Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Όπως κρατά μικρό καλάθι και για την εμπειρία που θα δώσει που θα υπάρχει συνάφεια μην σου φανεί περίεργο να δωσε σε απλούς φυλακές μόρια εμπειρίας και σε λιμενικούς πυροσβέστες να μην την μετρήσει την εμπειρία.
Μαγκες διαβασα οτι η προκηρυξη της δημοτικης οπως και της δικαστικης παει για Δεκεμβρη
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: tipota
- Επάγγελμα: tipota
https://workenter.gr/dimotiki-astynomia ... on-585424/mrhabuya έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 6:29 pm Μαγκες διαβασα οτι η προκηρυξη της δημοτικης οπως και της δικαστικης παει για Δεκεμβρη
Εδω λεει---> Το προσχέδιο της προκήρυξης αναμένεται να αποσταλεί στο ΑΣΕΠ εντός Σεπτεμβρίου για τελική επεξεργασία.
https://www.dnews.gr/eidhseis/theseis-e ... to-dimosioDokimosED έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 6:48 pmhttps://workenter.gr/dimotiki-astynomia ... on-585424/mrhabuya έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 6:29 pm Μαγκες διαβασα οτι η προκηρυξη της δημοτικης οπως και της δικαστικης παει για Δεκεμβρη
Εδω λεει---> Το προσχέδιο της προκήρυξης αναμένεται να αποσταλεί στο ΑΣΕΠ εντός Σεπτεμβρίου για τελική επεξεργασία.
εδω το διαβασα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: tipota
- Επάγγελμα: tipota
Τι να πω δεν ξερω. Ευχομαι να μην γινει κατι τετοιο, οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο
Καλή χρονιά !mrhabuya έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 6:50 pmhttps://www.dnews.gr/eidhseis/theseis-e ... to-dimosioDokimosED έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 6:48 pmhttps://workenter.gr/dimotiki-astynomia ... on-585424/mrhabuya έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 6:29 pm Μαγκες διαβασα οτι η προκηρυξη της δημοτικης οπως και της δικαστικης παει για Δεκεμβρη
εδω το διαβασα
ναι εχει μεγαλύτερο κίνδυνο η φύλαξη σοκολάτας ΚΙΤΚΑΤ παρά οι φωτιές (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ) και οι κακοποιοί (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ).
ειναι θέμα της επιτροπής του ΑΣΕΠ έχω να πώ.
Pyr έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 1:43 pmναι εχει μεγαλύτερο κίνδυνο η φύλαξη σοκολάτας ΚΙΤΚΑΤ παρά οι φωτιές (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ) και οι κακοποιοί (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ).
Όλα είναι θέμα επιτροπής δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να βάλουν ένσημα από φυλακές
Τα καθήκοντα του φύλακα συνδέεται άμεσα με την αστυνομία π. Χ
Τα καθήκοντα του φύλακα είναι ο έλεγχος, η πρόληψη, συνοδείες υψηλών προσώπων. Σε κάποιες δημόσιες υπηρεσίες έλεγχος για κοβιντ με σκαναρισμα.
Δεν αναφέρομαι τους σεκουριταδες στο λιντλ που έχουμε όλοι στο μυαλό μας,
Αλλά άμα πάρει το καθηκοντολογιο του φύλακα συμπίπτει και μπορεί να το περάσει ως συνάφεια στην δημοτική αστυνομία εφόσον βγαίνει μέσω ασεπ. Όπως στην προκήρυξη των σωφρον το 2007 8 ποτέ είχε πάρει που ήταν εκτός ασεπ δεν ζήταγε ΕΜΠ από φύλακα και ηταν πολύ παρόμοια προκήρυξη όπως τις δημοτικής αστυνομίας εκτός ασεπ,
Πχ εντοπιότητα, εδ αγγλικά υπολογιστές. Και όταν μπήκε ασεπ η προκήρυξη σωφρονιστικων έβαλε προϋπηρεσία από σεκουριτι
Στους Σωφρονιστικούς μπήκε εμπειρία επειδή το ΙΕΚ ήτανε κύριο προσόν.Fylakasbig έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 4:25 pmPyr έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 1:43 pmναι εχει μεγαλύτερο κίνδυνο η φύλαξη σοκολάτας ΚΙΤΚΑΤ παρά οι φωτιές (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ) και οι κακοποιοί (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ).
Όλα είναι θέμα επιτροπής δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να βάλουν ένσημα από φυλακές
Τα καθήκοντα του φύλακα συνδέεται άμεσα με την αστυνομία π. Χ
Τα καθήκοντα του φύλακα είναι ο έλεγχος, η πρόληψη, συνοδείες υψηλών προσώπων. Σε κάποιες δημόσιες υπηρεσίες έλεγχος για κοβιντ με σκαναρισμα.
Δεν αναφέρομαι τους σεκουριταδες στο λιντλ που έχουμε όλοι στο μυαλό μας,
Αλλά άμα πάρει το καθηκοντολογιο του φύλακα συμπίπτει και μπορεί να το περάσει ως συνάφεια στην δημοτική αστυνομία εφόσον βγαίνει μέσω ασεπ. Όπως στην προκήρυξη των σωφρον το 2007 8 ποτέ είχε πάρει που ήταν εκτός ασεπ δεν ζήταγε ΕΜΠ από φύλακα και ηταν πολύ παρόμοια προκήρυξη όπως τις δημοτικής αστυνομίας εκτός ασεπ,
Πχ εντοπιότητα, εδ αγγλικά υπολογιστές. Και όταν μπήκε ασεπ η προκήρυξη σωφρονιστικων έβαλε προϋπηρεσία από σεκουριτι
Και επειδή μιλάς για καθηκοντολόγιο για πες μου που γράφει ότι οι φύλακες πρέπει να σκαναρουν για εμβόλια, είναι παράνομο μέχρι εκεί που δεν πάει. Μην γράφουμε πράγματα που δεν ισχύουν μόνο και μόνο για να πούμε αυτό που μας συμφέρει.
Αυτό θα το κρίνει η επιτροπή ούτε εσύ ούτε εγώ θα βάλουμε ότι ένσημα έχουμε και ότι περάσει ο άσεπ
Λέτε να πάει για μετά τις δημοτικές εκλογές;
Δεν απαντάς όμως σε αυτό που ρώτησα, έγραψες πράγματα και νομικά αυτά που λες δεν στέκουν.
Να προσέχουμε τι γράφουμε, το τι θα κρίνει η επιτροπή είναι άλλο θέμα.
Που τα καθήκοντα του φύλακα συνδέονται άμεσα με την αστυνομία. Γελάει ο κόσμος.
Η δημοτική δεν συγκρίνεται καν με την αστυνομία.
Αγαπητέ μου το ήξερες ότι τς χρηματοαποστολες πριν την αναλάβουν οι φυλακές ήταν δικαιοδοσία τις αστυνομίας που μεχρη και σε μερικές μεταφορές όταν είναι μεγάλης αξίας επεμβαίνει και αστυνομία.
Επίσης το ήξερες στο αεροδρόμιο πριν αναλάβει η εταιρεία σεκουριτι ήταν αστυνομία;
Στα κέντρα υγείας οι φυλακές που είχαν προσληφθεί επικουρικό προσωπικό στα καθήκοντα του ήταν να ελέγχει με σκάνερ τα εμβόλια.
Σε λιμενικες εγκαταστάσεις πριν πάνε οι φυλακές ήταν λιμενικοί
Επίσης το ξέρεις στο κεμεα που δίνεις σε εξετάζει ένας πυροσβεστης ένας δικηγόρος ένας αστυνομικός.
Ακόμα έχεις απορίες; Η σε κάλυψα?
Επίσης το ήξερες στο αεροδρόμιο πριν αναλάβει η εταιρεία σεκουριτι ήταν αστυνομία;
Στα κέντρα υγείας οι φυλακές που είχαν προσληφθεί επικουρικό προσωπικό στα καθήκοντα του ήταν να ελέγχει με σκάνερ τα εμβόλια.
Επίσης το ξέρεις στο κεμεα που δίνεις σε εξετάζει ένας πυροσβεστης ένας δικηγόρος ένας αστυνομικός.
Ακόμα έχεις απορίες; Η σε κάλυψα?
Τέλος εγώ που έχω αρκετά ένσημα από αυτήν την δουλειά θα τα βάλω κανονικά, αν το απορρίψει το απέρριψε δεν έχασα κάτι. Απ το να ακούσω εσένα και να μην βάλω τα ένσημα μου.
Πάμε πάλι γιατί απαντάς και δεν τεκμηριώνεις αυτά που λες.Fylakasbig έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 8:46 pm Αγαπητέ μου το ήξερες ότι τς χρηματοαποστολες πριν την αναλάβουν οι φυλακές ήταν δικαιοδοσία τις αστυνομίας που μεχρη και σε μερικές μεταφορές όταν είναι μεγάλης αξίας επεμβαίνει και αστυνομία.
Ακόμα έχεις απορίες; Η σε κάλυψα;
Στο αεροδρόμιο οι φύλακες κάνουν έστω μια εκπαίδευση για σκάνερ.
Στα κέντρα υγείας και στα νοσοκομεία έβαζαν φυλακές να κάνουν θερμομετρηση, και σκάνερ και όλα, δείξε μου λίγο την νομοθεσία που τους δίνει το δικαίωμα να τα κάνουν όλα αυτά και θα σε παραδεχτώ.
Γενικά δίνεις παραδείγματα χωρίς να τα βασίζεις σε κάποια νομοθεσία ή κάποιο διάταγμα.
Οι εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ είναι της πλάκας. Μόνο για όσους δίνουν από ΙΕΚ έχει μια άλφα δυσκολία.
Αλλά στα περισσότερα παραδείγματα που αναφέρεις το μεγαλύτερο ποσοστό δουλεύει με απλή άδεια και όχι με πτυχίο ΙΕΚ.
εν κατακλείδι για να τελειώνουμε άλλο τι κάνουν οι φύλακες σε διάφορα πόστα και άλλο τι επιτρέπεται βάσει νομοθεσίας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 9 επισκέπτες