37 ετών, μόνο σαν εποχικός. Εκτός και αν βγει μόνιμων, με όριο 40 έτη. Λίγο δύσκολο.Nikos_1 έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 8:35 pm Μια ενημέρωση από κάποιον εάν 37 ετών εθελοντης έχει ελπίδες έστω για 5ετης... Εντάξει εννοείται για μόνιμος όχι.
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Μην ορκίζεσαι και σαν εποχικός.
Εμένα μου κάνει τρομερη εντύπωση ότι ενισχύουν συνέχεια το εποχιλικι πέφτει κάτω τον 2500 και ξανά ενισχύουν αυτό σημαίνει ότι έχουν βλέψεις, αλλιώς δεν θα ασχολούταν καν. Γνώμη μου πάντα έτσι...
Φίλε lite, όταν το δεις και έχεις χρόνο, ρίξε μια ματιά στα προσωπικά μην. Ευχαριστώ.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 54
- Ενδιαφέροντα: tipota
- Επάγγελμα: tipota
Μια ερωτηση. Αν στην επερχομενη προκ. Εμοδε, ειναι καποιος μεσα στο 30% που θα καλεσουν σαν επιλαχοντες, θα πρεπει αυτο το 30% να περασει και γιατρους;
Αν πας για αθλήματα την άλλη μέρα δίνεις το χαρτί με τους γιατρούς, οπότε ναι
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Ξέχασε να πει ότι οι εθελοντές δεν πληρώνονται... Αισχος
500 άτομα ΕΜΟΔΕ θα πάρει στα ίδια πρότυπα με τη προηγούμενη σχεδόν σιγουρο τουλάχιστον έτσι δήλωσε ο Κικίλιας από Έβρο σε ερώτηση που του έγινε
Φίλε 21 του μήνα υπάρχει συγκέντρωση στο Σύνταγμα... Μέχρι τότε θα έχουν γίνει νωρίτερα ανακοινώσεις από την ΔΕΘ... Οπότε φαντάζομαι θα αλλάξουν τα πράγματα...
Και η Κεραμέως επανέλαβε, ότι έχουν κάνει προσλήψεις, ότι έχουμε αυξημένο προσωπικό, λόγω των εθελοντών, παρά το ότι δεν είναι προσωπικό και παέι λέγοντας! Το ίδιο παραμύθι, για να έρθει και να σου πει, θα πάρω 500 και να λες και ευχαριστώ! Η προτεραιότητα τους είναι υγεία παιδεία. Δεν είχαν υπολογίσει τις μεγάλες πυρκαγιές και λένε αυτά που λένε, για να υποβαθμίσουν το θέμα των προσλήψεων. Ο Μαρινάκης, μεταξύ των άλλλων, έιπε χθες, θα πάρουμε όσους περισσότερους μπορούμε. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
Σε σχέση με προηγούμενη ερώτηση μου, γράφω την σκέψη παιδιυ να μου πείτε... Έχει γραφτεί νυχτερινό λύκειο κ είναι 36 ετών τελιωνει φέτος. Εάν άξιζε όλο αυτό που πέρασε μπας κ μπει έστω κ 5ετης... Είναι εθελοντης 3 έτη στο σωμα
Δεν παίρνει πενταετής πλέον. Ή θα μπει μόνιμος, με το 36 λίγο δύσκολο, γιατί, λογικά, τα όρια θα είναι χαμηλότερα ή θα μπει εποχικός, όταν και αν βγάλει νέα προκ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Nikos_1 έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 5:56 pm Σε σχέση με προηγούμενη ερώτηση μου, γράφω την σκέψη παιδιυ να μου πείτε... Έχει γραφτεί νυχτερινό λύκειο κ είναι 36 ετών τελιωνει φέτος. Εάν άξιζε όλο αυτό που πέρασε μπας κ μπει έστω κ 5ετης... Είναι εθελοντης 3 έτη στο σωμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: xristoss1996 και 10 επισκέπτες