Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 6:44 pmΜε το που κάνεις σύνδεση πρέπει να εμφανίζει τα στοιχεία σου εφόσον έχεις κάνει σύνδεση με τους κωδικούς taxisnet. Εσένα τι σου εμφανίζει μόλις μπεις; Μπαίνεις στο σωστό λινκ έτσι;
https://epop.army.gr/
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Εγώ δεν έστειλα ωστόσο αναφέρει μέσα στην προκήρυξη ότι η επιτροπή δικαιολογητικών αυτεπάγγελτα θα αναζητήσει αντίγραφο φύλλο μητρώου από την αρμόδια στρατολογική υπηρεσία
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 30

Εμένα με αφήνει κανονικά να την κάνω. Μπαίνω σε όλα τα βήματα. Απλά δεν έχω πατήσει ακόμη υποβολή θα την κάνω αύριο
Μπήκα με άλλους κωδικούς taxis, για να δω τι γίνεται και δουλεύει κανονικά.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 30
:oops:ok τότε σόρρυ λάθος μου γτ εγώ έχω δει ότι μέχρι τις 28 είναι για σξ και πα και ΠΝ μέχρι 31. Τέλεια καλή επιτυχία
Και των τριών σωμάτων, οι πλατφόρμες, δουλεύουν κανονικά. Μέχρι 31.
Πωπω πέφτουμε από τα σύννεφα. Μάλλον στο ΥΠΕΘΑ θα πρέπει να ψάξουν στο λεξικό να βρουν τι σημαίνει η λέξη ΚΙΝΗΤΡΑ για να πάει κάποιος ΕΠΟΠ.
Το 'Τραγικά χαμηλά', του άρθρου, έχει μεγάλη πλάκα ! Δεν το καταλάβανε, από τις βάσεις της Ευελπίδων και Ναυτικών Δοκίμων, για που πάει το πράγμα; Καλά στο Ναυτικό, θα ψάχουν ΕΠΟΠ, με τον φακό και δεν θα τον βρίσκουν!
Γεια σας ξερουμε που γινονται οι αθλητικες δοκιμασιες; μονο αθηνα ε και σε αλλες περιοχεσ?
Γνωρίζει κάποιος εγώ που δεν έκλεισα χρόνο και έκατσα οβα οχτώ μήνες αν παιρνω τα μόρια του οβα; Τα 100 γιατί περυσι δεν μου τα δώσανε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες