεκνια είναι σοβαρό κριτήριο που δίνει και 1.5 μόριο από το πουθενά συγνώμη σε πρόσβαλα.
Οι ειδικές δυνάμεις είναι φοβερό κριτήριο που δίνουν και 5 μόρια μαζεμένα άσχετα αν από τότε που πήγες φαντάρος μπορεί να έχεις πάρει 40 κιλά. Αν ήθελε κομμάντο θα μπορούσε να βάλει ποιο απαιτητικά αθλήματα στους εποχικούς και εκεί όντως να έμπαινε όποιος άξιζε. Αλλά εγώ προσωπικά πυροσβέστη δεν πρόκειται να θεωρήσω ποτέ έναν άνθρωπο που το μόνο προσόν του είναι ότι πήγε 9 μήνες φαντάρος και έχει 3 αδέρφια. Τα μόνα αξιοκρατικά κριτήρια στους εποχικούς είναι τα διπλώματα, τα ΙΕΚ και τα μόρια του εθελοντισμού εκεί μάλιστα. Αλλά είναι υποβαθμισμένα στα μόρια (όπως και τα απολυτήρια που παίζει να είναι το μοναδικό σώμα που δεν κοιτάει βαθμό απολυτηρίου) ακριβώς για να ευνοεί συγκεκριμένα άτομα. Με αυτά τα μόρια μπήκες λοιπόν όπως και πολύ άλλοι για αυτό άσε τις μπούρδες περί αξιοκρατίας
Τραχανα πρωτον δεν ειμαι πολύτεκνος δευτερον εκανα 14 μηνες τριτον ειμαι και εθελοντης 8 χρονια και εχω ολα τα διπλωματα ουτε ανεργιες τιποτα δεν ειχα απο αυτα…προχωραμε παρακατω. Ελπίζω μην σε πετυχω στο σωμα πουθενα θα στρωσεια καλα
purosvestis

purosvestis έγραψε: Τετ Αύγ 30, 2023 11:51 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 30, 2023 10:51 am Ναι πυροσβέστη η πολυτεκνια είναι σοβαρό κριτήριο που δίνει και 1.5 μόριο από το πουθενά συγνώμη σε πρόσβαλα.
Τραχανα πρωτον δεν ειμαι πολύτεκνος δευτερον εκανα 14 μηνες τριτον ειμαι και εθελοντης 8 χρονια και εχω ολα τα διπλωματα ουτε ανεργιες τιποτα δεν ειχα απο αυτα…προχωραμε παρακατω. Ελπίζω μην σε πετυχω στο σωμα πουθενα θα στρωσεια καλα
Εισαι και κομπλεξικός θα εύχεσαι να μην είχες γράψει. Πρώτα οι εποχικοί μετά οι άλλοι χονεψτε το μερικοί
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Επισκεπτη πονας και φταιει αυτός με τα μπεζ που είναι ο γα... Σ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες