Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Παιδιά στο μητρώο ασεπ τα αγγλικα τα ανεβάζουμε μεταφρασμένα ή το γνήσιο οπως είναι?
Εδώ λέει, ότι δικαστική και δημοτική, προς Χριστούγεννα, για έκδοση:https://www.dnews.gr/eidhseis/theseis-e ... to-dimosio
Εγώ το έχω ανεβασμένο χωρίς μετάφραση και σε προκυρηξεις μου το μετράνε κανονικά. Τώρα θα χρειαστεί μετάφραση; Άλλαξε κάτι;
Εγώ το έχω μεταφρασμένο. Βάλε και τα δύο, μήπως σου ζητηθεί.Venom94 έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 5:24 pm Εγώ το έχω ανεβασμένο χωρίς μετάφραση και σε προκυρηξεις μου το μετράνε κανονικά. Τώρα θα χρειαστεί μετάφραση; Άλλαξε κάτι;
Όντως, το σαιτ της διαβούλευσης, δεν ανοίγει.
Δλδ εμείς οι γενιά του 93 όλα παιζονται
Τραγικο αν φτασει Χριστουγεννα και χασουν οι 93αριδες την ευκαιρια για *****. Ενα χρονο προκυρηξη το λιβανιζουν ακομα. Ελλαδαρα!
Αντε παλι αναβολη. Και περσι τα ιδια, απο σεπτεμβρη λεγανε για δεκεμβρη και φτασαμε ενα χρονο μετα να ακουμε τα ιδια
Πιστεύω και εύχομαι, το όριο να αυξηθεί. Το έχουν αυξήσει ήδη μία φορά, από 28 σε 30.
Μην αγχώνεστε κάποιοι η προκήρυξη θα βγει σίγουρα εντός Σεπτέμβρη. Το θέμα με το όριο ηλικίας που λέτε κάποιοι είναι ότι τη γενιά του 93 αν γίνει η διαδικασία όπως οι ειδικοί φρουροί όντως δε θα τους πιάνει. Όσοι γνωρίζουν απο προκηρύξεις ξέρουν ότι στα ενστολα υπολογίζεται το προτελευταίο έτος δηλαδή εδώ έχουμε 30 υπολογίζεται μέχρι 29 και κατώτατο 21 υπολπγιζετσι το 22. Ακριβως το ίδιο συμβαίνει και στο στρατό. Θυμηθείτε στους οππι και στους εποπ πέρυσι ήταν ακριβώς έτσι. Δηλαδή δυστυχώς και όντως κρίμα τα παιδιά του 93 δε θα προλάβουν ακόμα και αύριο να βγει. Μακάρι να αλλάξει αυτό στη διαβούλευση σας το εύχομαι
Γεια σας. Επδ το πολιτικο προσωπικο θα μπει οπως φαινεται στον γραπτο του Ασεπ κ η προκηρυξη των ΠΕ θα βγει Οκτωβρη λογικα θα παει παραλληλα με το αστυνομικο προσωπικο. Οποτε Οκτωβρη υπολογιζετε να βγει για το αστυνομικο.
dimikaro1 έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 7:02 pm Μην αγχώνεστε κάποιοι η προκήρυξη θα βγει σίγουρα εντός Σεπτέμβρη. Το θέμα με το όριο ηλικίας που λέτε κάποιοι είναι ότι τη γενιά του 93 αν γίνει η διαδικασία όπως οι ειδικοί φρουροί όντως δε θα τους πιάνει. Όσοι γνωρίζουν απο προκηρύξεις ξέρουν ότι στα ενστολα υπολογίζεται το προτελευταίο έτος δηλαδή εδώ έχουμε 30 υπολογίζεται μέχρι 29 και κατώτατο 21 υπολπγιζετσι το 22. Ακριβως το ίδιο συμβαίνει και στο στρατό. Θυμηθείτε στους οππι και στους εποπ πέρυσι ήταν ακριβώς έτσι. Δηλαδή δυστυχώς και όντως κρίμα τα παιδιά του 93 δε θα προλάβουν ακόμα και αύριο να βγει. Μακάρι να αλλάξει αυτό στη διαβούλευση σας το εύχομαι
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό στη συγκεκριμένη προκυρηξη. Δεν είναι προκυρηξη ειδικών φρουρών. Δηλαδή εμείς του 94 αν βγει Ιανουάριο δεν θα μπορούμε να κάνουμε αίτηση; Δεν πιστεύω πως ισχύει αυτό για τον ένα χρόνο μείον. Ας μας πει κάποιος με σιγουριά.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Δεν πάει έτσι το όριο, μόνο στον στρατό το υπολογίζουν έτσι.
Αν βγει φέτος με όριο 30 θα είναι μέχρι 1993.
Οι ΕΦ του 2019 είχαν όριο 1991.
Αν βγει φέτος με όριο 30 θα είναι μέχρι 1993.
Οι ΕΦ του 2019 είχαν όριο 1991.
Διασωστη και στους οππι έτσι ήταν έχω φίλο μέσα, παρολα αυτά μακάρι να ισχύει στη δικαστική αυτό που λες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες