Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 20

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από niasimas »

Dhmos33 έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 10:02 pm Σίγουρα τον τελευταίο λόγο τον εχει η προκήρυξη ότι και να λέμε εμείς τώρα είναι περιττά. Εσύ φιλαράκι μου από μόρια είσαι καλά; Δεν θέλω να μ πεις πόσα έχεις αν είσαι καλά.
Καλά είμαι, αλλά δεν ξέρω αν θα δηλώσω στην προκήρυξη. Περιμένω τι θα γίνει με τους ΕΠΟΠ, που συμμετέχω.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

niasimas έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 10:41 pm
Dhmos33 έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 10:02 pm Σίγουρα τον τελευταίο λόγο τον εχει η προκήρυξη ότι και να λέμε εμείς τώρα είναι περιττά. Εσύ φιλαράκι μου από μόρια είσαι καλά; Δεν θέλω να μ πεις πόσα έχεις αν είσαι καλά.
Καλά είμαι, αλλά δεν ξέρω αν θα δηλώσω στην προκήρυξη. Περιμένω τι θα γίνει με τους ΕΠΟΠ, που συμμετέχω.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία εγώ σαν οβα δεν πέρασα καλά πολύ γ##@@ση οι εποπ είναι σε καλύτερη μοίρα... Και από εποχικος πυροσβεστης εχω γυρίσει και κατέληξα σωφρον 😄 καλή επιτυχία σε ότι κανεις
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Dhmos33 έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 10:58 pm
niasimas έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 10:41 pm
Σου εύχομαι καλή επιτυχία εγώ σαν οβα δεν πέρασα καλά πολύ γ##@@ση οι εποπ είναι σε καλύτερη μοίρα... Και από εποχικος πυροσβεστης εχω γυρίσει και κατέληξα σωφρον 😄 καλή επιτυχία σε ότι κανεις
Ευχαριστώ. Θα είναι δύσκολα, αν μου κάτσει, το γνωρίζω. Αν δεν κάτσει, πάω σε άλλες προκηρύξεις και βλέπουμε. Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Σίγουρα θα κάτσει έχεις πολλές προκήρυξεις πυροσβεστική, δημοτικη, δικαστική, σωφρονιστικόυς. Έχεις ψωμί μπροστά σου καλή επιτυχία.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Dhmos33 έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 11:22 pm Σίγουρα θα κάτσει έχεις πολλές προκήρυξεις πυροσβεστική, δημοτικη, δικαστική, σωφρονιστικόυς. Έχεις ψωμί μπροστά σου καλή επιτυχία.
Το ξέρω. Και σε σένα καλή επιτυχία.
kpapageor
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19
Ενδιαφέροντα: ..
Επάγγελμα: ..

Δημοσίευση από kpapageor »

Παιδιά καλησπέρα,
Πείτε μου λίγο την γνώμη σας, παρακαλώ διότι παίζει πολύ στρες και πιστεύω θα μου δώσετε ελπίδες.

Έχω πιθανότητες με τα ακόλουθα προσόντα :
1. Ειδικές Δυνάμεις
2. ΠΕ βαθμός (6,44) ή ΔΕ βαθμός (16,4)
3. Τριτεκνία
4.Ecdl
5.C1 Αγγλικά (ADVANCE)
6. Δίπλωμα μηχανή & αμάξι

*επίσης τα αθλήματα θα περαστούν *

Επιπρόσθετα αυτή η διαδικασία με το να εκφέρει ο καθένας σας την άποψη πάνω στο θέμα, θεωρώ πως θα μας βοηθήσει όλους ώστε να έχουμε κάποιο μπούσουλα.

Σας ευχαριστώ πολύ!
Grader335

Δημοσίευση από Grader335 »

kpapageor έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 2:12 pm Παιδιά καλησπέρα,
Πείτε μου λίγο την γνώμη σας, παρακαλώ διότι παίζει πολύ στρες και πιστεύω θα μου δώσετε ελπίδες.

Έχω πιθανότητες με τα ακόλουθα προσόντα :
1. Ειδικές Δυνάμεις
2. ΠΕ βαθμός (6,44) ή ΔΕ βαθμός (16,4)
3. Τριτεκνία
4.Ecdl
5.C1 Αγγλικά (ADVANCE)
6. Δίπλωμα μηχανή & αμάξι

*επίσης τα αθλήματα θα περαστούν *

Επιπρόσθετα αυτή η διαδικασία με το να εκφέρει ο καθένας σας την άποψη πάνω στο θέμα, θεωρώ πως θα μας βοηθήσει όλους ώστε να έχουμε κάποιο μπούσουλα.

Σας ευχαριστώ πολύ!
Σε τι κατηγορία θα κάνεις; Δε η πε;
kpapageor
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19
Ενδιαφέροντα: ..
Επάγγελμα: ..

Δημοσίευση από kpapageor »

ΠΕ σκέφτομαι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν μοριοδοτούνται οι ειδικές δυνάμεις στην δημοτική ! Που το είδατε αυτό;
Fedra

Δημοσίευση από Fedra »

Το γράφει μέσα το ΦΕΚ για τις ειδικές δυνάμεις το θέμα είναι αν θα το βάλει ο ΑΣΕΠ γιατί το προσοντολογιο το διαμορφώνει αυτός.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σε περίπτωση πλήρωσης θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας μέσω του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του Μέρους Β΄ του ν.4765/2021, η συνολική βαθμολογία των υποψηφίων οι οποίοι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά, προσαυξάνεται κατά μία (1) μονάδα.
Δεν νομίζω ότι εννοεί αυτό! Διορθώστε με αν κάποιος καταλαβαίνει κάτι άλλο! Αλλά η δημοτική δεν νομίζω να μοριοδοτεί εδ
Tsanspyr

Δημοσίευση από Tsanspyr »

Άρθρο 9 παράγραφος 6 αναφέρει σε περίπτωση πληρωσης θεσεων με διαδικασία ασεπ οι ειδικές δυνάμεις μοριοδονουνται με 100 μονάδες
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Δημοσίευση από DokimosED »

Εγω παντως θα κανω την ευλογη ερωτηση χαχ. Τι σημαινει --> σε περιπτωση πληρωσης θεσεων <--
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

DokimosED έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:02 am Εγω παντως θα κανω την ευλογη ερωτηση χαχ. Τι σημαινει --> σε περιπτωση πληρωσης θεσεων <--
Η περίπτωση πλήρωσης θέσεων με διαδικασία ΑΣΕΠ, όπως είναι όλη η φράση, σημαίνει, ότι για επιλογή των προσώπων, για την κάθε θέση, χρησιμοποιείται η διαδικασία που ορίζει το ΑΣΕΠ, που εδώ είναι τα μόρια.
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Δημοσίευση από DokimosED »

niasimas έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:42 am
DokimosED έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:02 am Εγω παντως θα κανω την ευλογη ερωτηση χαχ. Τι σημαινει --> σε περιπτωση πληρωσης θεσεων <--
Η περίπτωση πλήρωσης θέσεων με διαδικασία ΑΣΕΠ, όπως είναι όλη η φράση, σημαίνει, ότι για επιλογή των προσώπων, για την κάθε θέση, χρησιμοποιείται η διαδικασία που ορίζει το ΑΣΕΠ, που εδώ είναι τα μόρια.
Thanks για την απαντηση
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες