Την βεβαίωση εφκα πρέπει ούτως ή άλλως να την καταθέσεις. Η βεβαίωση εργοδότη είναι κατά περίπτωση. Εγώ θα πρότεινα πάντως να την καταθέσετε όλοι για καλο και κακό.nikoletamaria έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 2:35 pmκαλησπερα. Εγω απλα ζητησα απο τον εργοδοτη μια βεβαιωση προυπηρεσιας οπως τις κανουν στην συγκεκριμενη εταιρεια δεν εκτυπωσα κατι απο την αιτηση και την καταθεσα στην αιτηση μου με ολα τα δικαιολογητικα.4 μερες μετα μου εστειλαν email και ζητανε εκτος απο την βεβαιαωση του εργοδοτη και τη βεβαιωση απο το εφκα.
τωρα ειτε δε τους νοιαζει η βεβαιωση του εργοδοτη διοτη εχουν την βεβαιωση εφκα, ειτε δεχονται την βεβαιωση του εργοδοτη κι ας μην ειναι απαραιτητα εκτυπωμενη απο την προκηρυξη. Αλλα χανονται οι τελευταιοι δυο μηνες αν βαλουμε μονο την βεβ, εφκα διοτι κανει 3 μηνες να ενημερωθει.
θα φανει οταν βγουν τα μορια αν μετρηθηκαν ολοι οι μηνες.
γτ κανονικα εχω 10 μηνες προυπηρεσια, κι αν μετρηθει μονο η βεβ. Εφκα εχω 6... Παιζει μεγαλο ρολο στα μορια!
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Καλησπέρα στο forum. Μια ερώτηση:
Γίνεται ύστερα από οριστική υποβολή της αίτησης, να επικοινωνήσουμε με κάποιο helpdesk η κάτι αντίστοιχο, ώστε να γίνει αλλαγή στην ειδικότητα;
Το έχει δοκιμάσει κάποιος στο παρελθόν η δεν θα μπουν στον κόπο να εξυπηρετήσουν καν;
Ευχαριστώ
Γίνεται ύστερα από οριστική υποβολή της αίτησης, να επικοινωνήσουμε με κάποιο helpdesk η κάτι αντίστοιχο, ώστε να γίνει αλλαγή στην ειδικότητα;
Το έχει δοκιμάσει κάποιος στο παρελθόν η δεν θα μπουν στον κόπο να εξυπηρετήσουν καν;
Ευχαριστώ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Νομίζω πως δεν γίνεται απο την στιγμή που εκανες οριστική υποβολήΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 6:12 pm Καλησπέρα στο forum. Μια ερώτηση:
Ευχαριστώ
Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για τις ενότητες του ecdl και μου είπαν ότι για τις ειδικότητες που θελου 5 ενότητες, αν κάποιος έχει 3, δεν παίρνει μόρια. Πρέπει να έχεις και τις 5 για να πάρεις τα μόρια οπότε προσέξτε τι θα βάλετε
Καλημέρα, δεν γνωρίζω αν αλλάζει κάτι το ότι έχω υποβάλει αίτηση στο πολεμικό ναυτικό αλλά δοκίμασα ακριβώς το ίδιο που περιγράφεις και μου απάντησαν αρνητικάΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 6:12 pm Καλησπέρα στο forum. Μια ερώτηση:
Ευχαριστώ
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
τα ιδια καθε χρονο, αλλα λεει ο ενας στο τηλ αλλα λεει ο αλλος στο τηλ ... Βαζουμε και τα δυο και ειμαστε σιγουροι...Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 3:02 pmκι εγω που πηρα τηλ το ιδιο μου ειπαν να τις βαλω και τις δυο. Παντως αν παμε με βαση την προκυρηξη του στρατου ξηρας σελιδα 1271 στο ε) το αναφερει ξεκαθαρα οτι δεν ειναι απαραιτητη και η βεβαιωση εργοδοτη.nikoletamaria έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 2:35 pmκαλησπερα. Εγω απλα ζητησα απο τον εργοδοτη μια βεβαιωση προυπηρεσιας οπως τις κανουν στην συγκεκριμενη εταιρεια δεν εκτυπωσα κατι απο την αιτηση και την καταθεσα στην αιτηση μου με ολα τα δικαιολογητικα.4 μερες μετα μου εστειλαν email και ζητανε εκτος απο την βεβαιαωση του εργοδοτη και τη βεβαιωση απο το εφκα.
τωρα ειτε δε τους νοιαζει η βεβαιωση του εργοδοτη διοτη εχουν την βεβαιωση εφκα, ειτε δεχονται την βεβαιωση του εργοδοτη κι ας μην ειναι απαραιτητα εκτυπωμενη απο την προκηρυξη. Αλλα χανονται οι τελευταιοι δυο μηνες αν βαλουμε μονο την βεβ, εφκα διοτι κανει 3 μηνες να ενημερωθει.
γτ κανονικα εχω 10 μηνες προυπηρεσια, κι αν μετρηθει μονο η βεβ. Εφκα εχω 6... Παιζει μεγαλο ρολο στα μορια!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
ε ναι αυτο ξερω κι εγω. Αλλα λιγο διαφερουν οτι μας λενε στα τηλ. Και τα δυο καλου κακουυυ!Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 3:04 pmΤην βεβαίωση εφκα πρέπει ούτως ή άλλως να την καταθέσεις. Η βεβαίωση εργοδότη είναι κατά περίπτωση. Εγώ θα πρότεινα πάντως να την καταθέσετε όλοι για καλο και κακό.nikoletamaria έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 2:35 pmκαλησπερα. Εγω απλα ζητησα απο τον εργοδοτη μια βεβαιωση προυπηρεσιας οπως τις κανουν στην συγκεκριμενη εταιρεια δεν εκτυπωσα κατι απο την αιτηση και την καταθεσα στην αιτηση μου με ολα τα δικαιολογητικα.4 μερες μετα μου εστειλαν email και ζητανε εκτος απο την βεβαιαωση του εργοδοτη και τη βεβαιωση απο το εφκα.
Προσωρινή άδεια οδήγησης μοριοδοτείται κανονικά, απ'τη στιγμή που δέν έχει έρθει το δίπλωμα στα χέρια μου;
Ναι μοριοδοτειται.Labros98 έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 3:10 pm Προσωρινή άδεια οδήγησης μοριοδοτείται κανονικά, απ'τη στιγμή που δέν έχει έρθει το δίπλωμα στα χέρια μου;
Η βεβαίωσης σπουδών μοριοδοτιτε;
Η βεβαίωση σπουδών μοριοδοτειται;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες